StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha minden kötél szakad <#whatever>#whatever>
Amúgy meg nem a 350millió-t kell számolni , mert nincs mindenkinek syfy csatorna elõfizetése , na meg abból is inkább a 14-30AS korosztályt kell nézni ,de ez már részlet kérdés ,de az egy millió akkor is kevés <#zavart2>#zavart2>
PSN ID:misi2mezei
mert azért ha még az 1. évadot vesszuk milyen jó volt már látni Daniel Jacksont akcióban😊
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
lehet a 2. évad második felére fel lendul a sorozat és másoknak is megtetszik.
szerintem amelyik részben majd benne lesz McKay biztos meg fogják nézni a régebbi rajongók is.
[merlinw.org]
nem is értem mit erõltetik (ok, a producerek hisz ebbõl élnek) de kétlem, hogy valamelyik más csatorna megvenné vagy a syfy folytatná.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A sgu nak akkor lenne esélye , ha különleges váltózásokat vezetnének be a harmadik szériára
Csak egy példa , ki a franc kíváncsi a leszbikus ribbire <#duma>#duma>
Ez csak egy , a sokk változtatandó listából <#idiota>#idiota>
Én úgy oldanám meg a harmadik szériát , hogy valahogy tudnák újra tárcsázni a végzetet , a földrõl mennének új emberek (szereplõk)
Ez idõ elõtt a végzeten egy halálos vírus ûtné fel a fejét , ki nyírva az összes jelenlegi szánalmas szereplõt <#idiota>#idiota>
ne hasonlítsd össze a mai helyzetet az SG1-Atlantis korszakkal más idõk járnak
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
ha jól emlékszem eddig mindig ugy volt,hogy vagy 2 SG futott egyszerre vagy pedig miután végzett az egyik jott a másik.
és miért is nem lehet másik SG sorozat amíg ez fut?
ott van az SG1 és az Atlantis példája ahol párhuzamosan ment a 2 sorozat 3 évig.
ha ezt most elkaszálják akkor vagy nem lesz 1 jó ideig semmi vagy pedig soha...
és azt mibõl gondolod,hogy ha ezt még elhúznák 2 évig akkor utána még kéne várni 3 évet az uj SG-re?
szerintem valószínûbb,hogy rogton jonne új SG miután vége lenne a 4. évadnak.
és ha pedig így lenne akkor meg miért lenne baj ha addig a 2 évig lehetne nézni valamit?inkább nézem ezt 2 évig mint 2 év SG nélkul...
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Nem kell még a sci-fi be is <#duma>#duma>
...tam. 😞
Ez kell a népnek, pl ha a star wars se lett volna , ez ami most
A kutyának nem kellet volna
sci-fi kéne csinálniuk , nem drámát , a atlantisnak meg volt a maga jó keret története és a varázsa
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
@Kövesdi: Az is kétséges, hogy az SGU díszletei megvannak-e még. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem az atlantis díszletei , biztos meg vannak még <#idiota>#idiota>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy új SGU szezonra is nagyobb esély van szerintem, mint egy új sorozatra a közeljövõben. Egy új sorozat, új infrastruktúra, díszletek, színészek, csapat, szerzõdések sokkal drágább.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Filmet meg nem azért várjuk mert film hanem mert be lett ígérve és az Atlantis nem kapott egy normális befejezést, maradtak megválaszolatlan kérdések, de nem csak Atlantis filmet várok én, kitalálhatnak mást is persze.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azért rimánkodtunk a cancelért, + most a végleg cancelért, hogy amíg megy ez a szar annál késõbb lesz új SG sorozat
pl: mondjuk 3 év múlva lenne egy új sori, akkor 3 évig nincs SG! Ha ezt a szart még húzzák mondjuk még 2 évig, akkor 2+3=5 év normális SG sorozat nélkül
így is elpocsékoltak már 1-2 évet, nem tudom mit akarsz még, hogy végleg kicsinálják az SG franchise-t, már az SGU-val is necces a helyzet, ha most rosszat húznak pl: SGU erõltetik tovább és tovább hanyagolják a dvd-filmeket, amik hozhatnának újabb sikert akkor baszhatják majd + mi is (vagyis a többség aki szereti az SG-t)
ne nézd és kész!nem értem mit lehet fenn akadni ezen.ha nekem 1 sorozat nem tetszik akkor nem nézem és annyi.nem fogom mindenhová leírni,hogy minek adják meg,hogy mennyire szar...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
A sorozat több mint 60% változtatni kéne , szerintem
Pl számûzni a értelmetlen drámát, ha dráma kell nem sci-fi nézek , ha nem valami mexikói szemetet !
Meg mondjuk ha már csillagkapu a címe , azt ami a címben is szerepel , nyugodtan használhatnák többet is , már csak azért is hogy ne csak pór fogó legyen
http://the5thrace.wordpress.com/2011/01/13/biztato-hirek/
Szerintem egyébként meg mindegy hogy kedden vagy pénteken van a rész, a nézettség jelen esetben nem a dátumon múlik