4805
StarGate Universe (TV)
-
#2763 Tamogatlak, ha megigered, hogy vilagbeke lesz meg orom es bodotta! :d
Amugy nekem is "tetszett" ez a resz. Leginkabb ezt hianyoltam eddig a Universe-bol, egy csapatot. Minded SG sorozatban volt egy csapat aki korul tortentek az esemenyek. Eli elmegy Mckay Juniornak, Chloe lesz a csapat fel-archeologusa/Daniel, Scottba mar csak egy adag humort kellene pumpalni es lehetne valami Sheppard utanzat (O'neil semmikepp), Greer meg lesz a Teal'c utanzatunk. :D
Kevesebb erzelgosseg meg ratyulas es tobb akcio mellett egesz nezheto SG lenne belole. -
#2762 Támogatlak! ...és még a földim is vagy ráadásul :) -
#2761 tudok törölni, és szerkeszthetem a topik tulajdonságait.
amúgy van spoiler [*spoiler][*/spoiler] tagba kell rakni a cuccot :) csillag nélkül persz -
#2760 Nyílván gyorsan meglesz a kód és vissza fognak tudni ugrani értük. -
#2759 HG jog valami moderátorhoz haszonló poszt ?
Ha igen én támogatlak , kezdésnek lehetne csinálni a topicnak valami jó képet , spiler gomb se lenne hülyeség .)
, és bocs a spoiler-ért ,ha lett volna spoiler gomb használtam volna
Engem meg küllősebben nem zavar a spoiler , mindenbe bele szoktam olvasni , még ha a végét lövöm is le az adott történetnek , az se nagyon zavar
De igaz lehet hogy valakit igen , azoktól elnézést kérek
-
#2758 már ha addig meg nem kajolják őket a pókok XD -
Lysandus #2757 Ja, és a lényeg: matematikusok gyakran vesznek el komolyzenészeket. :-))) -
Lysandus #2756 Nekem is tetszett ez a rész. Nagyon kellemesen csalódtam. Végre elindulni látszik valamerre a történet. Rush hátteréről is sokat megtudtunk, meg végre elkezdett konstruktívan állni a dolgokhoz. De ugyanez igaz a többi szereplőre is. Végre kezdenek csapatként működni, jöhetnek az űrszörnyek. :-) Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de a forgatókönyv írók Chloé karakterét is elkezdték átgyúrni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kicsit nagy ugrás volt, hogy betéve tudja a Daniel Jackson összest, de legalább találtak neki valami feladatot, és ki tudják emelni a fedélzeti kurtizán szerepből.
Ahogy írtátok a kódtörést is meg kell oldani, hogy végre ne csak sodródjanak és elkezdődjön valami. Összességében nekem végre tetszett ez a rész. Volt benne feszültség is végre, tényleg kíváncsi voltam tévénézés közben, hogy mi lesz a sztori vége. Ehhez képest még egy jó kis cliffhangert is kaptunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt, hogy Eli-ék ottmaradtak a bolygón, és most nem a saját akaratukból. Egyébként a kód teljes feltörése nélkül is vissza lehet hozni őket. (Ha a kódfeltörést több részen keresztül el akarják húzni.) Pl. írhatnak egy McKay féle tárcsázó makrót a következő megállóig. És akkor a következő megálló kapuján keresztül tárcsázhatják azt a bolygót, ahol Eli-jék rekedtek. Akik addig vagy kiássák magukat, vagy találnak egy másik kijáratot. De ez csak egy ötlet. -
Lysandus #2755 Támogatlak. -
sandor8206 #2754 ez is fos rész volt -
#2753 ezt így konkrétan nem kéne kiírni, erős spoilerszaga van...
Dumáltam Merlinnel (témaindító), azt mondta nem zavarja, ha HG jogot kérnék a topikra, így kérnék minden ideírót, jelezze egy hozzászólásban, hogy támogat e vagy sem :) Köszönöm. -
#2752 Engem nem szoktak zavarni , sőt ki fejezeten szeretem tudni , hogy mire lehet számítani az új részekben !
