StarGate Universe (TV)
  • [NST]Cifu
    De mi abban az esély a túlélésre, hogy csak azok menjenek a komppal akik tudnak szaporodni? Nekik sincs sokkal több esélyük! Ja, tegyük fel, élhető a bolygó a pályája alapján...és ha nem lesz rajta, víz? Vagy élelem? Vagy megeszik őket egy Alien?

Opció egy legyen ez a verzió.
    Opció kettő az a tudat, hogy biztosan meghalsz (atomjaid beleépülnek a csillag atomjaiba).

Biztos bennem van a hiba, de valamiért én mindenképpen az első opció mellett döntenék... :D

Mellesleg a túlélés nem azt jelenti, hogy gépiesen felcsinálom az összes nőt, mert szaporodni kell. A túlélés azt jelenti hogy nem halok meg. Az most nekem miért jó, hogy talán még egy darabig élhetek egy bolygón, és előtte még utódokat is csinálhatok? Hű de jó életcél...

Nézzük az egész SG univerzumot. Miért van ennyi bolygó benépesítve emberekkel? Nos, bármilyen meglepő, tippre nagyrészt valami ilyesmi állhat a háttérben...

De tudod igaz is lenne, ha az emberiség csak belőlük állna. De nem! Még rajtuk kívül maradt pár milliárd a Föld bolygón. Így ez a logika, téves!

Ismételni tudom magam. Ezen logika szerint nem élne akkor a Földön kívűl sehol emberi leszármazott a galaxisban...

Akkor ennyi erővel, csak nőket kellet volna a komppal küldeni, és előtte mindent megtermékenyíteni, akár mesterségesen. Ez lenne akkor a legjobb ötlet. Hát nem?

Több okból sem, egyfelől ezzel azt éred el, hogy egyszerre esnek teherbe és ez a szülés és gyereknevelés idejét is egyszerre hozza fel, ami lecsökkenti a túlélési esélyeiket, hiszen csökken a terhelhetőségük, sok erejüket elveszi maga a szülés, és nem tudnak adott esetben élelmet, vizet, levegőt szerezni.