StarGate Universe (TV)
  • PiszkosFred
    "- Kérem, beszéljen egy kicsit arról, hogyan kapta meg a szerepet. Látta az eredeti Csillagkaput vagy a sorozatok valamelyikét?

Igen, láttam. Számomra a film az egész dolog kiinduló pontja. Hogy őszinte legyek egy kicsit féltem a Csillagkapu és a Csillagkapu: Atlantisz sorozatoktól, és alig néztem meg őket. Mindaddig, amíg szó nem lett arról, hogy én is bekerülhetek a stábba. Elkezdtem a sorozatokba is belemélyedni és rájöttem, hogy ez egy érdekes világ. Őszintén szólva a Csillagkapu sorozat nagyobb hatással volt rám, mint az Atlantisz, de az Atlantiszban is van valami. De még mindig nem lettem meggyőzve, hogy ez jó lenne nekem, mert ez annyira más. Végül volt néhány telefonbeszélgetésünk Brad Wright-tal és Robert Cooper-rel, és első dolgom volt velük megosztani kétségeimet: "Srácok, igazán hízelgő az ajánlat, de miért akartok pont engem?" Csönd lett a vonalban. Szerintem eddig senki nem kérdezett tőlük még ilyet. "Hát, tudod...", kezdték, mire közbevágtam: "Én csak őszinte akarok lenni, mert én nem látom magam ebben a világban. Ez nem én vagyok." "Hát, pont ez az, amiért téged akarunk." "Ó, OK."-gondoltam, szóval valamelyik elvetemült castingos körbe akar engem röhögni. Duplán meg vagyok tisztelve. Aztán hangosan azt mondtam: "Jól van, hadd lássam, mitek van". Átküldték a forgatókönyvet, és hát ezek a srácok igazat mondtak. Ez a cucc aztán tényleg elég összetett. Különösen Dr. Nicholas Rush. Egy nagyon komplex karakter, komplexebb, mint amit valaha is játszottam. Nagyon bonyolult ember. (nevet) Szóval így történt. Horogra akadtam."

Forrás: Interjú vele