Én úgy vagyok vele , hogy hiába tudom a végét egy történetnek , ha a oda vezető útról lövésem sincs , ugyan ez igaz fordítva is
-
Reg5 #2751 Akkor nem szóltam. Mostanában egyre inkább elkerülöm az ilyen leírásokat, túl sokat árulnak el :( -
#2750 Pontosan ere
"""""U1x16 Sabotage
Az egyik hiperhajtómű felrobban és Dr. Rush, valamint Eli egy robotot akarnak beprogramozni a megjavítására. A katasztrófát valószínűleg az okozta, hogy ez volt a leggyengébb a 12 hajtómű közül, de mi van, ha egy szabotőr felelős a kárért? """
Ezen az oldalon
http://universe.csillagkapu.hu/evad/1
-
Reg5 #2749 Ööö milyen ismertetőre gondolsz? -
r4pt0r #2748 Mondták a részben hogy bruteforce próbálkozással meg lehet találni csak idő kérdése.
De szerintem nem így fogják megtalálni, találnak majd még hozzá valamit. -
#2747 Pont ez az. Nem jó, hiszen bennük az ős gén csak egy nagyon kis darabja található meg, és az sem minden emberben. Ős kell és kész. -
#2746 Hoppsz , teljesen igazad van
Kicsit meg vezetett engem , ez a 46os szám :)
De eli nak vissza kell kerülnie , a 16dik részre , mert az ismertető szerint szerepelni fog benne !
Én is úgy gondoltam , hogy ez a rendszer (kód) a prototípus , míg az atlantisál ismert , már az egyszerűsített verzió
Mért egy az ős gén terápián átesett személy, gén térképe nem jó ?
Amúgy is lehet , hogy a végzet indulásnak idejében élt ősök dns-e , hasonlitott a most élő emberek dns-é re !
Ha ez meg igaz akkor , nem kell egy élő lélegző ős nekik
Vagy esetleg a 15 részben találnak , pár le fagyasztót őst :) -
#2745 Te miről beszélsz? A kód nem 46-al kezdődik. A 46 az utalás volt az ember kromoszómáinak számára, és amikor Gloria azt mondta hogy "csak helyre kell hozni a sérült DNS-t nem?" akkor esett le Rushnak a tantusz, hogy itt DNS-ről van szó.
És pont fordítva, az atlantiszi megoldás fejlődött ki ebből az ős rendszerből, nem ez az atlantiszi volt (hisz itt még teljes géntérkép kell, ott már csak egy bizonyos marker)
Kérdéses hogy mikor mennek vissza, hiszen a jelen helyzet szerint egy élő ősre lenne szükség hogy bejussanak, vicces lesz. -
#2744 A kövi részben mindenképpen , vissza kell fordulniuk ,mert a 16odik résben már szerepel Eli , ha csak nem találnak a bolygón valami kütyüt amivel , egyenesen a végzetre teleportál a 4 cserkész
Hát a 15 rész promoja , egész érdekes volt
Felbukkan valami nagy szörny a 4 cserkésznek , hát igaz most már közeledve a véghez
Kezd beindulni a sorozat , ez biztató a folytatásra nézve -
#2743 jah és ég a 23ás szám titkát is megtudtuk Daniel-től :D
Rush úgyis megfordítja a hajót kövi részben, aztán visszacsámpáznak a "Home-made" naphoz és a bolygóhoz ott eltökölnek egy kicsit amíg összerakják a hajót,közben megjönnek az ufo-k egy zászlóaljnyi hadihajóval és kezdődhet a buli :D -
#2742 De amúgy valami fura , Daniel Jackson nem így szerepelt ,a trailerben
Szóval szerintem még , lehet majd számítani a feltűnésére , a későbbiekben ! -
#2741 Nos , az új rész lehetett volna jobb is ,de legalább arról az ostoba kódról
Kiderült valami , azok négyen jól rá fáztak , azzal hogy be mentek a járatokba :)
46 ezzel kezdődne a kód , amúgy logikus hogy az ősök a kódot a új rendszerűkből eredeztették , bár én az atlantison alkalmazott megoldást értelmesebbnek találtam
A helyesírás próbálok helyesen írni , és ha a firefox helyesírás éllenőzője talál is hibát Azt mindig javítom , amennyire tudom ,de mindenkitől akit zavar elnézést kérek miatta -
#2740 jade tényleg, eddig is a legtöbb ős cucchoz DNS kellett, erre rájönni nem lett volna szükség a szadószékre meg 40 tábla teleírására:D -
#2739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De jó nője volt Rush-nak :D
Az meg milyen fash már?:D baszki mit kezdenek azok ott 4-en? lesz egy kis idő mire kiássák magukat... -
haxoror #2738 Tele van hibákkal.
