StarGate Universe (TV)
-
sgaBence #3801 minden rész végén úgy érzem, hogy végre beindul a sorozat, de amint eltelik 1 hét, rájövök hogy kurvára nem
a mostani rész színvonala azért vmivel jobb mint az eddigieké, de nem estem tőle hanyatt:
- 1. mi a fészkes fenének kellett kinyírni a két luvnyát????
jó mondjuk nekem se hiányzott még egy szerelmi szál a sorozatba, de én simán eltudtam volna képzelni, hogy csatlakozik eliékhoz, és velük marad végleg.. vagy legalább még pár részig élhetett volna
- 2. nevetséges hogy simeon (legyen akármennyire képzett terrorista katona zsoldos bánom is én) egyedül kicsinálhatta volna az egész hajót... lol....
- 3. minek de tényleg minek hívták be kneppert a sorozatba?????
7 részen keresztül nem csinált semmit, majd a 8 részben nevetséges módon legyilkol 2-3 embert majd kicsinálják. talán ő lett volna az a karakter aki miatt nő, vagyis inkább nem csökken tovább a nézettség..
- 4. rush hajtóvadászata mondjuk tetszett, bár sok értelme nem volt, de az mekkora poén már, hogy egy robbantással átküldte simeonon a T-rexeket.. még az is frappánsabb lett volna ha simeon elesik egy kődarabban, beveri a fejét és meghal..
- 5. megint egy percig nem tudtam azon izgulni hogy rush a bolygon marad, annyira kiszámítható volt hogy majd eli vagy chole vagy valaki kitalál valami csoda okosságot, persze mikor máskor, ha nem most...
óriási csalódás eddig nekem az SGU, 2,5 évad alatt egyszer nem tudtam azt mondani, hogy "na ezt igen jól kitaláltátok apám, le a kalappal", és ezen már egy jól kitalált rész sem segít, itt a gyökereken kéne változtatni..
imádtam az SG1-et, az SGA-t, de ezt már csak becsületből nézem..