Agyatlan adatlapok (iwiw,etc.)

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
nekem is van egy ilyen érzésem. ez a tipikus elsõ szerelem , a vele járó naív gondolatokkal > házasság, gyerekek, örökké szerelem <
ezzel nem is lenne baj, de hogy ezt így 17 évesen kijelenti az vicces 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ha bezárják hát bezárják nem fogok kaszába dõlni miatta.
az érzelmek leírásáról meg annyit h mindennek megvan a helye és módja.
amit belinkeltem azt enyhén túlzásnak érzem...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

5 év múlva már biztos nem ezt fogja írni 😊

Szerintem ez úgy lenne poén, ha az egész adatlapot is idemásolnád, hogy lássuk az illetõt is.
Igy is mókás, de úgy még nagyobb poén!

Egyébként az ötlet jó, be is szállok egy idiótával:

Kossuth Lajos

A Napiszaron lehet is osztani a csávót!

Matthew Prosac
A csaj részérõl a kor még megmagyarázza a dolgot, de a srác részérõl nincs mentség ...

PyRex
volt már ilyen topic, nem is egy, mind bezárták. nem tudom egyes emberek miért élvezik azt, hogy mások adatlapjain, amin. pl. õszintén leírja az érzéseit a szerelmérõl, szóval azon nevetgélnek. kib@szott primitív dolognak tartom.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Brolly
engem felidegesített egy picit, a barátnõjének az adatlapját betudnád bemásolni?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Matthew Prosac
találat! látom a lakóhelyed 😄

Csabesz6
Bazzeg akit annyira szeret eza kölök, az az én osztálytársnõm.LOL milyen kicsi a világ.csávót is ismerem.látásból...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Matthew Prosac
elrontod a topicot már az elején, te! 😊

cSuwwi
nézz körül a subbán, ott hetente vannak ennél cifrábbak is :|

shit happens

Matthew Prosac
személyes adat értsd: név, születési dátum ,stb...
lehetõleg csak a "magamról" részt copyzzuk esetleg a "ezt csinálom mikor dolgozom/nem dolgozom" részt.

Jöjjön az elsõ részemrõl, ennél elvadultabb beszarást fiú részérõl lány irányába még nem olvastam:

Ha valaki olvasott már ennél keményebb 'megömlést', az linkelje azonnal 😄

Matthew Prosac
Mindenek elõtt szeretném leszögezni hogy a topic elfajulásának kikerülése végett az adatlapokat olyan formájában copyzzuk vagy linkeljük képet róla hogy személyes adatokat ne tartalmazzon.
Mivel pl a wiwen ennek ellenére (kisebb utánjárással) megtalálható a személy az itt szereplõ szöveg alapján, kérem az illetõt ne zaklassuk üzenetekkel, vagy bármi hasonlóval, fõleg ne ismeretlenül. Egymás között kitárgyalhatóak, és felboncolhatóak, amúgy meg hagyjuk õket a kis álomvilágukban.
Thx.

← ElőzőOldal 5 / 5