StarGate Universe (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy hirtelen véget ért, dehát egyszer minden jó véget ér.
Akárhogy is: Rodney volt a legjobb karakter az SG világában. <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
amugy ha már a CSK1 foglalt akkor a CSK90210 jó név lenne !!
reménykedjünk h jó lesz azért !! Atlantis 1 része se tetszett de aztán belejöttek !!!
tilk kifejezés zavart
mert németeknél rendese
tialk volt ha jól emlékszem és mintha az eredetiben is hasonszõrû lenne a nevének a kiejtése
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No de várjuk csak a Univeres-t kõkeményen. Bár nekem az a kövér gyerek a képen középen, elég gyanús. Szerintem a karakter beceneve Humor Herold lesz és õ fog majd szórakoztatni minket. De ne legyen igazam <#idiota>#idiota>
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azt tudtam hogy nem a TV2 csinálja a székházon belül a szinkront, de a TV2 fogadja el hogy mehessen adásba. És ha annyira mellékapált a szinkron mint az Antlantis esetében akkor azért én felvontam volna Teal'c-esen a szemöldököm hogy "No de kérem, mi ez itt?" mert gondolom naivan hogy az elfogadáshoz bele kell hallgatni 1-2 részbe. Esetleg végig is nézni, hogy tényleg minden név, minden hang klappol e az egészhez. De persze én vagyok a buta, vagy esetleg a "fanboy" hogy ilyen messzemenõ elvárásaim lennének. De igaz, ha nem tetszik, ne nézzem. Így is tettem <#nyes>#nyes>
REAL MADRID
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
de sztem Atlantis hangok botrányosak. lehet, hogy a fordítás jó, meg a színész játék is kitûnõ, de sokkal fiatalabb (magasabb) hangokat kaptak a karakterek, mint az illene az arcukhoz, vagy az eredeti hangjukhoz.
mellesleg mindig az eredeti jobb (lehet, 1millió filmenként/sorozatonként egyszer nem, de az csak a kivétel). <és itt úgy kell ezt érteni, hogy az eredeti. spanyol filmnél a spanyol, koreainál a koreai hang, még akkor is, ha egy mukkot nem ért belõle az ember, és így a feliratot kell olvasnia.>és itt úgy kell ezt érteni, hogy az eredeti. spanyol filmnél a spanyol, koreainál a koreai hang, még akkor is, ha egy mukkot nem ért belõle az ember, és így a feliratot kell olvasnia.>
SG-1 egyik legnagyobb szinkron gyengesége egyébként a Teal'c féle: "Indeed" ezt magyarra 60ezer féle módon fordították és így nem jött át, hogy ez itt egy catchphrase lenne. (és tudom, hogy sokszor muszáj volt, mert magyarul nincs olyan egy szó, ami fedné az indeed összes értelmét, de ez csak még egy ok, hogy mindent eredeti nyelven kell nézni)
Szerintem amúgy az Atlantis szinkronhangjai sem rosszak, de ha neked nem tetszenek, aról sem mi tehetünk, hanem a szinkronstúdió, aki leszerzõdött erre a sorozatra. Persze ha nagyon gyatra a szinkron, akkor visszaküldjük, de pont az Atlantisban szerintem errõl szó szincs. Apropó: a 3. évadot én már láttam szinkronosan - az sem lett rossz.
Atlantis-ban meg a tényleg a vége lett nagyon összecsapva. Olyan érzés volt mintha egyik napról a másikra úgy döntöttek volna hogy kész lezárjuk, telerakjuk akcióval az utolsó részt és vége. Lepottyantak a Föld-re a Golden Gate híd tövéhez és THE END. Pedig nekem nagyon tetszett az egész sorozat. Rodney volt az eddig legjobb SG-s karater, ha csak megszólal fetrengtem a röhögéstõl.
Ha ez a Universe csak fele olyan jó lesz mint az Atlantis, vagy az SG-1 elsõ 5 évada akkor már nézni fogom az tuti. Csak ne a TV2 vegye át majd, mert a szinkronhangok terén az Atlantis csak elrettentõ példának volt jó. (mindkét sorozatot eredetiben is néztem, és az Atlantis eredetiben volt jobb. Az SG-1 meg szinkronosan.)
REAL MADRID
Nem érdekel hogy mennyire fiatalok amíg felnõttként viselkednek.
lett belõle 1 sikeres sorozat!
sg-1 vége elkúrva
atlantis vége elkúrva
universe csak a végét kúrják el én nézni fogom!<#eljen>#eljen>
REAL MADRID
Sokak szerint meg igen 😉
Én a semleges részen állok. Még ha nem is lesz a régi SG feeling, akkor is, ha jó a sorozat nézni fogom. De remélem, hogy megtartjék az SG régi jellemzõit. Majd õsszel kiderül.
