StarGate Universe (TV)
  • Magiszter
    Rendben akkor a te értelmezésed szerint megpróbálom leírni mert nem érted:
    Vagyok én akinek nem tetszik, vannak a hülyék akinek nem tetszik és vannak mások akiknek szintén nem tetszik. Az viszont csak véletlen ha az én véleményem egyezik a hülyék csoportjával, vagy éppen a nem hülyék csoportjával.
    De ne kelljen már szádba rágnom mindent mint egy 5 évesnek!

Ha csak azért jössz be 2x 3x hogy beírd szar, de nincs rá értelmes indokod akkor trendi divatfikázó vagy. Ha értelmes indokokat sorakoztatsz fel akkor nem(mint írtad te leírnád hogy xy ok miatt nem tetszik.). Amúgy ezt írtam is #1837-es hozzászólásban, csak úgy tűnik hogy nem olvastad el.

Az én magyar szavaimból alkotott mondataimmal semmi baj sincsen. Azonban a szavakhoz társítható értelmekkel és azok hova tételével már problémáid akadnak. Mint kiderült el sem olvasod, vagy csak szimplán nem törődsz egész mondatrészekkel. Így pedig a hiányos információkból rossz következtetéseket vonsz le.
    Vagy csak egyszerűen kötekedni akarsz valakivel. (Magyar virtus ez is.)

Narxis: Nem is mondtam hogy ebben a topikban van sok divatfikázós, csak ide írtam le hogy vannak szép számmal (amúgy párszáz hsz-el odébb volt 1-2 divatfikázás gyanús egyén.)