• Maak
    milyen nehezsegen tolod?

en par napja szereztem be egyet a femdobozos verziobol, faszan nagy dobozban volt kirakva a polcra, rajta a force commander meg par kutyu hozza, namondom kira ez koll mert legalabb lesz figuram is...asziszed...mondjuk furan neztem amikor a csavo csak egy dvd-t adott, tokban persze, plusz egy kartyat, sebaj, gondoltam, biztos majd vissza kell kuldenem es kuldik postan...azt a faszt, ez egy Destroyer Wargear Set volt amit unlockolni lehet a live marketplacen...mar maga a live is leszopatott kegyetlenul, vagy ket orat baszakodtam vele mire onlany lettem, erre mikor probalom aktivalni a cuccost, hamondom ha mar van...kiirja hogy az orszagomban nem tamogatott...anyad...aztan feltelepitettem a marketplace valamit, es ugy mar ment...ugyhogy most boldog tulajdonosa vagyok egy:

"Armor of the Destroyer"-nek egy "Purge of Victory bay" nevu heavy bolternek es egy "Unnering Thunderbolt" nevu missile launchernek...nemtom alapbol ezeket dobjak-e az enemyk, de nem nagy szam ranezesre, 4-5 szintu cuccok...persze csak akkor hasznalhatom ha uj kampayt kezdek...szal sziiiiivas