StarGate Universe (TV)
  • Lysandus
    Nem tudom. Megpróbáltam toleráns lenni, de egyre nehezebb. A 13. részben megint semmi fontos nem volt. Engem jobban érdekelt volna, hogy javítják meg a hajót. Ott is lehetett volna drámát csinálni, valaki kinn ragad űrruhában, oszt fogytán a levegő, vagy valami hasonló. Vagy találkozhattak volna idegen lényekkel. Vagy mehettek volna idegen bolygókra. Nem. Ehelyett megint góznak a nyavalyás kövekkel. Komolyan mondom, az universe a köveken bukott meg. Miattuk kellett nekem elmerülnöm a leszbi romámcban például. Ami körülbelül annyira hiteles, mint a mulatóst éneklő Pataki Attila.

Nem azt mondom, hogy annyira rossz volt ez a rész, de különösen jó se volt. Hármas. Alá. Volt valami feszültség a sorozatban. De a veszélyben lévő szereplők felét most láttam először, azonosulni nem igazán volt idő. A kialakuló drámai szitut meg elintézték azzal, hogy a vengédprof egy kicsit húzódozott, de bezzeg a szenátorasszony (aki néhány perce jól lehúzta még a küldetést, és betekintést engedett az amerikai felső 10 ezer kőkemény elitista világnézetébe) jól megaszonta, hogy igenis hazamennek megdögleni. Ez megint körülbelül annyira volt hiteles, mint egy hedonista ferences szerzetes.