Nem lesz PC-s NBA

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem azért lesz olyan készítõ, aki nem hagyja magára a kosaras Pcseket!
Bár ha jól emlékszem anno az EA megvásárolta a kizárólagos készítési jogokat Pc-re is... Ki tudja..?
Hát ezen befostam a röhögéstõl <#idiota><#taps>
Az a loler ,hogy nincs boxosom csak egy artatlan gba..paff
Es mar a multkor is emlitettem ,hogy ne talalj ki dolgokat,ne allits olyat amit csak almodtal.. <#action>
Tinman
A boxod hangosabb, mint a PC-m. Ez a loler...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Természetesen nextgen verzióról írták ezt, nem a Pc-sek hulladék Ps2 portjáról.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

"Az NBA Live évrõl évre képes volt fejlõdni" - ez az ember játszott egyáltalán az NBA Live bármelyik epizódjával is? Egy hónapja játszok a 2008-cal, elõtte a 2003-at toltam kb. egy évig. Ég és föld a különbség - de sajnos negatív értelemben. A 2008 nem hogy jobb lenne, sokkal szarabb, mint a 2003. Semmi hangulat, pocsék kommentár, szar irányítás, kb. ugyanolyan grafika (na jó, néhány effekt szebb). Azért röhej, hogy a menü így 2008-ban még mindig csak 640x480-as felbontásban fut...
pc-t munkara
konzolt jatekra
telefont telefonalasra
mosogepet mosasra <#hehe>

-bar van aki szeret installalni, a ventilatorok duruzsolasat hallgatni es a monitort 30 centirol bamulni..loler
"nem fog senkikonzolon codozni"
Nemértem. Lenyomta a Halo3-mat Liveon. Boldog-boldogtalan ezt tolja.
Versenyszerûség (hamár mindenképpen esportolni akarunk): Halo már évek óta megy a komolyabb tournamenteken. Biztos mindenki hüJe, azé'.

Ja, készsincs, de már szarabb lett.
Remek, üljle, kettes (alá).

"és hidd el, a kiadónak számít, hogy a jövõ egyik sportág ága (így külön) vajon az õ játékán hódít-e teret."

Erre gondolsz? Mert azt hittem itt csak poénkodtál.
Énkérekelnézést (vagymi).

csuszi
várhatsz, már leírtam, meg kellene tanulni értelmezni a lejrtakat. vagy te is a funkcionális analfabéták táborát gazdagítod?
segítek: 39.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
annyira leáldozott, hogy a cod6 ww2 lesz. és az hogy szarabb lett, ez az érvcelés csimborasszója. 😉

csuszi
sok minden fogható rám, de az hog ykocka vagyok😊 és esportolok keményen.
azért nem oldható meg, mert MINT írtam: nem ugyanaz a szint. nem fog senkikonzolon codozni, ha közelében sincs se játékélményben, se tudásban a multi része a pc-nek. érted? nem érted...😄

N1ggA
Azzal érveltek pécé mellett, hogy lehet rá warezolni, közben épp ez az, ami miatt nem éri meg fejleszteni rá, és épp ezért nem lesznek rá játékok 😄 Érveltek még azzal, hogy lehet rajta mást is csinálni. Ez is faszság, mert az összes konzolosnak van egy gyengébb pc-je, amit minden másra simán lehet használni (+ PS3-ra lehet linuxot telepíteni). Jöttök még a grafikával, ami szintén faszság, mert ha majd nem lesz játék, akkor majd minek is lesz jobb grafikája? Ja és nézzétek meg a GT5-öt!
Na peace.

Spread De Love!

Pont az EA sír? Akik a fent említett játékokkal N darab rókabõrt lehúztak a játékosokról? Nincs mit csodálkozni azon, ha warezolták. Ugyanis kiadták minimális változtatással évrõl évre, persze teljes áron...

A baseball hazájában 2005-óta nem jelent meg PC-re baseball játék, azért az se semmi.

