StarGate Universe (TV)
  • Lysandus
    Nekem is tetszett ez a rész. Nagyon kellemesen csalódtam. Végre elindulni látszik valamerre a történet. Rush hátteréről is sokat megtudtunk, meg végre elkezdett konstruktívan állni a dolgokhoz. De ugyanez igaz a többi szereplőre is. Végre kezdenek csapatként működni, jöhetnek az űrszörnyek. :-) Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de a forgatókönyv írók Chloé karakterét is elkezdték átgyúrni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó kicsit nagy ugrás volt, hogy betéve tudja a Daniel Jackson összest, de legalább találtak neki valami feladatot, és ki tudják emelni a fedélzeti kurtizán szerepből.

Ahogy írtátok a kódtörést is meg kell oldani, hogy végre ne csak sodródjanak és elkezdődjön valami. Összességében nekem végre tetszett ez a rész. Volt benne feszültség is végre, tényleg kíváncsi voltam tévénézés közben, hogy mi lesz a sztori vége. Ehhez képest még egy jó kis cliffhangert is kaptunk.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt, hogy Eli-ék ottmaradtak a bolygón, és most nem a saját akaratukból. Egyébként a kód teljes feltörése nélkül is vissza lehet hozni őket. (Ha a kódfeltörést több részen keresztül el akarják húzni.) Pl. írhatnak egy McKay féle tárcsázó makrót a következő megállóig. És akkor a következő megálló kapuján keresztül tárcsázhatják azt a bolygót, ahol Eli-jék rekedtek. Akik addig vagy kiássák magukat, vagy találnak egy másik kijáratot. De ez csak egy ötlet.