4805
StarGate Universe (TV)
  • PiszkosFred
    "- Kérem, beszéljen egy kicsit arról, hogyan kapta meg a szerepet. Látta az eredeti Csillagkaput vagy a sorozatok valamelyikét?

Igen, láttam. Számomra a film az egész dolog kiinduló pontja. Hogy őszinte legyek egy kicsit féltem a Csillagkapu és a Csillagkapu: Atlantisz sorozatoktól, és alig néztem meg őket. Mindaddig, amíg szó nem lett arról, hogy én is bekerülhetek a stábba. Elkezdtem a sorozatokba is belemélyedni és rájöttem, hogy ez egy érdekes világ. Őszintén szólva a Csillagkapu sorozat nagyobb hatással volt rám, mint az Atlantisz, de az Atlantiszban is van valami. De még mindig nem lettem meggyőzve, hogy ez jó lenne nekem, mert ez annyira más. Végül volt néhány telefonbeszélgetésünk Brad Wright-tal és Robert Cooper-rel, és első dolgom volt velük megosztani kétségeimet: "Srácok, igazán hízelgő az ajánlat, de miért akartok pont engem?" Csönd lett a vonalban. Szerintem eddig senki nem kérdezett tőlük még ilyet. "Hát, tudod...", kezdték, mire közbevágtam: "Én csak őszinte akarok lenni, mert én nem látom magam ebben a világban. Ez nem én vagyok." "Hát, pont ez az, amiért téged akarunk." "Ó, OK."-gondoltam, szóval valamelyik elvetemült castingos körbe akar engem röhögni. Duplán meg vagyok tisztelve. Aztán hangosan azt mondtam: "Jól van, hadd lássam, mitek van". Átküldték a forgatókönyvet, és hát ezek a srácok igazat mondtak. Ez a cucc aztán tényleg elég összetett. Különösen Dr. Nicholas Rush. Egy nagyon komplex karakter, komplexebb, mint amit valaha is játszottam. Nagyon bonyolult ember. (nevet) Szóval így történt. Horogra akadtam."

Forrás: Interjú vele
  • Csak77
    Éppen ezért, mert inkább moziszinész volt eddig, nem tv-s megélhetési színész...
  • PiszkosFred
    Hat Carlyle már a SGU előtt is elismert karakterszínész volt, neki az SGU szerintem csak afféle kirándulás, nem "kiugrási lehetőség", ha erre gondolsz. Az Alul semmi filmje pl még az Oscart is elvitte, de játszott Bond filmben, A és B kategóriás akciófilmekben, stb, igaz legtöbbször gonosz szerepeket :)
  • Andr0
    miért dobbantana?
  • Fabio Capello
    +1
  • BEAST #2838
    Nekem az utolso, lostos kapuhasznalos. Volt csapat, volt kapu meg minden. :)
  • blbogus
    nekem is talán light, illetve a human, rush emlékes, kod keresős.. azokban télleg volt az ami engem megmozgat..
  • Csak77
    Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Rush-t alakító színész mikor dobbant a sorozatból...
  • Count Adyn
    a dzsungelben kloét 3x is megölős:D:D
  • PiszkosFred
    Rush emlékeiben való utazásos rész.
  • Zenszkij
    Az amelyikben Chloét kinyírják majd a földönkívüliek .
  • VvD
    Amúgy az a vicces, hogy a "Light" c rész a kedvencem, nem az újak közül valamelyik. Ott nekem nagyon átjött a dráma és a feszültség, hogy meg fognak halni. Valahogy beleéltem magam, milyen lenne, ha én is ott maradtam volna a hajón és tudnám, hogy pár óra múlva kampec. Nektek melyik rész a kedvenc?
  • r4pt0r
    Természetesen a saját véleményemet mondtam el, csak úgy mint mindenki más. :D
  • cylonflatus
    Szerintem semmi értelme folyamatosan az SGA és az SG1-hez hasonlítgatni. Nincs semmi baj ezzel a sorozattal - most már, mert tényleg rohadt gyöngén (lassan, unalmasan) indult (én majdnem abbahagytam az 5. vagy 6. rész környékén), viszont mostanra egész tisztességesen kikupálódott. Ha tartják ezt a színvonalat amit a félidő óta hoznak, sőt esetleg dobnak még rá pár lapáttal akkor max. meg leszek elégedve.
  • VvD
    Szerintem nagyon kafa kis rész volt. Kezd beindulni ez a sorozat. Az SGA szintjét még mindig nem érték el, de egyre jobb már. Az biztos, hogy az Atlantisért sír a szemem - abban 1 részben annyi dinamizmus, poén és akció volt, mint itt 15 rész alatt. Miért kellett azt lelőni...
  • Mentol
    Ja, nálad lehet.
  • Agamemnon
    Ez tényleg egész jó rész volt, bár hogy említettétek az SGA-s poénokat, azok nekem is hiányzonak :)
  • Victor1103
    Bocs, hogy csak most reagálok arra hogy ki az a Kiva, de inkább spolier mögé rakom. Egyébként a szereplő még nem volt a sorozatban csak lesz és Rhona Mira fogja játszani aki a Doomsday-ből és az Underworld filmekből lehet ismerős.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Commander Kiva is with the Lucian Alliance. She is aware of the Destiny and has a list of all the people who are aboard it. She is also aware of the long range communications devices that the crew of the Destiny have been using to keep in touch with the people back on Earth.
    The implication is that there is someone who is involved with the Stargate Program, and the Destiny in particular, who has been spying on the Lucian Alliance's behalf. In the hope of finding Destiny after got attempt of the co-ordinates Destiny travels through she revisit these planets in the hope of catching up with the ship and sieze control
  • Kövesdi A
    nálam nem
    Bár ott a látvány világ volt a nagyon jó , meg maga a város egésze
    Nah meg poén is több volt már az első részekben is , mint kb az egész SGUban !
    Nálam a SGU kb a SG1 6-7 évad szintén van (amikor még nem voltak űr csaták a szorzatban, legalábbis a tauri részéről )
  • r4pt0r
    SGA eleje szintet bármikor veri az SGU.
  • Kövesdi A
    Hát a elődökhöz hasonlítva , tényleg gyengécske még
    De ha el tekintünk attól , hogy volt előtte egy SG1 meg egy SGA akkor nézhető

