StarGate Universe (TV)
-
sgaBence #4059 Csak mert leírom a sajnos negatív véleményeimet, érzéseimet a sorozatról az nem azt jelenti hogy csak fikázódni járok ide. Mellesleg tévedsz, attól hogy 1 millió ember nézte az nem jelenti azt hogy mindegyiknek tetszett is. Nekem pl egyáltalán nem tetszett az egész, mégis végig néztem minden egyes részt. Lemerném fogadni hogy rengeteg SG fan volt köztük vagy csak hétköznapi ember akit érdekelt a sorozat alakulása, és minden áron kíváncsiak voltak arra hogy végre jó úton halad e már a mozi. Én már leírtam hogy tiszteletben tartom azt hogy ha valakinek tetszik, viszont TELJESEN JOGOSAN kap ennyi negatív kritikát a műsor, és akinek ne adj isten ez tetszik, az szó nélkül fogadja el hogy ha fikázzák, negatív kritikát kap, vagy éppen leszarozzák a sorozatot, mert ez így van. És nem azért mert én ezt mondom (bár eddig is ezt állítottam), hanem mert több ezer/százezer/millió néző van ezen a véleményen.
Szerintem egyébként meg mindegy hogy kedden vagy pénteken van a rész, a nézettség jelen esetben nem a dátumon múlik