Remélem, hogy más kiadók felkarolják ezeket a sportágakat, és kapunk valami szebbet, jobbat.

ej, ismét konzol vs pc. nincs konzolom, de talán most, majd a gta4 miatt lesz (nem akarok várni a portra).
viszont ez az 1 játék az, ami engem konzolon érdekel, a többi viszont ami pc-n van, az hiába érdekel, konzolra nincs. (star wars galaxies, flight simulator, armed assault (1-2), universal combat, operation flashpoint stb.)

"nem oldható meg."

Wow, meg vagyok gyõzve, az érvelés csimborasszója...

A videojáték=sport analógiát még egy pár tízévig lszi hanyagoljuk. Most még éppenhogy elfogadott lett mint mass entertainment. NAGYON messze vagyunk még a "sport" meghatározástól (ajánlom megtekintésre a King of Kong-ot)

"ha igazad van miért adták ki pc re a cod4et ?"

Mert 360-ról pc-re portolni 2 kattintás.

"a cod3 igenis bukás a többi részhez képest."
Talán mert szarabb volt mint a többi, és mikor kijött már nagyon csúnyán leáldozott a WWII sútereknek.

"ha valaki komolyabban esportol az szánalmas?"

Számára nyilván nem. A scene-en belül pláne nem. Mindenki másnak csak egy konitor elõtt görnyedõ kis kocka. Ennek megítélése nem az én asztalom.

"azt is megcáfolnám."

Funny... még mindig várom a PC-s HC-multi scene és a PC-s játékIPAR közti kapcsolatot.

csuszi
"...Csak azt mondtam hogy simán megoldható konzolon is"
nem oldható meg. ha megoldható lenne, ott tolnák. de senki nem tolja ott. mert más színvonal.

csuszi
nem egészen, az hogy ki írt butaságot, az nézõpont kérdése. attól még hogy leírod, nem válik a mondandóm butasággá.
konzolon nincs klánélet. se liga. és amíg ez így van (én ezt írtam) addig a multinak pc-én van értelme. és ha én magasabb szinten akarom ûzni az esportot, nem konzolon fogom tenni. és hidd el, a kiadónak számít, hogy a jövõ egyik sportág ága (így külön) vajon az õ játékán hódít-e teret.
az meg hogy profik/félprofik/komolyan hobbizok nem konzolon tolják, mert fps re alkalmatlan két dolgot jelent:
-nemuyganaz az élmény a két platformon a felhasználónak
-profik nem konzolon tolják. ergo van élettere. vagy a hagyományos sportnál se legyen élettere az élsportnak? nem az élsport generálja a tömegsportot? a nike nem azért tervez cipõt a bajnokoknnak (elenyészõt ahhoz képest mint a tömegtermelés), mert így minden hülye tudja hogy a nike aztán tud valamit ha ebben fut xy? és nem arról híres a bnet hogy iugényes játékot csinál? ez nem azért van mert 10 év után is wcg-én van több játékuk? nem ezért várják az sc2õt mint az állat? ha igazad van miért adták ki pc re a cod4et ? és a bukás relatív. a cod3 igenis bukás a többi részhez képest.
az meg hogy van életed az hogy jkön ide?még ha nekem nemis lenne (van hidd el😉) nem tartozik a tárgyhoz. megint ez a lenézés, ha valaki komolyabban esportol az szánalmas? nem inkább a régi hagyományos sportokat váltotta fel esetleg az embernél? vagy aki heti 4-5-6 x 1.5-2 órát sportol, annak sincs élete? 😉
nyugodtan jöhet az újabb hsz. azt is megcáfolnám. te meg az enyém. és így tovább. érdekes amikor életemben egyszer beírtam egy pc vs konzol fórumba a legelvakultabb konzolosok is azt jrták, hogy igen a multira pc kell. ebben különbek voltak a pc-seknél.

"elvakult konzolos vagy...multizzál konzolon😊 "

Elvakult konzolos a halál. Csak butaságokat írtatok, ezeket javítottam ki.

"hány klán van konzolon szerinted??? van ligájuk???"

Fogalmam sincs, biztos van, nekem van életem, nincs ilyen ligázásra idõm, én csak baromkodok a haverokkal.

