Országúti hippik, szerelmes Kozsók, félelmetesen hülye emberek perzselő adatlapjai..
-
Születési név:
Hát anyuka ez bizony császár lesz...de fontos, hogy ne ESSEN PÁNIKBA!
Magamról:
Egy falfirkát láttam, ami egy globális méretű, etnikai-vallási problémát oldott meg:
Jesus was black.
Yes, she was.
Jójó.
Talán nem voltam francia idegenlégiós.
Talán nem fejeztem le annak a bizonyos bölcsislánynak a barbie babáit.
De akkoris tudom, hogy mi a szerelem.
Tudományos definíció nincs rá, igaz.
Azonban van egy jó közelítése:
A szerelem nem más, mint amikor napokig a sivatagban bóklászva, étlen-szomjan, váratlanul beduin mesterlövészek térden lőnek.
Igen, ez úgy kb. stimmel.
Mondd ki gyorsan, hogy: Ki akartam vívni a ti szereteteteket.
Állatok:
Bálna, elefánt, zsiráf.
Sajnos az elefánt és a zsiráf az éj leple alatt nemrég megszökött (vélhetőleg átsurrantak halkan a kerítésünkön).
Ezt csinálom, mikor dolgozom:
Magasfeszültségű vezetékeket nyaldosok, megugatom a kutyákat, és becsapom a boltosokat.
Ja, és hazudok nőknek.
Plus pickpocketing people's purse.
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom:
Szokásos, amit bárki. Bunjee-jumping, snowboard, hegymászás, orosz-rulett, éjjeli pókerpartik idegen, napszemüveges, sötétablakos béemvés alakokkal, hitelre.
Telefonszám:
Nincs mobilom, mert balesetet okoz.
Cím:
Egy messzi kisbolygón, a B-612 nevűn lakom.
Előző tulajt (Popper Pétert)kilakoltattam.
ICQ azonosító
Nem használok
klip:
Nézek
Blog oldal címe:
http://www.youtube.com/watch?v=BO0fmkSA80o&mode=related &search=
Munkahely:
Szeged és Washington D.C., ahol DC= District of Columbia, de az USA kormánya sajnos csak 10 milliárd dollárt szavazott meg a magánrepülőmre, így az ingázás felettébb kényelmetlen.
Munkahely weboldala:
http://www.fbi.gov
Általános iskola:
Rókus I. Eztán ifjú liberális élharcos lettem, és támogattam a teknősök, deguk, zsiráfok emberekkel történő házasságát.
Középiskola:
Tömörkény Áj Dzsí, majd vajat köpültem Nyíregyházán, ahol hamar elsajátítottam a rekettyézés mesterségét is.
Egyetem/főiskola:
BTK-magyar BA, illetve FBI Academy Washington D.C., levelező, GRS (Greenie-Research Szak)