-Mi bugyuta abba, hogy megy a hajó, elõre meghatározott pályán? Semmi. Max az, hogy miért nem tudják idõvel leállítani. Erre a választ ki kell várni, de remélem normálisan megmagyarázzák.
-Majd meglátod, hogy lazán betudják vinni a Csillagkaput a sorozatba. Szerintem a hajó, nem fog minden egyes felderítendõ bolygóhoz ellátogatni, hanem a közelébe megy és tárcsáznak. Legalábbis ez tûnik ésszerûnek, különben Csillagkapura nem lenne túl nagy szükség.
-Nem találkoznak emberszerû lényekkel: Hol a probléma ezzel. Max a megvalósítás miatt lehet félni, ettõl bevallom én is aggódom.
Ez egy újfajta SG sorozat lesz, ezt már tudjuk egy ideje, a készítõk is hangoztatják. Csak reménykedhetünk benne, hogy ezek a újítások csak jobbá teszik a sztorit és nem rontják el azt. Ha szar lesz a sorozat nem fogom nézni, de nem fogok végleges véleményeket alkotni, néhány képbõl, egy 30 ms-es videóból és az alapsztoriból.
"Remélem ezt normálisan megmagyarázzák, mert azt nem veszi be a gyomrom, hogy apuci politikus és a kicsi lányát csak úgy elvitte."
Nyugi megmagyarázzák rendesen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem ezt normálisan megmagyarázzák, mert azt nem veszi be a gyomrom, hogy apuci politikus és a kicsi lányát csak úgy elvitte.
REAL MADRID
Runcájsz, lolka-bolka, kockásfülü nyúl, meg kisvakond
hirtelen csak ennyi<#vigyor2>#vigyor2>
akit meg nem érint a téma az meg marad magának, meg a fizódó véleményének
nem is láttuk még 1 részt sem!
persze , hogy nyitnak a fiatalabb korosztály felé hisz az idõsebbek kik ezeken a filmeken nõttek fel (mint én)
szépen lassan kikopnak.
életükbe más fontosabb dolgok váltják fel eme helyet
És ezért kell megragadnia az új korosztályt a sorozatnak
DE HÍVHATJÁTOK EVOLÚCIONAK IS
Armin & Ayu fan
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
1-2 ENYHÉBB INFO MORZSA, DE AKI SEMMIT NEM AKAR TUDNI AZ NE OLVASSA
Nézzük csak:
A fiatalabbak közül 2-en nem is katonák, szóval rájuk ez az érv nem vonatkozik. Eli Wallace(vigyori)egyszerûen ért a szakterületéhez, Chloe Carpenter(barna hajú csaj) pedig politikus apját kíséri.
Aztán, Tamara Johansen(szõke csaj) és Matthew Scott(képen fehér póló) újoncok: Szóval még csak nem rég szolgálnak egy CSK csapatnál. Az SG-1-ba is mutatták, hogy egyes embereket már akár az egyetemen is kiválogatnak, hogy késõbb beveszik õket a CSK programba.
Ronald Greer(afro) pedig a leírások szerint megélt már néhány dolgot.
Nem azt mondom, hogy én kibaszottul örülök neki, hogy a szereplõk egy része ilyen fiatal lesz, de így csinálták a készítõk.
És mégegyszer kimelném ez egy VÉLETLEN expedíció lesz, szóval nem a Légierõ küldi õket direkt arra a hajóra, mint az Atlantisz esetében. Nem önszántukból kerülnek oda.
A többi szereplõ pedig már idõsebb.
Szóval ezt ilyen könnyen meg lehet magyarázni. 😉
amúgy képen 9 személy, ebbõl 4
Ming Na-1963
L. D. Phillips-1962
Robert Carlyle-1961
Justin Louis-1967
születésûek, én nem mondanám fiatalnak õket.
Ok a többi 30 alatt van, de a legfiatalabb is csak 24, többi 26, 28, 30 szóval azért nem tinik, persze eddigi SG színészekhez képest fiatalabbak, de csak a "fele" a team-nek. Amúgy Nekem se szimpik. Ming Na,L. D. Phillips, Robert Carlyle ok, de Everet Young-ot játszó Justin L. se szimpi+"fiatalok" nem kellettek volna!