Viszont az egész HC-multi-liga-klán vitának nem látom mi köze van a témához. Csak azt mondtam hogy simán megoldható konzolon is. Eladásokat nem különösebben befolyásolja (az meg hogy hány pistike veszi meg a cs-t 1999 Ft-ért, hogy ne csak tört szerveren tudja nyomni meg végképp mindegy kiadói oldalról).

"te se nézd le a sok wowkockát, ez nem érv."

Nem, az érvelés lényege az volt, hogy hiába jött ki vagy 30 MMO azóta, mindenki a WOW-ot tolja. Tehát FELESLEGES bármit is kiadni Pc-re ebben a zsánerben, mert úgyis mindenki WOW-ozik. Ennek ellenére a kiadók próbálkoznak, de ahogy az NBA esete is mutaja, már nem sokáig (pedig a hulladék NBA port tényleg fillérekbõl megvolt és még így sem érte meg).

"napont lemegy egy war (nem pub, az nem ér😉😊) konzolon teszem azt x, akkor pcén 1000x."

Hol érdekel ez bárkit is? Kiadóknak tökmindegy hogy klánban vagy public szerveren nyomják a játékaikat.

"ja és megmagyaráznád miért bukott a cod3 konzolon?"

2007-es Top100 listából:

8. Call of Duty 3
Xbox 360
1.7 million
84%

Ja, rohadt nagy bukás.

"aki komolyabban esportol, az nem konzolon tolja."

Egy szóval sem mondtam ilyet. Viszont aki komolyan esportol az gyak. nem is létezik a játékipar számára. Ugyanis (mivel komolyan veszi) csak egy játékot tol folyamatosan (CS, SC, COD), nem vesz újakat, így tök irreleváns, nem része a fogyasztóközönségnek. Mellesleg az Esport-scene eltörpül a teljes játékos-társadalom mérete mellett.

"nem, semmi értelme hogy a pc-sek szarrá alázzák a konzolosokat közös serveren."

Soha senki sem kérdõjelezte meg. Egér + bill sokkal pontosabb és gyorsabb. És? Ezek szerint a túraautó-bajnokság semmit sem ér, mert a Forma 1-es kocsik gyorsabbak?

"erre azoknak a játékoknak van szüksége, amelyek nem fogynak."
Ez egy beszólás volt a Shadowrunnak. Ha ezt sem érted, nagyon képben lehetsz.

"hanem mert 20szor körbelövöm csoró fixfps-es kontrolleres, auto rásegítõs konzolost, míg pislant kettõt."

Ez egészen pontosan hogyan is befolyásolja a Pc-s játékipar jelenlegi helyzetét? Nem látom az összefüggést.

" világ legerõsebb multi game készítõ vállalata a blizzard még egy játékot sem csinált konzolra. de biztos hülyék😊 "

Blizzard 2-3 évenként csinál valamit, jó lehet rájuk várni évekig. 1 (igen, jól olvastad, egy) fejlesztõcéggel érvelni egy teljes iparág jelenlegi helyzete mellett bátor dolog.

csuszi
ja és még annyit hozzátennék a logikádhoz, hogy az a 6000000 az mind fenn van most is igaz? (segítek, a 100000 sc, az nem az összes, csak az aktuális, de tényleg nem lehet több félmillánál max 1milla) de már írtam, ez egy játék a gold pedig nem. igaz-e?😉 de nem vagyok én hittérítõ, konzolozzál multiban és hidd azt, hogy az a top. csak nehogy közös platformra hozzanak 1 játékot is.

csuszi
légyszi olvass már vissza. nem azt írtam hogy a pc piac erõsebb a konzolnál hanem ennyit:
multira pc kell. konzol tingli-tangli. hány klán van konzolon szerinted??? van ligájuk??? mire jó akkor a klán? baromkodni haverokkal? gz.
elvakult konzolos vagy...multizzál konzolon😊 csak nehogy egyzser közös serveren legyenek a pc-sek a konzolosokkal mert csúnya vége lenne...

