• csuszi
    ennyi erővel én meg gratuláljak annak, aki otthon singlizik a konzolján (nem az én világom, nem köt le ilyen idős fejjel, de nem szánom őket) te se nézd le a sok wowkockát, ez nem érv.
    amit írtál a codra: azért fejlesztik a cb-vel és az esl-el a játékokat mer tnem számít nekik:) és van konzolos spanom nem egy. de klán vs klán kimutatás kb így oszlik meg. napont lemegy egy war (nem pub, az nem ér;):)) konzolon teszem azt x, akkor pcén 1000x.
    ja és megmagyaráznád miért bukott a cod3 konzolon? a cod1 siker, uo siker, cod2 siker, cod3 (első konzolos fps) bukta, cod4 pc és konzol siker.
    konzolon amúgyse lehet még középszinten sem fps-t tolni. auto rásegítés, legtöbbnek kontroller (de ha egér is van...). aki komolyabban esportol, az nem konzolon tolja. ha ezt nem látod be, akkor elvakult vagy, mint a pc-sek többsége single-ben.
    ja és egy idézet cod fődesignertől:
    kérdés: tervezitek közös platformra kihozni a cod4et? (multi)
    - nem, semmi értelme hogy a pc-sek szarrá alázzák a konzolosokat közös serveren. erre azoknak a játékoknak van szüksége, amelyek nem fogynak.
    hm... félreértés ne essék, nem azért obiztatnák le a konzolosokat a pc-sek mert azok überfaszák, hanem mert 20szor körbelövöm csoró fixfps-es kontrolleres, auto rásegítős konzolost, míg pislant kettőt.
    de ha ezek után is állítod a cod (meg úgy általában a multi) konzolon nyerő, akkor legyen neked igazad. szerintem max ökörködni jó. a világ legerősebb multi game készítő vállalata a blizzard még egy játékot sem csinált konzolra. de biztos hülyék:)