StarGate Universe (TV)
-
szerintem egész jó rész volt bár Ginn ugye már az előző részben megpurcant.... őt sajnálom viszont ami furcsa volt a részben, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eli státusza most mi? merthogy Brody-boy-t úgy leugatta és a Col. is hallgat rá so most ez így érdekes volt, hogy hirtelen Eli lett a főnök. Rush féle kivégzés meg szerintem reális volt... úgymond tudományos nézőpontból filézte ki a csávót...
Másrészt meg ÉN Eli-vel és Rushsal is egyet értek... Eli azért lett ilyen pipa mert végre kiszeretett Chloe-ból jött egy csaj aki viszonozta erre fel kifilézték.. én is így reagáltam volna kb(csak nem vagyok 300kiló:D) Rush pedig elvesztette a felesége utáni első szerelmét,azért az is biztos mély nyomot hagyott benne főleg hogy ő hozta a hajóra... ennyit a szappanoperáról.
SG rész: Chloe ha jól értettem bár nem nagyon figyeltem pont erre, de feltörte az FTL rendszert teljesen(megfordította a hajót talán?)viszont így kérdéses, amit Eli mondott, hogy lehet hogy kifogynak az üzemanyagból mert ők nem tudnak úgy előre számolni mint a hajó...
Most hogy megdöglött a pattogó LA-s srác így mondjuk nem lenne szar egy hagyományos SG részt látni... kimennek a bolygóra készletért vmi idegen faj tán, vagy vmi gyilkos emberevő csiga vagy mit bánom én csak történjen vmi SG-s:D
BTW a Robbanások tetszettek, jól meg voltak csinálva.