StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nyilvánvaló, hogy õk is érzik hogy rezeg a léc, erre több utaló nyilatkozat is volt már az utóbbi hetekben, reménykedjünk, hogy lesz valami hatása is.
[merlinw.org]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ettõl függetlenül mondom, hogy ez az 1,3 millás inkább egy hatalmas baki volt a syfy részérõl, sõt viszonylag jó eredmény, tekintve, hogy egyáltalán nézte vki a Monk árnyékában :S
Ami pedig a nézõket illeti, hát igen, idén eddig a Virtuality, Defying Gravity és a Dollhouse lett kaszálva azok közül, amiket én néztem. 😊
egy átlag nézõt már nem nagyon fognak meg az ilyen sci-fik, nekik nem hoz újdonságot sajna...
De a lényeg az, hogy az SGU csúszik lefele, azért a SyFy nézõközönsége tud 2-3 milliós stabil nézettséget is nyújtani, ha érdekli a sorozat (Eureka, Warehouse 13, de a BSG is két millió feletti átlagot produkált). Az SGU elsõ fél évada 1.7 milliós átlagot mutatott fel, úgy, hogy az elsõ három-négy rész volt csak 2 millió környékén vagy felette.
Ha a Showrunnnerek valóban akarnak valamit csinálni a sorozattal, akkor gyökeresen meg kell változtatni a sorozat szellemiségét és stílusát, és reménykedni kell, hogy visszatérnek a nézõk. Márpedig szerintem a SyFy sem elégedett az eddigi eredményekkel, a Sci-Fi Wire oldalon (a SyFy közösségi szócsöve) is az utóbbi idõben mélységesen hallgatnak az SGU nézettségrõl, a legutolsó ilyen post az volt, hogy lenyomták a Dollhouse-t, ám számokat már nem publikáltak. Ellenben ott rúgják az ABC két sci-fijét (Flashforward és V), ahol érik...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Érdemes elolvasni a TV by the Numbers oldalon a kommenteket. Az amerikai nézõk sincsenek oda az SGU-ért, márpedig felhívnám a figyelmet, hogy itt nem az számít, hogy pár magyar rajongó mit gondol róla, hanem az, hogy az amerikai nézõk mennyire szeretik. Nos, a jelek szerint annyira nem...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sztem sokan vannak még így
REAL MADRID
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Sir Quno Jedi: Én meg semmi pénzért nem néznék Monkot és nem azért mert szar vagy sem, csak idegesít. Amúgy te mi a szarért nézed még az SGU-t ha ennyire nem tetszik? Mert felteszem nézd, ha minden ha minden héten osztod...
REAL MADRID
Komolyan versenyzik a Sanctuary S2-vel. 😊
De k*rvajó géped van istenem....
Rush most megszívta. Mondjuk hogy fogja 3 napi vízzel meg 3 napi kajával megjavítani a hajót úgy, hogy életébe elõször látja és van nála egy golyóstoll meg tikszó...