Értelmes dolgokat írsz de a hosszabb kommentjeidet inkább olvasatlanul átugrom, borzalmas a helyesírásod.
s01e14
SGU mércével nem volt rossz rész. -
#2737 gyáááh de az a pók odabaszott :D nem csipázom a nyolclábúakat, ugrottam is egy nagyot :P -
#2736 Én teljesen úgy álltam hozzá, hogy szar rész lesz(me csak annyit olvastam episode guide-ban, hogy Rush emlékeket él át), aztán kellemeset csalódtam. Nagyon drámai lett az egész, jól lett megrendezve, jól választottak zenét(ez különösen tetszett) és választ kaptunk arra, hogy Rush miért ilyen köcsög. :D Szerintem egyszerűen az évad végén átveszik a hajó irányítását, lesz egy kis harc aztán visszamennek a 4 cserkészért. -
#2735 Nem tudom mi a gondotok vele, szerintem egész jó volt, végre megismerhettük rendesen hogy Rush mitől olyan, amilyen, és haladtunk a kóddal is, legalább tudjuk min kell elindulni.
A négy muksi otthagyása meg LOL :D -
Justil #2734 hmm, hát nemtom. nekem ez volt az első rész, ami nem tetszett, az eddigiek mind többé-kevésbé bejövősek voltak, de ebben valahogy semmi nem történt. és akkor Shanks vendégszerepléséről már ne is beszéljünk, ezt nem gondolhatták komolyan... -
#2733 juj milyen volt ez a rész már:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem az komoly megoldás lett volna, ha a Destiny maga Rush felesége lett volna és a végén megadja a kódot... végül is rávezette a végén Rush-ot. Ja meg 4 főszereplőt otthagynak egy bolygón? azért ez picit para. kíváncsi vagyok hogy hozzák majd őket vissza a hajóra... jó rész volt szerintem. -
#2732 szal ez is csudijo rész lett.. felirattal még megnézem, de már szedem ujra az sg-1et gyogyszer gyanánt ;) -
#2731 Én már az elején tudtam , hogy nem lesz belőle sok évad -
Zenszkij #2730 Nah, ez az új rész.... Borzalmas volt sajnos. Csoda, ha a sorozat megél 3 évadot. Daniel Jackson ide, Daniel Jackson oda... -
#2729 Bocs , igaz hogy pár vesző rossz helyre került
De helyesírási hiba nincs , amúgy is a lényeget meg lehet belőle érteni
Még mindig jobb így , mintha msn-es stílusban írtam volna -
Zenszkij #2728 helyesírás! -
#2727 Még is , látszólag el vannak foglalva
A melodrámázással , meg az érzelgéssel ,meg a tök fölösleges , néhol idegesítő töltelék múlttal
Az az igazság , hogy azért megy , ez a nagy múlt meg érzelgés dolog , hogy ki töltsék
Az ép aktuális műsor időt , ami szánalmas !
Én nem bántam volna , ha azt hogy épen eli ra ragadnak a nők , mert ép más testében van
Vagy hogy az ezredes feleségével , ki mit csinál , szépen ki hagyhatták volna ! -
#2726 hát, a hajót elnézve perpill a legkisebb gondjuk a mesterkód, amikor a pajzs haldoklik, a hajó szétesik és minden négyzetméterre jut 3 lyuk... -
#2725 Hát én se úgy gondoltam , hogy le van írva kerek perec a kód , ha nem inkább el van rejtve mint merlin fegyvere , és az adatbázisban csak egy kis feladvány van a helyét illetően
Az lenne nagy pofára esés , ha meg találnák az atlantison , de az is kódolva lenne :)
Én csak ilyesmit tudok elképzelni , a kóddal kapcsolatban
Mert rush és a eli -t( vagy hogy hívják ) nem igazán érdekli a kód !
Amúgy szerintem , ott van az a kód az alantison , csak egy jól rejtet laborban
Az atlantis mélyén , sok felderítetlen hely volt még abban a városban ! -
#2724 nem tartom valószínűnek, főleg hogy ugyebár a wraith folyamatosan támadta őket. Ha elfoglalják a várost, és megszerzik a Destinyt, akkor gyakorlatilag egyeduralkodók lehettek volna az univerzumban, nem hiszem hogy vállalták volna az ősök ezt a kockázatot. Max utalások, de hogy a kód ott lenne, kétséges.