Nem tudja valaki , milyen telefonja van eli-nak ?
  • blbogus
    nekem még mindig gyenge..
  • Justil
    hmm, 1 kicsit kiszámítható volt, de jó :)
    remélem marad a színvonal az évad további részeiben is!
  • Kövesdi A
    Azt nem tudni biztosra, csak azt hogy felrobban a hajtómű,
    A hipertérben és ezért ki lép a végzet a hipertérből , hogy csak elöregedett a meghajtó vagy szabotázs történt
    De majd a következő részben kiderül , biztosra én most kb 80/20%ra mondanám az esélyeket
    Én ara tippelek hogy elöregedett , szabotázs elég valószínűtlen
  • Reg5
    Bár nem értettem teljesen, de nem egy attakk miatt lesz gebasz a hajtóművel?
  • Kövesdi A
    Hmmm , én azt csak az ismertetőre alapozva írtam
    Pech hogy nem jött be

Az új rész elég jó volt , ez már a minimum
    És igaz , rendesen be pótolták a kapu használati elmaradásukat

Amúgy szerintem , eli vissza jut a végzetre a kövi rész elején
    Mert a trailerben , az van hogy felrobban a egyik hajtómű , és gondolom ki lépnek a két galaxis között , ahol még eli-jék tudják majd még tárcsázni a végzetet
  • Pharaoh
    Most hogy elhagyták a galaxist, köv részben eltelik több hónap vagy nem mennek bolygóra már ebben az évadban?
  • Fabio Capello
    az én tippem #2802 :)
  • Andr0
    jah amugy Hatalmasrész volt :D:D kíváncsi vagyok mi lesz ebből ^^
  • Andr0
    ebben az előzetesben az van hogy Eli már a kövi részben biztos ez? :D
  • Fabio Capello
    ottvan, beteszi a spoiler tagokat, viszont az üzenetet neked kell beírni a két tag közé :)
  • Kövesdi A
    igen jelentem , itt is mükszik
    Ha kérhetnék tennél a barnerba , még egy spoiler gombot az egyszerűség kedvért
  • HUmanHunter
    él, de torrentezés közben lassan jön be :DD
  • Narxis
    Megerősítve! :)
  • Fabio Capello
    elméletileg ismét él a banner, kéretik megerősíteni/cáfolni :)
  • Lysandus
    Alakul!

De én is megkérdem: ki az ördög ez a Kiva???
  • kBagyula #2807
    Jó rész volt!
  • Csak77
    gondolod, hogy EZ volt a céljuk? ugyan már!
  • Borg
    Ja, behozták az összes eddigi rész lemaradását kapuhasználatból. Oszt ennyi...
  • BEAST #2804
    Hasznaltak a kapukat meg minden, fura is volt :D