StarGate Universe (TV)
-
sgaBence #3882 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nos, valóban jobb volt mint az eddigi részek, de azért nem estem ki az ágyból..
ez az "alvásból felébresztettük őket" sztori ez nagyon gyenge, egy ilyen nevű sorozatnál jóval több kreativitást várna az ember az íróktól..
felbukkant telford a destiny 2vel, nem tudom hogy most ennek örüljek e vagy sírjak. elsőnek nevetséges módon visszahozzák a kompot, majd most a destiny 2őt is, és persze mikor máskor találná meg őket telford mikor pont szitává lövik a des1-et..
ez az ursiniki sztori még egész használható (lenne), bár kicsit erőltetett volt, de ez inkább a tempónak köszönhető. 42percbe belezsúfolni "ennyi" akciót,történetet felesleges császkálást, darálós rész volt..
a vicc az hogy ennek ellenére is tudtam olykor unatkozni a történésekben. ez az alkukötés is kicsit "gagyi" volt (a darálásnak köszönhetően), csak nekem tűnt úgy hogy "ja ha telford mondja akkor az úgy is van" effektus volt?
jó-jó majd megjavítjuk a pajzsokat, lesz rá idő, de ugye nem volt mert átbaszták őket a palánkon, így én már vártam hogy mikor szakad le a destiny egyik fele (
), de nem..
a cliffhanger tetszett, kíváncsian várom mi fog történni, remélem nem lesz majd csalódás a következő pár rész..