StarGate Universe (TV)
-
Én is tuti kihúzattam volna magamat a sorsolásból, faszom sem akar robinzonkrúzót játszani az unszimpi idiótákkal. Sokkal elegánsabb meghalni egy napba tartó luxushajóval, mint a vikingek vaze! (arról nem beszélve, hogy elejétől nyilvánvaló volt hogy csak úgy VÉLETLENÜL nem lehet pont a nap felé módosítani az útirányt, pláne a végtelen mélyűrből érkezve, szal. 5 éves gyereknek is leesik, hogy valami célja volt a hajónak ezzel) :DDD
Jelzem a parancsnoknak kellett volna kiválogatni a leszálló csapatot, ezért van PARANCSNOK, merthogy ez elsősorban katonai akció, a civileknek kussé van. Az, hogy lerázta magáról a felelősséget, meglehetősen lezúzta a tekintélyét. Aki nem bírja a felelősség súlyát, az mondjon le, vagy legyen öngyilkos tisztességgel. Még hogy LOTTÓ, beszartam. Itt nincs demokrácia!
Azokat az embereket kell kiválogatni, akiknek nincs olyan betegségük, ami gyógyszerezésre szorul (hiszen odalent nem lesz gyógyszer, cukor és szívbetegek ki is estek), fiatalok és megvan a fizikai kondíciójuk/kiképzésük a túléléshez. Ezek elsősorban a katonák és másodsorban a civil kutatók (xenobiológus, geológus). Chloe-t is vitték volna, mivel fiatal, egészséges, nemzőképes nőkre is szükség van (márha tényleg az). Eleve arányaiban több nőt kell vinni, mert egy férfi több nőt is meg tud termékenyíteni, de szülni, no azt baromira nem tud. Vinniük kell 4 kommkövet az 5-ből pl., hogy jelenteni tudjanak a földnek folyamatosan, illetve szaktudást igénylő feladatokhoz segítséget kapjanak. Stb.-stb. Gondolkodni kell, nem lelkizni. Aki nem alkalmas rá, nem küldhetjük le, pusztán álhumánumból, mer neki is joga van élni?!?!?!? Betegek ezek!