StarGate Universe (TV)
  • Kövesdi A
    Nem tudom
    szerintem akkor ennek a sorozatnak ,kb alig van köze a csillagkapuhoz
    Már szinte a kaput se használják

Szerintem ha ilyen marad nem fog megélni ,túl sok évadot

A tökéletlenségről meg mindenki nőjön fel a feladathoz , valószínű hogy az ikarusz bázisra sem a két szép szemükért lettek be válogatva ,úgy hogy tudnak ök is valamit biztos ,csak ki kell belőlük kényszeríteni :)

Engem pl nem igazán érdekelt hogy a ezredes felesége ,épen kivel kamatyol a magán ügyeket ki kéne egyszer és minden kora rekeszteni a sorozatból
    ,ahogy te fogalmaztál rózsás múltakat a lehető legkisebb méretre kéne korlátozni , nem pedig egy szereplő múltja = rész

Legalábbis szerintem , mert unalmasá teszi az egészet

Személy szerint rush -t , nem tartom rossz embernek
    De neki is el kéne fogadnia hogy azt csinálnak ,amit az ezredes mond
    Mert jelenleg ő a legmagasabb rangú személy a hajón
    Ha csinálni akkar valamit ,engedélyt kell kérnie

A kinai nőt utálom olyan un színpatikus ,amúgy is egy hozzá hasonló kezébe , nem adnám a hajó irányítását az is biztos

Nem igazán való ara a feladatra

Én még abban reménykedek ,hogy a földiek valahogy el jutnak az végzetre ,és akkor már egy igazi felfedezők lehetnének
    Normalizálódna a helyzet ,némileg

Amúgy nem is értem , amikor felvették régen a kapcsolatot a földel Simán megad haták volna a kb ra helyzetüket ,ás az atlantis elindulhatott volna utánuk (mivel rendelkezik fekete lyuk meghajtóval vagy mivel ) így egészen egyszerü lett volna az egész
    Csak hát mint oly sokszor , a logikus egyszerű megoldások sem igazán jelemzöek a sorozatra

bocs megint jó hosszúra sikeredet