StarGate Universe (TV)
  • Lysandus
    Engem sem győzött meg. Azt nem értettem, hogy kloét mér akarják elvinni. Már volt náluk egy delikvens, aki jóval többet tudott a releváns infókról mint a kiscsaj. Ő max. az orális szex rejtelmeiben járatosabb, de ezt meg nem akarták kihasználni az idegenek, legalábbis nem lehetett látni erre irányuló szándékot. Én azt hittem, hogy az a kommandó száll át éppen, ami megpróbálja hatalmába keríteni a hajót. Egyébként az egész akciónak semmi értelme. Ráss handabandázását sem értettem, hogy ő ellenállt az idegeneknek. Akkor hogy a fax-ba tanultak meg angolul?

Valaki írta, hogy az űrcsata már a BSG-re hajazott. Hát azért ne túlozzunk. A BSG-ben esetenként 300 vadászgép csapott össze, az pedig hogy a Destiny lőtt néhányat egy ágyúval a C kategóriás sci-fiket idézte. Feszültség, izgalom zéró. Legalább valami effekt lett volna a céltárgyon. Össze sem lehet hasonlítani a BSG-vel, de még az SG-1 űrcsatáival sem, nem is beszélve az SGA-val. Valaki emlékszik még a csatára a replikátor bolygó felett?

Ha valaki elfelejtette volna, akkor annak itt az emlékeztető:

emlékeztető

Egyébként a legénység mentalitása továbbra sem változott. Úgy viselkednek, mintha a 7-es busz utasait vitték volna el az UFÓ-k csúcsforgalomba, nem pedig egy high-tech bázis válogatott legénysége lennének.