StarGate Universe (TV)
-
Tojok magasról arra hogy mi a trendi! 
Nézem, mert stargate, nézem mert van benne 1-2 jó jelenet, de akkor is, ha összeadjuk az SG-1-et és az Atlantist, a 15 évadban nem volt annyi dráma mint itt 7 rész alatt. Egy SG ne a drámáról szóljon. Jó legyen benne, de akkor se úgy hogy egy részben 80% dráma 20% meg mikor tényleg történik is valami. Szerintem sokakat nem érdekel Chloe szerencsétlenkedése, vagy hogy Young jó házas ember vagy sem. Engem az érdekelne, hogyan javítják meg a hajót, hogyan kezelik a válsághelyzeteket (nem azt hogy 20 percig néznek szenvedő tekintettel egymásra, hanem ténylegesen hogyan oldják meg a felmerülő problémát), illetve hogy végre fedezzenek is már fel valamit, mert az SG a felfedezésről szól. A belső konfliktusok jók, de könyörgöm! Ne csak erről szóljon. Próbálják már megtalálni a megfelelő egyensúlyt. Mert jelenleg a mérleg igen csak félre van billenve.
Én most nem divatfikázok, mert nem szoktam, sőt utálom azokat akik csak azért mondják hogy sz@r, mert ez a "trendi". Én elmondom az én véleményemet a sorozat eddig felvonultatott epizódjai alapján. Az más ha véletlen egybecseng a többi "kritikussal" a véleményem.