StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
legalább amíg nincs lezárva , nyitott az út , egy esetleges folytatásnak
Ha minden kötél szakad <#whatever>
Amúgy meg nem a 350millió-t kell számolni , mert nincs mindenkinek syfy csatorna elõfizetése , na meg abból is inkább a 14-30AS korosztályt kell nézni ,de ez már részlet kérdés ,de az egy millió akkor is kevés <#zavart2>

SGA s5-ben a DJ-s dupla kb évadcsúcsot ért azt mégis 2 éve sehol nincs záró film. Számított? Nem.

már csak Teal’c hiányzik😄

PSN ID:misi2mezei

ja és ha észreveszik a készítõk,hogy végette nézték akkor ha netán a sorozat kapna még 1 esélyt akkor lehet,hogy tobbet lennének benne régi szereplõk.
mert azért ha még az 1. évadot vesszuk milyen jó volt már látni Daniel Jacksont akcióban😊

blbogus
pedig számít.. mégha nem is hiszed, legalább azt a részt, ha reklámot kap, nézni fogja aki õt szerette..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Mintha számítana.

lesz majd McKay😊
lehet a 2. évad második felére fel lendul a sorozat és másoknak is megtetszik.
szerintem amelyik részben majd benne lesz McKay biztos meg fogják nézni a régebbi rajongók is.

MerlinW
Ha a Firefly-t nem hozták vissza, ennek semmi esélye😊 Gyakorlatilag a kutya sem kíváncsi rá.. Petíciót írunk okosan, mikor közismerten csak az amerikai/kanadai nézõkkel számolnak, és ott ugye ~350 millió emberbõl nézte 1 millió. Semmi értelme sem esélye.

[merlinw.org]

tõk felesleges az SGU-val foglalkozni, egyszerûen akármit csinálhatnak már kétlem, hogy nézõk jönnének vissza
nem is értem mit erõltetik (ok, a producerek hisz ebbõl élnek) de kétlem, hogy valamelyik más csatorna megvenné vagy a syfy folytatná.
TreDoR
Csak az a kérdés, hogy szoknak vissza a nézõk, ki hisz még abban, hogy változtatni fognak rajta, a 2. évadnál is meg volt a lehetõségük, és sz*rtak rá.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kövesdi A
Pontosan , a mostani idõk , és amikor a sg1 meg a atlantis ment párhuzamban ,teljesen más
A sgu nak akkor lenne esélye , ha különleges váltózásokat vezetnének be a harmadik szériára
Csak egy példa , ki a franc kíváncsi a leszbikus ribbire <#duma>
Ez csak egy , a sokk változtatandó listából <#idiota>
Én úgy oldanám meg a harmadik szériát , hogy valahogy tudnák újra tárcsázni a végzetet , a földrõl mennének új emberek (szereplõk)
Ez idõ elõtt a végzeten egy halálos vírus ûtné fel a fejét , ki nyírva az összes jelenlegi szánalmas szereplõt <#idiota>

nem érted, a 3 év csak hasraütöttem, fél év, 10 év stb. tökmindegy de amíg ez a szar megy addig nincs esély másik sorira még koncepciószint erejéig sem, mert nincs lóvé rá
ne hasonlítsd össze a mai helyzetet az SG1-Atlantis korszakkal más idõk járnak
TreDoR
Mert akor még dõlt a lé, most viszont úgy kell összekuncsorogniuk, hogy folytathassák az Universet.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

vagy most is mehetne párhozamosan egy másik. esetleg atlantis folytatása. szerintem a beígért dvd filmbõl simán lehetne csinálni egy duplarészer évadnyitót a 6.évadnak.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

mibõl gondolod,hogy ha ezt befejezik akkor 3 év mulva jonne uj SG?
ha jól emlékszem eddig mindig ugy volt,hogy vagy 2 SG futott egyszerre vagy pedig miután végzett az egyik jott a másik.
és miért is nem lehet másik SG sorozat amíg ez fut?
ott van az SG1 és az Atlantis példája ahol párhuzamosan ment a 2 sorozat 3 évig.
ha ezt most elkaszálják akkor vagy nem lesz 1 jó ideig semmi vagy pedig soha...
és azt mibõl gondolod,hogy ha ezt még elhúznák 2 évig akkor utána még kéne várni 3 évet az uj SG-re?
szerintem valószínûbb,hogy rogton jonne új SG miután vége lenne a 4. évadnak.
és ha pedig így lenne akkor meg miért lenne baj ha addig a 2 évig lehetne nézni valamit?inkább nézem ezt 2 évig mint 2 év SG nélkul...

