StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Atlantisz mellesleg tudtommal nem lezáró film lesz, bár ebbe nem vagyok 100%-ig biztos.
Egyébként lesz 30 db, néhány perces webepizód is, aminek az elmondások szerint a KINO(egy lebegõ gömb, melyet MALP-ként használnak, valamint rögzíti a legénység beszélgetéseit) fog a középpontjában állni.
REAL MADRID
REAL MADRID
pl kicsit
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én úgy emlékszem hogy anno azt ígérték lesz benne sok nem humanoid idegen. Mivel tök új galaxisokat fedeznek fel és nem csak az õsök/goauldok által benépesítetteket (Tejút, Pegazus, Ori). És mivel a költségvetése nagyobb mint az eddigi sorozatoknak ezért szerintem bõven férne bele CGI lényáradat is.
Egyébként az nem zavar ha sokat kefélnek majd...de milyen idegenek lesznek?Eddig valami vírusról volt szó csak...nehogy már ezzel szúrják ki a szemünket...remélem lesznek nagy Alien-ek...meg ilyesmik
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
1:15
"- Where the hell are we? - Several billion lightyears from home"
Azaz néhány milliárd fényévre otthontól😊
[merlinw.org]
Megnéztem újra a trailer-t és találtam egy párbeszédet, ami ezt az elméletet cáfolja. Eli megkérdezi, hogy hova mennek, majd Rush elmondja, hogy egy 21 fényévvel távolabbi bolygóra.
Az SGU 1 részre jutó költségvetése 1 millióval lesz több, mint az SGA-nak volt.
UI: Folyamatossan próbáljuk frissíteni a magyar Stargate Wiki oldalát az SGU-s információkkal, szóval ha valaki infókat akar megtuni ott könnyedén megteheti:
Stargate.wikia.hu
is.KINO videó
Elvileg FPS módban figyelemmel tekinti majd a legénység beszélgetéseit és felhasználják majd a bolygókon való felderítésben
gondolom én😊<#vigyor4>#vigyor4>
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Armin & Ayu fan
A négy fajt ismerjük, ugyebár voltak az Asgardok, az Õsök, a Noxok és a Furlingek. Ebbõl a Furlingek az egyetlenek akikkel nem találkozott az SG-1, én úgy tudom kihalt faj... És ugyebár a Tauri az ötödik.
A kiindulási hely az ún. Ikarus-bázis, errõl olvasgathatod az elméleteinket az utóbbi hozzászólásokban, mindenesetre annyit tudunk, hogy valahol a tejút peremén helyezkedik el.
A képernyõ lehet térkép, viszont tuti nem mutatja a Földet, hisz épp ez a sorozat lényege, hogy már megint nem tudjuk hol a bánatban vagyunk 😊
aztán..itt 2 féle kaput látok..az egyik ez az új tipusú,a másik még a klasszikus,egy indítócsarnokban,alfa vagy béta bázis a kiindulási pont?
na és az a képernyõ..ahogy látom csak egy galaxis térkép,mint a nagy filmben,ábrázolván,hogy megint milyen messze is vannak a Földtõl..
A feltételezett támadókkal egyébként a tököm tele van, kb. mint atlantisban a genii-al, csak púp a sorozat hátán, baromi unszimpatikus szereplõk.. 😊
sínágyúk... hmm, végülis lehetséges, ugyebár atlantisban a Siege részek alatt is azzal védték a várost. Az õs bázist pedig úgy tudom elképzelni, hogy valamiféle romok, ill egy kisebb labort találtak ott, ami aztán annyira értékesnek tûnt, hogy megérte köré egy földi bázist felhúzni. Még egy valami eszembe jutott ennek kapcsán, amennyire most látjuk a dolgokat és te is említed mint lehetõség, nem tudnak máshova tárcsázni - lehetséges, hogy az Ikarus egy amolyan végsõ menedék?
Erre az elmélet: eléggé távolesõ hely, ha nem lehet tárcsázni normálisan, így ez azt is jelenti, hogy elvágják magukat a potenciális ellenségtõl (lehetséges, hogy összeköttetésben van a lidérc fenyegetéssel?) illetve a bolygót elnézve hegyek és völgyek jellemzik, ami ideális védekezési szempontból. Amolyan kettõt egy csapásra dolognak képzelem, tele van értékes infókkal, ésráadásul jól is védhetõ, ha menekülni kell, mert teszemazt a lidércek befutnak a földre.
A lehetõségeid közül az elsõt cáfolnám, mert a videón látszik és hallatszik, amikor azt mondják, "Nem tudhatjuk mi van a másik oldalon", és utána ha jól láttam Rush az elsõ aki átlép a kapun (vagy az újsrác?), így még nem mehettek át. A másodikat én is vázoltam ugyebár, akkor ebben egyetértünk 😊 A harmadiknál érdekes, erre max egy elméletem van, ha tényleg így van: vszeg brutál méretû energiára van szükség egy kilencékzáras kapu tárcsázásához, az atlantisi tárcsázás gyakorlatilag lemerítette a kb 30-40%-os ZPM-et, bár ott egy egész expedíciónak kellett nyitvatartani a kaput, itt nyilván kevesebben lesznek... Szóval, lehetséges, hogy van valami nagy energiaforrás Ikaruson - talán sikerült befejezni azt a kísérletet amit a pegazusban kezdtek el, és ez korlátlan ideig képes energiát biztosítani... Talán...
