StarGate Universe (TV)
  • sandor8206
    tényleg hagyd abba, mert teljesen hülyeségeket írsz, nem tetszik kész ennyi, de nem kell belemagyarázni ami nincs vagy nem úgy van, főleg hogy nem is láttad a ST-ket végig vagy nagy részét.

"...Hát rosszul emlékszel. Az NID azzal foglalkozott még a sorozat elején, hogy idegen technológiákat lopott(szövetséges fajoktól is). Bár nem maga az SGC tette, de akkor is az embersiég. " nem is tudtam, hogy van olyan sorozat, hogy NID, ja hogy az SG-ben van ilyen szervezet, akik a rosszak? SG ezt csinálta? NEM! Akkor mi a sorozat koncepciója! Ja és képzeld el ST-ben is van ilyen szervezet!

"Hát én ahány részt(vagy részletet) láttam bármiféle védőfelszerelés nélkül mentek. Ma sokkal többet védő felszerelést használnak a katonák." Semmilyen védőfelszerelés (még az űrhajóknál sem) nem számít a kézi energia fegyverek ellen, itt már nem golyó van, esetleg egyéni személyi védőpajzsot tudnának használni (lsd. Borg), de azt meg nem tudják gondolom megoldani (mondjuk ez egy sorozat az írók nem akarják megoldani) szóval teljesen mindegy, hogy menetfelszerelésben, vagy a sima csillagflottás ruciban vagy kisgatyában harcolnak.

"Hát nem tudom, de nekem egy olyan társadalom, ahol nincs pénz, nagyjból egyenlőek az emberek, és az emberek nem igazán(időnként igen) gondolkodnak olyan háborúkban amik területszerző jeleggel indulnak elég utópisztikusan hat." nem is tudtam, hogy az SG-ben is hódítottak az emberek!

"Nincs nekem túl nagy bajom az ST-vel, csak nem igazán kedvelem. " Ez a lényeg, a többit meg inkább hagyjad! Mondom olyan világba magyarázkodsz amit nem ismersz! SG bejön ST meg nem ennyi, csak látod ez van, hogy pár rész alapján osztod a hülyeséget!