StarGate Universe (TV)
  • Gordis2k
    Nekem az egyik nagy kedvencem. Amúgy azt kellene megértened, hogy a maquis nem a csillagflotta ellensége volt valójában hanem a kardassziaiaké! És így nem volt olyan nagy az ellentét! Sőt igazságszerint a csillagflotta tisztek erős 80% ka egyetértett a maqui céljával, mindössze a modszereivel nem. És az egyik legjobban megszerkesztett scifi sorozat ami valaha létezett, hogy érted, hogy tele volt hülyeségekkel??? Az SGU-ban meg egyáltalán nem ellenségek (közös világ/faj/cél/szervezet) mégis gyűlölik egymást ... nem is értem mi az indok .... hatalmi harc ahogy mondtam.. én vagyok a főnök. Nem én. Nem én! kisgyerekek az oviba... nem kiképzet katonák és 150+ iqs 6 diplomás emberek. Mindazonáltal okoskodhat Young egy ilyen helyzetben a katonaság szerepe kizárólag szuportálás... mégis, hogy a bánatba akar hazamenni az a se*fej tudósok nélkül katonai tudással?? Átverekedi magát a bolygókon egy irányíthatatan, félig roncs ismeretlen hajóval? Szánalom a köbön. Ha te lennél vezető katona egy ilyen szituációban te kinyírnád az egyetlen tudóst aki haza tud hozni/életben tud tartani? Én személy szerint 6 őrrel védetném...és kinyalnám a se**ét... még ha van is arra esély, hogy ő annyira nem sietne haza.