StarGate Universe (TV)
  • Magiszter
    Atlantis magyar hangokból nekem az akcentus hiányzott de piszkosul. Elvégre az egész sorozat arra a koncepcióra épít hogy a világ legjobb tudósait passzírozták össze egy helyre. Zelenka (cseh) akcentusa fenomenális volt, Becket doki-nak meg a Skót hanglejtése vitte a prímet. Amúgy ha jól rémlik akkor igen, Rodney magyar hangja még egész jól visszaadta a karakterét, de mikor rászól Sheperd-re hogy "Seperd" hát én kiestem a székből hogy ez meg mi? Dr. Wier le-"Vír"-ezése még oké, de hogy "Sepőrd", le "Seperd"-ezése??? Ott váltottam át az intimbetét reklámokra, és döntöttem úgy hogy nem nézem.

Azt tudtam hogy nem a TV2 csinálja a székházon belül a szinkront, de a TV2 fogadja el hogy mehessen adásba. És ha annyira mellékapált a szinkron mint az Antlantis esetében akkor azért én felvontam volna Teal'c-esen a szemöldököm hogy "No de kérem, mi ez itt?" mert gondolom naivan hogy az elfogadáshoz bele kell hallgatni 1-2 részbe. Esetleg végig is nézni, hogy tényleg minden név, minden hang klappol e az egészhez. De persze én vagyok a buta, vagy esetleg a "fanboy" hogy ilyen messzemenő elvárásaim lennének. De igaz, ha nem tetszik, ne nézzem. Így is tettem