StarGate Universe (TV)
-
3 résszel ezelőtt búcsúztam a sorozattól, de olyan mértékben csökken az egyébként is alacsony színvonal részről részre, hogy már azért nézem mert annyira rossz:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az aktuális epizódban nekem is többször eszembe jutott a barátok közt jelző:) A szex+testcsere fájdalmasan nevetséges volt, igazán illett a sorozathoz, ahogy a cliff is.
Az energiapocsékolás után meglepően hamar a csillagban voltak. Az utazásra és a problémamegoldásra kellett volna koncentrálni, nem Chloe pasi problémájára egy nyavajás diszkóban - és előtte - , vagy Young szintén jellegtelen magánéletére. Egyik magánélete sem érdekel senkit, legalábbis ilyen formában.
Ha Chloe vagy Young nyomorult életéből, valaki hatással lenne a történésekre, még megérteném. De ha így lesz, azt sem az eddigi kínlódások fogják meghatározni.
Személyes epizód értékelésem, avagy miért nézem még mindig:
1x01: 7/10 (SG volt)
1x02: 3+1/10 (mikor mindenki kikéri magának: "dehát nekem jogaim vannak" - avagy sírunk és önfeláldozunk - újdonság hatása +1 pont)
1x03: 3+1/10 (homokos rész - végén zene +1 pont)
1x04: 1/10 (kino"s" rész - aka. tekerve rövidebb)
1x05: 4/10 (ELMŰ-s rész második fele miatt)
1x06: 4+1/10 (elemi ösztön, avagy jégvágás - volt benne féregjárat +1 pont)
1x07: 1-1/10 (4756. epizód. Young megcsalja Tildát - záróképsor -1 pont)
Átlagban tehát 3,7 pontos a sorozat eddig, de kap ám bónuszokat:
Rush +1
Rush -1
Chloe -1
Tamara +1
Young -1
Telford +1
Eli +2
Greer +2
Operatőr +1
Vágás -1
CGI +1
Zene -1 (egyszer volt jó, kapott már érte pontot, egyébként ha van akkor elmegy, de sajnos ritka)
Összesen tehát 7,7/10 és ezért nézem még. Én sem értettem miért, de így levezetve megvilágosodtam:D