StarGate Universe (TV)
-
Én nem értem miért ajnározzátok a BSG-t ennyira. Én is végignéztem de a 3. évadtól már csak azért mert volt rá időm meg ha már egyszer elkezdtem nézni akkor végig követtem. De egyébként egy elég vontatott az esetek hatalmas százalékában dög unalmas sorozat volt a sok politikai meg vallási maszlaggal és a túlzott karakter fejlődéssel. Nem azt mondom ezek is kellenek bele, mind, csak túlzásba vitték. A kibaszott nagy űrben voltak és soha nem történt semmi más csak, hogy ki kit dug meg és, hogy éppen ki a president.
De a BSG-nél még el is nézem a dolgot mert végülis a sorozat abszolút nem akart a valósághoz kötődni. A Universe-el és a Stargate franchise-al ellentétben. Hiszen tulajdonképpen minden a jelenben játszódik. Pont ezért bosszant, hogy ezeknek nincs jobb dolguk mint egymást gyilkolászni a hatalomért amikor amúgy is egy hajszálon függ az életük. Számomra nagyon elképzelhetetlen, hogy egy marék ember akik közül sokan még csak most járnak életükben először az űrben, ezzel vannak elfoglalva.
Mindazonáltal remélem, hogy ez változni fog és ki fog alakulni egy fajta rend/hierarchia és akkor érdekesebb dolgok is lesznek. Azért az írok már sokszor bizonyították, hogy ha akarnak akkor tudnak.