blbogus
nem tom én nem nagyon bírom az összemaszkírozott embereket mint ûrlényeket, mint pl ahogy star trekbõl rémlik (nem sokat láttam úgyhogy ha tévedek, bocs, és persze nem mondom h rossz sori), márpedig az SGUban, kint a semmi közepén ezek lennének, mert nincs széjje telepítve az a sok galaxis az emberi fajjal mint a tejút.. de persze ha megpróbálnák biztos kihozhatnának vmi über tutit szgép meg mittommik segítségével is..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Kövesdi A
én maradok a akció-sci-fi verziónál ,szappanoperából eleget látok otthon <#idiota>
Nem kell még a sci-fi be is <#duma>

TreDoR
Hát, mondjuk a stargate inkább akció-sci-fi mint rendes sci-fi (az SGU meg szappanopera némi sci-fi körítéssel), de én ezt jobban bírom...
...tam. 😞

Állítólag a csillagkaput leszedték, meg egy csomó cuccot elárvereztek.

Kövesdi A
Igen mert ez a sci-fi , ez a népszerû
Ez kell a népnek, pl ha a star wars se lett volna , ez ami most
A kutyának nem kellet volna

sci-fi kéne csinálniuk , nem drámát , a atlantisnak meg volt a maga jó keret története és a varázsa

Csillagkaput használják minden részben, jönnek a gonosz ûrlények, részenként az elpusztithatattlan CSK csapat kinyir 10-900.000 ûrlényt, felrobbant 1-100 ûrhajót, és kész a siker. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kövesdi A
Mért ne lennének meg , csak nem dobják , vagy égetik el õket <#idiota>

Malakai
A semmire nem fognak adni szerintem sem, nem véletlen a kasza. Hanem ha valami szolid konepcióval állnak eléjük, hogy merre vinnék el a sorozatot és az kellõképpen más, tehát hogyan tudnak új sorozatot csinálni a jelenlegi felhasználásval, lényegében. De nem azt mondom, hogy erre marha nagy esély lenne, szerintem nem lesz SG sorozat hosszú ideig most, semilyen.

@Kövesdi: Az is kétséges, hogy az SGU díszletei megvannak-e még. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kövesdi A
Szerintem a Atlantist igen is lehetne folytatni , lenne benne lehetõség ,és nem csak egy dvd- film erejéig
Szerintem az atlantis díszletei , biztos meg vannak még <#idiota>

TreDoR
Így meg adnak a semmire. A leállás miatt már annyi nézõje sem lesz, mint eddig volt.

Malakai
Õt a köv sorozatra írtam, feltételezem, hogy visszatérne egy másik sorozatra, legalábbis nem tudok semmi bejelentésrõl, hogy valamiben már benne lenne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Cooper az SGU 2. évada alatt kilépett.

Malakai
Én mondjuk egy új sorozatban olyan nagyon nem bíznék. Szerintem a Syfy nem fog annyi bizalmat adni a Wright & Cooper párosnak, mint eddig.
Egy új SGU szezonra is nagyobb esély van szerintem, mint egy új sorozatra a közeljövõben. Egy új sorozat, új infrastruktúra, díszletek, színészek, csapat, szerzõdések sokkal drágább.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Jah, mondjuk most összehoznak +1 évadra valót valahogy az Universnek, utána soha többé nem fog senki adni stargates sorozatra :S

Narxis
Ha kitalálnak egy új fajta sg sorozatot ami megbukik akkor okkal remélhetjük, hogy a következõ sorozatban nem ezt az irányt erõltetik.

Filmet meg nem azért várjuk mert film hanem mert be lett ígérve és az Atlantis nem kapott egy normális befejezést, maradtak megválaszolatlan kérdések, de nem csak Atlantis filmet várok én, kitalálhatnak mást is persze.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

blbogus
oké elkaszálják, megvárjuk azt a 3 évet, kihoznak megint vmit ami megint nem fog tetszeni mer elszállt az ihlet és az egészbõl annyi nyertünk h 3 évig még szart se nézhettünk nem hogy jót.. én inkább szeretem ha van mit nézni, de persze megértem az álláspontokat.. dvd filmek meg csak annyira érdekelnek hogy megnézzem õket, de hiába lesznek akármien jók hónapokig ugye nem tudnak lekötni mer egyszer másfél órások, csak a story kedvéért jók..