Mindazonáltal, ha tényleg a LSZ a támadó, akkor valami nagy értéknek kell lenni ott, ami miatt megéri megtámadni egy jól védett bázist - energiaforrás? fegyver? esetleg a kilencedik ékzár "titka"?
Elõször is melyik képernyõ? Ha a hajóéra gondolsz, a Destiny sokkal öregebb mint Atlantisz ezt maguk a készítõk mondták el. Egyébként tényleg látszik pajzs a kapun.
Az Icarus bázist Ha'tak-ok, Halál siklók és csapatszállítók támadják meg. Még nem lehet tudni, hogy pontosan kik, de egy script szerint a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jelenetek alapján amit mutattak az Icarus bázis teljesen földi építésû, bár lehet volt ott korábban valami Õs állomás.
A tárcsázást illetõen: Azt olvastam, hogy eredetileg a Földet akarják tárcsázni, de ahogy olvastam Rush az utolsó pillanatban megváltoztatja a címet(épp ezért lesznek késõbb bizalmatlanok vele szemben). Persze bennem is kételyek vetõdtek fel ezzel kapcsolatban, amikor az elõzetesben Young Rush-sal vitatkozik.
Lehetõségek:
-Young már csak a tárcsázás után veszi észre az egészet amikor már több ember is átment
-Nem tudnak mást tárcsázni(ez azért is lehetne valószínû, mert hajóval viszik oda a küldöttséget nem kapuval)
-vagy a Destiny kapujával nem tudják megszakítani megszakítani a kapcsolatot
Ja és a sivatagos bolygón levõ kapu nem Tejútrendszeri.
"Nah de várjunk lemaradtam valamirõl. Nem csak 2 galaxis van, tudtommal egy teljesen újban fog játszódni nem? 😄"
Hát valójában több új galaxisban fog játszódni. Egyenlõre a készítõk az 1 galaxis/évadban gondolgoznak.
Ami elsõre feltûnt, hogy a "képernyõ" ziher ugyanolyan mint az Atlantisban, így lehet nem is olyan nagy az idõbeli különbség, mint hittük. A másik ami feltûnt, hogy amikor megnyitottak egy féregjáratot (úgy 1 perc környékén), nem csapott ki az anyagáram, ez arra utal, hogy ugyanolyan pajzsa lehet a kapunak, mint Atlantison. Amikor az Ikarus-bázist támadás éri, egy pillanatra lehet a hajókat és fegyvereket látni, elsõ ránézésre eléggé hajaznak a lidércekre, de mint tudjuk nekik részben lopott õs technológiájuk volt, így lehet hogy ismét egy olyan ellenség lesz, akit az õsök hoztak létre. Nagyon érdekes, hogy a videó végén látunk egy sivatagos bolygót, ahol a kapu egy talapzaton fekszik, és így is eléggé látszik, hogy egy tejútrendszeri kapu, mivel teljesen mások az ékzárak, mint amit láttunk korábban, a hajón. Igazándiból maga az elhelyezés nagyon emlékeztet a goauldok stílusára, lehet hogy ismét elõjön az, ami az SGA-ban, az asgardokkal.
Összeesküvés-elméletem: az Ikarus valójában egy õs kutatóbázis valahol a tejúton (láttuk, hajóval mentek oda!), és ráépítették a bázist. A naplók tanulmányozásával belebotlanak a kilencedik ékzár sztorijába, illetve infókat lelnek a kaputelepítõ hajóról, amikor megtámadják õket.
Mivel hajóval mentek oda, valószínû, a tejúti kapurendszerbe nem tudnak tárcsázni, Atlantis pedig a Földön van, így a Pegazusba se lenne értelme, így tárcsázzák az egyetlen elérhetõ címet - a kaputelepítõ hajót. Én személy szerint az Ikarust két galaxis között képzelem el, emiatt nem lehetséges a tárcsázás egyik kapurendszerbe sem. Így miután a kaput. hajó az egyetlen lehetséges útvonal - bár a parancsnok tiltakozik - mégis azt tárcsázzák, így kötnek ki az ismeretlenben - nem emlékszem, hogy valaha is eljutottak e az (ex)asgardok galaxisába simán hajóval (egyre emlékszem, de az ugyebár az O'Neill volt, asgard hajó), de ha nem, lehetséges, hogy oda lyukad ki a brigád, valahova a galaxis peremére.
Kövezzetek meg, ha nemszimpi az elmélet 😄
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Azonban egy rajnogó csinált néhány képet:
Még van vagy 4 kép egyébb helyszínekrõl, ha szóltok berakom.