StarGate Universe (TV)
  • sandor8206
    hát ez a sorsolás, ha már amcsi filmről beszélünk még is jobb volt mintha elkezdenek szavazgatni, ahogy azt a demokrácia nagy hazájában megszokhatták :-) na azzal kikergettek volna a világból (lsd.: TDK)
    na szavazzunk belerepülőnk s Napba vagy megmentünk pár embert, szavazzunk Young ezredes dönt vagy sorsolunk, szavazzunk ki ül bal oldalt komban és ki jobbra.
    Simán igazad van, ez nem demokrácia Youngnak kellett volna dönteni és úgy, hogy a legnagyobb esély maradjon a túlélésre, ilyen Min Na karaktereket eleve kizárva :-) egy lakatlan bolygón nagy szükség van diplomatára vagy mittudomén mi ő
    De nem kell túl komolyan venni az ilyenekt, egyszerűen mindet alárendelnek a drámának és a sírásnak még azt is, hogy nézhető sorozat legyen
    Mennyivel drámaibb a sorsolás nem??? Lehet mutogatni az ottmaradtak pityergős arcát,+ az elmenekülő pityergős arcát, de ők meg azért pityeregnek mert sajnálják az ottmaradtakat
    + az elején egy random dugást is beraktak, aminek szinte semmi előzménye nem volt 8nem mintha nem lehetne igaz, csak ki a francot érdekel), nem baj , kell az érzelem ide is tudtunk rakni 5 perc sóhajtózást
    Én már nem is idegesítem ezen magam, látszik hogy az írók fas*ok össze-vissza jeleneteket raknak egymás hátára, itt egy KINO ott egy dugás, itt egy bunyó lényegtelen csak érzelmek legyenek a vásznon, történet meg egyhelyben jár 1 rész alatt el lehetett volna mesélni amit eddig 5 alatt lezavartak.
    Csak azt nem fogják fel, hogy persze lehet dráma meg kell is de ahhoz kellenek olyan karakterek akiket szeret a közönség és ha ő "sír" a néző is "sír", meg kell először ismerni őket, össze kell rázodni velük
    Eddig ez a sorozat sajnos egy 0, mondom nem BSG lesz ebből hanem Enterprise, ott is a 3. évadra kapta össze magát amikor már érezték, hogy baj lesz DE kérdem én ki fogja elkezdeni egy sorozat nézését a 3. évadtól ha többi kimaradt