StarGate Universe (TV)
-
semmikozod #1255 Hány éves vagy arany csillagom? Mivel az értő olvasás nem megy, elmesélem neked mit irtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ha ez igy folytatódik a második évadot sem éli meg ez a szar. :D"
Ha nem kapják össze magukat elvesztik az amúgy is kevés nézőtábort. Nem én kivánom, hogy kasza legyen (ha nem változik a szinvonal megteszem én magamnak), hanem a készitők leszenk kénytelenek abbafejezni. Szerintem ők is tudják, hogy ezt nagyon elbaszták.
"Mondjuk nekem kicsit jobban tetszene, ha végre történne is valami és a szereplők felét kinyirnák bár 90% mégjobban tetszene.
Azt hittem ez a hivő srác a legunszimpatikusabb karatker, de úgy tűnik ez a picsa lesz az. :D"
Személyes vélemény.
Apropó ez a kurva banner vagy mi a frász, teljesen belassitja a böngészőt. Csak nálam?
5.ep. spoiler:
Mindenki tudta, hogy a naphoz megy energiáért a hajó. Mi a faszom volt ebben izgalmas?
Egyébként valaki tudja hogy a fotoszférából hogy a jóistenbe tudnak energiát kinyerni? Ennek az öreg bárkának a pajzsa simán kibirja egy csillag hő és sugárzási szintjét, a földiek hajói meg fotoszféráig sem tud eljutni, már több százezer km távolságból kipukkasztja a pajzsot.
Sok sebből vérzik ez. Azt hittem a Defying Gravitynél lejjebb nem lehet menni, de lehet itt az élő példa rá.