StarGate Universe (TV)
-
Tehát ha bejövök 2x 3x és leírom, hogy nem tetszik a cucc, mert xy okok miatt szar, aztán nem jövök be többé a topikba, (mert esetleg nem akarom magam ismételni), akkor divatfikázó vagyok.
Úgy fest, nem a szövegértésemmel van probléma, hanem az egyes magyar szavak és az azokból alkotott mondatok jelentése nem a te mondanivalódat tükrözi és ebből féreértés születik, mivel olybá tűnik, - ahogy azt már leírtam- hogy te vagy aki megmondja a frankót, a többi "kritikus" pedig a te szóhasználatoddal élve trendi.
Itt még nem írta le ember azért a véleményét, mert "trendi" akart lenni. Ez a sorozat valóban megosztja a nézőket, akik nem divatból csapódnak valamelyik oldalhoz, hanem mert -veled együtt- van véleménye.
"Nem azért írtam negatív véleményt a sorozatról, hogy csatlakozhassak a negatívan véleményezők népes táborához, úgymond a geng-hez csapódjak, hanem mert nekem ez a véleményem. Az csupán a véletlen műve hogy mégis velük értek egyet végső soron."
Ezzel megint magadat ismételted. Vagy te, akinek nem tetszik és vannak a hülyék akiknek szintén nem tetszik, de ez csak véletlen, hiszen ők trendik, te meg nem.