StarGate Universe (TV)
  • Gordis2k
    Én egy részt nem tudtam még végignézni.. gyakorlatilag átpörgetem.. az utolsó 5részt kb. 20perc alatt letoltam... unalmas és eseménytelen... kezdtem reménykedni mikor lettek új idegenek mert pár érdekes bolygós rész. De basszus még azoknak is a fele ez a rohadt drámai szál volt..ki kit szeret ki kivel van.. ott ragadnak az űrben és mégsem együtt dolgoznak hanem irtják egymást... szánalmas, hogy szeresek meg így akár egy szereplőt is ha mindegyik mindegyikre köpköd...csupa örült retardált van a hajón ezek voltak egy bázis válogatott emberei? Most komolyan ilyen idegállapotú és tűrőképeségü emberek dolgoztak egy ilyen titkos projekten.. Várok és nézem hátha lesz valami de minek 1 évadig húzni ezt a gyűlölet vonalat... rég el kellet volna kezdeniük együttműködni. Ahogy a Voyagerben is együtt tudott dolgozni a csillagflotta és a maquis legénysége. Ezek meg milliárd fényévere azon veszekednek kinek nagyobb a fa.... a videók alapján egyenlőre nem bizakodom, de csak lesz ebből valami előbb vagy utóbb.