csuszi
😄😄😄 az a gold mind 1 játék igaz???😊😊😊😊😊 majd az sc2nél szólok.
ja és nem azt mondtam hogy nincs konzolon multi, hanem hogy a pc mellett amatõr és banális ökörködés, funolás. ennél szájbarágósabban nem megy😉

csuszi
ennyi erõvel én meg gratuláljak annak, aki otthon singlizik a konzolján (nem az én világom, nem köt le ilyen idõs fejjel, de nem szánom õket) te se nézd le a sok wowkockát, ez nem érv.
amit írtál a codra: azért fejlesztik a cb-vel és az esl-el a játékokat mer tnem számít nekik😊 és van konzolos spanom nem egy. de klán vs klán kimutatás kb így oszlik meg. napont lemegy egy war (nem pub, az nem ér😉😊) konzolon teszem azt x, akkor pcén 1000x.
ja és megmagyaráznád miért bukott a cod3 konzolon? a cod1 siker, uo siker, cod2 siker, cod3 (elsõ konzolos fps) bukta, cod4 pc és konzol siker.
konzolon amúgyse lehet még középszinten sem fps-t tolni. auto rásegítés, legtöbbnek kontroller (de ha egér is van...). aki komolyabban esportol, az nem konzolon tolja. ha ezt nem látod be, akkor elvakult vagy, mint a pc-sek többsége single-ben.
ja és egy idézet cod fõdesignertõl:
kérdés: tervezitek közös platformra kihozni a cod4et? (multi)
- nem, semmi értelme hogy a pc-sek szarrá alázzák a konzolosokat közös serveren. erre azoknak a játékoknak van szüksége, amelyek nem fogynak.
hm... félreértés ne essék, nem azért obiztatnák le a konzolosokat a pc-sek mert azok überfaszák, hanem mert 20szor körbelövöm csoró fixfps-es kontrolleres, auto rásegítõs konzolost, míg pislant kettõt.
de ha ezek után is állítod a cod (meg úgy általában a multi) konzolon nyerõ, akkor legyen neked igazad. szerintem max ökörködni jó. a világ legerõsebb multi game készítõ vállalata a blizzard még egy játékot sem csinált konzolra. de biztos hülyék😊

+ infó csak hogy képben legyen mindenki:
Elmúlt 12 hónap top 100 játékeladás

1 (igen, jól látod, egy) darab pc-s cím. Konkrétan Sims kiegészítõ. Hát remek. Persze vannak multiplatformok is, de egyetlen olyan sincs, ami Pc-n fogyott volna a legjobban.

Remek, majd szólok a 6 millió Gold elõfizetéssel rendelkezõ (tehát aktívan multizó) Xbotnak, hogy vigyázat, jön a százezer Battle-netes.

Miért feltételezitek hogy csak public game van konzolon? Ennyire nem vagytok képben?

"az a 10 éves game még mindig az egyik legnépszerübb játék a világon."

Ez elég kínos tény az elmúlt 10 év pc-s kínálatára nézve. Ne érts félre, SC zseniális, én is sokat toltam mikor kijött.

"ja és az sc2 nem lesz konzolra ezért írttam, és hidd el nem fog megállni 5 millánál az eladás"

Valószínû nem lesz, de azért biztosra nem kellene venni. Pláne most hogy az Activision egybeolvadt a Blizzard-al. 5 milla lifetimeban valószínû meglesz, SC2 tényleg büntetni fog. De ez EGY játék.

"nem a publámulás a multi hanem a klán vs klán, taktika nélkül rohangálni nem összeszokott csapatban ennyi erõvel játszál botok ellen."

Senki sem akadályoz meg senkit abban hogy clanwart toljon Live-on. Szerinted ez miért ne lenne (2 kattintással) megoldható? Komolyan érdekel milyen akadályát látod.

"cb? esl? wcg?"

Pártízezer fõs tournamentek tök irrelevánsak a kiadók szempontjából. Itt több milliós nagyságrendekrõl van szó.

"miért van többtízezer server pc-én codban"

Gondolom azért amiért konzolon is. Hogy lehessen multit játszani. Nem azt mondom hogy a COD nem megy jól pc-n (kiemelkedõen jól megy). Egyszerûen csak felesleges ezt felhozni érvként, mert 360/Ps3-mon mégjobban fogy.

"wow? bár írtam egy fos az is (sry wow-osok), de azt játszák legtöbben ma a világon."

