StarGate Universe (TV)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem eléggé elkúrták ebben a részben a Kiváék hajóraérkezését. Már eredetileg sem értettem egyáltalán miért akarja Young kiszívni a levegőt a kaputeremből. Értem, hogy ez a legbiztosabb megoldás, de egyben a legkegyetlenebb is. Egy akkora termet aminek csak egyetlen kijárata van és az is egy fedezékektől mentes folyosóra nyílik képzett katonáknak gyerekjáték tartani. Ez szerintem jól el is lett cseszve ebben a részben, hogy csak úgy kitörnek és elfoglalják a hajót. Ez még akkor is marhaság szerintem ha a védők azt hitték, hogy a behatolók nem tudják elhagyni a termet. Egyetlen ajtót kellett volna tűz alatt tartani ilyen szituációkban elképesztő túlerőt is le lehet győzni. Aztán az is aranyos, hogy először járnak a hajón és mégis simán elfoglalják annak egy részét azoktól akik már egy csomó ideje ott tartózkodnak és remekül ismerik azt. Legalábbis hozzájuk képest... Nem rosszak a mostani részek, de én sajnálom azért, hogy ezzel a logikátlan történéssel kellett izgalmas szituációt "gyártani" a hajón.