Narxis
Pontosan. SG-t szeretem, SG:Universe-t nem. Ennyi.

nem is nézik, ok? :-D
azért rimánkodtunk a cancelért, + most a végleg cancelért, hogy amíg megy ez a szar annál késõbb lesz új SG sorozat
pl: mondjuk 3 év múlva lenne egy új sori, akkor 3 évig nincs SG! Ha ezt a szart még húzzák mondjuk még 2 évig, akkor 2+3=5 év normális SG sorozat nélkül
így is elpocsékoltak már 1-2 évet, nem tudom mit akarsz még, hogy végleg kicsinálják az SG franchise-t, már az SGU-val is necces a helyzet, ha most rosszat húznak pl: SGU erõltetik tovább és tovább hanyagolják a dvd-filmeket, amik hozhatnának újabb sikert akkor baszhatják majd + mi is (vagyis a többség aki szereti az SG-t)
TreDoR
Mert így esély sincsen, hogy másik sg sorozatot indítsanak?

blbogus
én csak azt nem értem h egy sorozat puszta léte valakit miért zavar.. ez a jajj ne miért folytatódik dolog tök felesleges, van aki örül neki, van aki meg nem nézi..

látom megint kezdõdik...
ne nézd és kész!nem értem mit lehet fenn akadni ezen.ha nekem 1 sorozat nem tetszik akkor nem nézem és annyi.nem fogom mindenhová leírni,hogy minek adják meg,hogy mennyire szar...

TreDoR
Annyira hiányolom már a leszbikus kínait

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeee

Zenszkij
Kit érdekel, hulladék sorozat volt...Második évadból már egy kockát se néztem, pedig SG függõ voltam.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

jugen
mikor folytatják?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

B@ldrick
Nem tudni mikor adják le a maradékot vagy le se forgatták?

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Kori
és ami a lényeg KAPUT HASZNÁLNI

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kövesdi A
pár dolgot ? <#idiota>
A sorozat több mint 60% változtatni kéne , szerintem
Pl számûzni a értelmetlen drámát, ha dráma kell nem sci-fi nézek , ha nem valami mexikói szemetet !
Meg mondjuk ha már csillagkapu a címe , azt ami a címben is szerepel , nyugodtan használhatnák többet is , már csak azért is hogy ne csak pór fogó legyen

Örülnék neki nagyon. Ha neki fekszenek akkor még nagyok sok mindent ki lehet hozni a témából. És bár nekem eddig is tetszett a sorozat, a cancel miatt lehet átalakítanak pár dolgot hogy a fanyalgóknak is tetsszen..

lehet van esély az esetleges folytatásra!
http://the5thrace.wordpress.com/2011/01/13/biztato-hirek/

Érdekes összefüggés, de szerintem nem. Az elsõ pár rész még új volt, izgalmas, vártuk a jót, aztán ahogy látták az emberek hogy ebbõl nem lesz semmi, elpártoltak a sorozat mellõl.
Csak mert leírom a sajnos negatív véleményeimet, érzéseimet a sorozatról az nem azt jelenti hogy csak fikázódni járok ide. Mellesleg tévedsz, attól hogy 1 millió ember nézte az nem jelenti azt hogy mindegyiknek tetszett is. Nekem pl egyáltalán nem tetszett az egész, mégis végig néztem minden egyes részt. Lemerném fogadni hogy rengeteg SG fan volt köztük vagy csak hétköznapi ember akit érdekelt a sorozat alakulása, és minden áron kíváncsiak voltak arra hogy végre jó úton halad e már a mozi. Én már leírtam hogy tiszteletben tartom azt hogy ha valakinek tetszik, viszont TELJESEN JOGOSAN kap ennyi negatív kritikát a mûsor, és akinek ne adj isten ez tetszik, az szó nélkül fogadja el hogy ha fikázzák, negatív kritikát kap, vagy éppen leszarozzák a sorozatot, mert ez így van. És nem azért mert én ezt mondom (bár eddig is ezt állítottam), hanem mert több ezer/százezer/millió nézõ van ezen a véleményen.

Szerintem egyébként meg mindegy hogy kedden vagy pénteken van a rész, a nézettség jelen esetben nem a dátumon múlik
Országoson kaszanap, kábelen nem.

Pénteken biztos hogy nincs kasza nap, Universe is pénteken kezdett, majd látván a nézõ számot bedobták keddre ezzel teljesen kicsinálva a sorozatot, legalábbis más oldalon így írták.

Narxis
Én úgy tudom a péntek szokott lenni a "kasza nap", legalábbis mindenki ijedezik, hogy a Fox a Fringe-t áttette péntekre és a Smallville-nél is mintha lettek volna ilyen félelmek annak idején, de lehet a SyFy-nál máshogy van.