Mint a 10 milliónak csak gratulálni tudok. Hány éves játékról is van szó?

csuszi
😄😄😄😄D😄 kiváncsiságból felmentem bnetre, tényleg nem pörög😄 csak 100000 (nem írtam el, százezer) ember van fenn😄

csuszi
ja és az 1perces szösszenetedre csak annyit, hogy az nem war!!!!!!😉 ennyi erõvel akkor pc-én 0, azaz 0 másodperc, mert bármikor megyek fel pubolni a serverek tízezreire, csak módot kell szûrnöm.
szezont a fazonnal

csuszi
látom vágod atémát. az a 10 éves game még mindig az egyik legnépszerübb játék a világon. nem beszélve hogy még mindig wcg. ja és az sc2 nem lesz konzolra ezért írttam, és hidd el nem fog megállni 5 millánál az eladás.
cod: mióta van cod én tolom, ne akard már bemesélni nekem bazzeg hogy ugyanannyi a multi konzolon mint pc-én mert körberöhöglek bakker. cb? esl? wcg? ember hol élsz te, nem a publámulás a multi hanem a klán vs klán, taktika nélkül rohangálni nem összeszokott csapatban ennyi erõvel játszál botok ellen. ja és az eladásnak semmi köze nincs a multihoz, a sok lama single-nek vette. és erre írtam, a single-ben a konzol a fasza, de sry az így 29 évesen nem köt le, de már 10 évvel ezelõtt se, kihívás nuku😉 wow? bár írtam egy fos az is (sry wow-osok), de azt játszák legtöbben ma a világon.
és légyszi mondsza már nekem miért van többtízezer server pc-én codban, menjél nyugodtan publámulni konzolon az a nyerõ😉

"majd jön egy EA-nál jobb kiadó és jobb minõségû game-ek lesznek, az EA meg szívhatja a fogát, hogy mekkora egy fax volt, hogy átadta a piacot... "

Hehe, sok sebtõl vérzik ez a megjegyzés. EA ugyan nem adott át semmit. Az, hogy leállította a pc-s verziót egy dolgot jelent: a pc-s portolás költsége (erõforrások allokálásával megjelenõ elmaradt haszonnal együtt) nagyobb mint a bevétel.

EA-t nem kell félteni, semmit sem fog átadni, Sims-ek szépen uralják a piacot évek óta (bár mostanában már nem annyira, nem véletlenül jelentették be a Sims 3-mat...). Plusz az EA-nek van pár pc-n is korrektül fogyó frencsájza (pl C&C)

"jaja, biztos szarrá is multizod magad sc-ben (multi atyja) - meg sc2ben😉, vagy codban...nem mindeg ytudod hogy 30000 server (nem játékos!!!!!!) van egy játékban, vagy pár száz."

Sc: pont 10 éves játék, ezzel érvelni amellett, hogy a pc-s játékipar nem haldoklik... 10 éve valóban pörgött az élet. Ma nem.

Sc2: mikor multiztál vele utoljára? Ha jól értem egy bétateszter van a körünkben.

Cod: vicces hogy ezt hozod fel, Cod4 kb 6x annyi példányban ment el konzolra mint pc-re, Xbox Live-on is a legjátszottabb multi játék. Szerverböngészés nem jellemzõ konzolra, a Matchmaking mint olyan mond neked valamit?

Cod-ban egy war leszervezése valóban nem 2 perc 360-on... hanem kb 1.
Kiküldöd a friend listedre a meghívókat, servert sem kell keresgélni, beteszik a többiek a lemezt és már egy lobbiban is vannak.

CS-zni azóta lehet konzolon mióta kijött a cs konzolra (eredeti Box-os cucc volt, de a kutyát sem érdekelte).

"ha tudnád a konzol cuccokat is warezolják talán még jobban, mint a PC-t okos gyerek... "

Ja, itt a Balkánon. Nyugatabbra a konzolos warez minimális. De még itthon is eltörpül a pc-s warez mellett...

