partizan182#28
"az a 10 éves game még mindig az egyik legnépszerübb játék a világon."
Ez elég kínos tény az elmúlt 10 év pc-s kínálatára nézve. Ne érts félre, SC zseniális, én is sokat toltam mikor kijött.
"ja és az sc2 nem lesz konzolra ezért írttam, és hidd el nem fog megállni 5 millánál az eladás"
Valószínű nem lesz, de azért biztosra nem kellene venni. Pláne most hogy az Activision egybeolvadt a Blizzard-al. 5 milla lifetimeban valószínű meglesz, SC2 tényleg büntetni fog. De ez EGY játék.
"nem a publámulás a multi hanem a klán vs klán, taktika nélkül rohangálni nem összeszokott csapatban ennyi erővel játszál botok ellen."
Senki sem akadályoz meg senkit abban hogy clanwart toljon Live-on. Szerinted ez miért ne lenne (2 kattintással) megoldható? Komolyan érdekel milyen akadályát látod.
"cb? esl? wcg?"
Pártízezer fős tournamentek tök irrelevánsak a kiadók szempontjából. Itt több milliós nagyságrendekről van szó.
"miért van többtízezer server pc-én codban"
Gondolom azért amiért konzolon is. Hogy lehessen multit játszani. Nem azt mondom hogy a COD nem megy jól pc-n (kiemelkedően jól megy). Egyszerűen csak felesleges ezt felhozni érvként, mert 360/Ps3-mon mégjobban fogy.
"wow? bár írtam egy fos az is (sry wow-osok), de azt játszák legtöbben ma a világon."
Mint a 10 milliónak csak gratulálni tudok. Hány éves játékról is van szó?