• csuszi
    nem egészen, az hogy ki írt butaságot, az nézőpont kérdése. attól még hogy leírod, nem válik a mondandóm butasággá.
    konzolon nincs klánélet. se liga. és amíg ez így van (én ezt írtam) addig a multinak pc-én van értelme. és ha én magasabb szinten akarom űzni az esportot, nem konzolon fogom tenni. és hidd el, a kiadónak számít, hogy a jövő egyik sportág ága (így külön) vajon az ő játékán hódít-e teret.
    az meg hogy profik/félprofik/komolyan hobbizok nem konzolon tolják, mert fps re alkalmatlan két dolgot jelent:
    -nemuyganaz az élmény a két platformon a felhasználónak
    -profik nem konzolon tolják. ergo van élettere. vagy a hagyományos sportnál se legyen élettere az élsportnak? nem az élsport generálja a tömegsportot? a nike nem azért tervez cipőt a bajnokoknnak (elenyészőt ahhoz képest mint a tömegtermelés), mert így minden hülye tudja hogy a nike aztán tud valamit ha ebben fut xy? és nem arról híres a bnet hogy iugényes játékot csinál? ez nem azért van mert 10 év után is wcg-én van több játékuk? nem ezért várják az sc2őt mint az állat? ha igazad van miért adták ki pc re a cod4et ? és a bukás relatív. a cod3 igenis bukás a többi részhez képest.
    az meg hogy van életed az hogy jkön ide?még ha nekem nemis lenne (van hidd el;)) nem tartozik a tárgyhoz. megint ez a lenézés, ha valaki komolyabban esportol az szánalmas? nem inkább a régi hagyományos sportokat váltotta fel esetleg az embernél? vagy aki heti 4-5-6 x 1.5-2 órát sportol, annak sincs élete? ;)
    nyugodtan jöhet az újabb hsz. azt is megcáfolnám. te meg az enyém. és így tovább. érdekes amikor életemben egyszer beírtam egy pc vs konzol fórumba a legelvakultabb konzolosok is azt jrták, hogy igen a multira pc kell. ebben különbek voltak a pc-seknél.