Azért neked is sok eszed van N1ggA ha tudnád a konzol cuccokat is warezolják talán még jobban, mint a PC-t okos gyerek... nem egyszer kapok névtelen emileket, hogy húúú warezoldal ha befizetek legújabb ps3 meg x360 játékokat szedhetek le...
Mielõtt teljesen elmennénk, hogy konzol vs. pc azért a cikkhez is legyen már hozzászólás. Szóval én mint nagy NBA rajongó már évek óta semmi nagy változást nem vélek felfedezni. Az idei rész pl. úgy jött ki, hogy a gépi idõkérésnél az egész játék kifagyott😄DD A tavalyiban a triplákat nem lehetett bedobni szóval semmi köze az egészhez rakat bughalmaz a 2005 volt még király azóta csak lefele jön. Csodálkoznak nem adnak el eleget?
Tinman
"És még eredetiben kell megvenni a játékot"

Fúúúú de szar lehet <#wilting><#wow3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Balumann
Jaj maradjatok már ezzel, hogy játszani csak konzolon érdemes. Most nagyon menõ a konzol, arra éri meg játékot csinálni, de a PC fejlõdik tovább, és már most PC-re vannak jobb grafikáju játékok is mint konzolon. Bonyolultabb PC-t használni, meg elõfordul h optimalizálatlan, állítgatni kell, dehát... drágább, de sokkal több mindent lehet rajta csinálni. Ugyan úgy rálehet kötni gamepadot, ha jól tudom már WII controlert is, meg bármit.

És még eredetiben kell megvenni a játékot, nem lehet flashelni ha netezni szeretne valaki... játékok is drágábbak.

Jó aki nem olyan sokat játszik, és csak játszik, annak lehet jobban megéri egy konzol. De ne írkáljatok már olyan hülyeségeket, hogy nem éri meg PC-n játszani, meg ilyeneket.

csuszi
majd légyszi szervezz már le egy wart 2perc alatt codban1;2;4 ben vagy uo-ban, vagy csben (bár rühellem), wowozzál konzolon (ezt is rühellem de azért 9 millió az 9 millió), vagy akkor bnet? majd ha ezeket tudja egy konzol multiban akkor van esélye. addig ökörködésre jó.

csuszi
jaja, biztos szarrá is multizod magad sc-ben (multi atyja) - meg sc2ben😉, vagy codban...nem mindeg ytudod hogy 30000 server (nem játékos!!!!!!) van egy játékban, vagy pár száz. nem beszélve hogy a wcg (ugyan ebben emberfia nem érdekelt, de akkor is ez a top a multiban), a cb (ebben érdekelt vagyok, me rajtam kivül pár millióan😉, meg esl (szintén) nincs konzolon. szal konzol = single nem vitatom, de multi bruhaaaaahhaaaa konzolon a pc mellett. én nem vagyok elvakult a single-ben pc mellett, hát a konzolosok a multiban azok-e? 😉

zola2000
KB Minden játék, ami van pcre, az jön konzolra (pontosabban annyi a pc piac, hogy néhány címet portolnak konzolról, alig van kivétel) és ugyanugy van minden cucchoz multi is, potosabban én elég sokat multizok konzolon, nincs olyan pcm, ami elviszi az uj játékokat (ami van azzal netezek). Egyébként fölösleges itt ezen vitázni, a pc piac amúgy is egyre jelentéktelenebb.

A

Tudod,ez úgy van, hogy a BMW-t is megveszik!Pedig a Suzukiba is befér a család,meg
elvisz A-ból B-be<#eplus2>

Warton
Ott a pont.<#eplus2>

Tinman
Hál' az égnek! Köszönet érte!

csuszi
meg aki multizik okoska. nem egészen ugyanaz a játékosmennyiség konzolon és pc-én. aki szinglizik az konzolozzon, de a szingli közelében nincs az ember elleni játéknak.

Az NHL széria sem fejlõdik PC-re már úgy 2006 óta. Ha a pénzhajhász EA képes volna az X360-as verziót átportoni PC-re nem a PS2-es verziót, akkor sokkal nagyobb bevételük lenne! Dehát a birkanép is egyre kevésbé tûri a 12k-s árcédulát és azt, hogy évrõl évre uyganaz a program, csak frissítik az adadbázist meg a zenelistát!
Oldal 1 / 2Következő →