2367
-
#447 nekem 11. szinten beadta:) a 20. pálya környékén. lehet te ezt a pályát pont kihagytad. azon a pályán volt ahol az egyik tyranid sample-t kellett behúzni. -
#446 Valaki mondja már meg most van coop a game-ba vagy sincs? -
#445 jaoké :) -
lammaer #444 En azt sajnalom, hogy nem lehet valahogy kikapcsolni mondjuk az assault marineoknal a masodlagos tavolsagi fegyvert. Vagy legalabb valami viselkedest beallitani, hogy menjen mindig melee modba.
Ott van a kezeben az utos egykezes lanckard, de mivel a masik kezbe mindenkeppen kerul valami kispisztoly, az atkozott marinet allandoan oda kell zavarno kozelharcba, hogy ne a 2 DPSes pisztollyal lovoldozze az ellent ha az eppen nincs kozvetlen mellette.
A vegere ugyan kapott ketkezes bardot a terminator pancelhoz, de igy meg elveszett a jo kis jumppack tamadas (a teleport gyengebb, mert nem stunolja az ellenfeleket).
-
lammaer #443 Nincs jelentosege hogy nem tudod felkapni a cuccost - akkor is megkapod a vegen (az uj targyak a felszerelesi kepernyon villognak, csekkolj le egyet amit nem veszel fel - meg fog jelenni ott is). -
#442 amúgy igen, 2-3 eset van, de akkor is bosszant a dolod -.- -
#441 csak feltünt, hogy az össszes ilyen ki nem dobható erekje valami negatív hátránnyal jár -.- -
SaGa Jr #440 Lesznek olyan egyedi cuccok amiket nem lehet kidobálni és ez nem programhiba, hanem ezek egyedi dolgok amik a rend számára különleges értékkel bírnak (a történelmük része, mint például a Cyrene-ről származó egyetlen megmaradt páncél a Blighted Armor) vagy a single player kampány különleges felszerelései (ezek meg sima felszerelési tárgyak mint a gránátok, robbanótöltet, tüzérségi csapás/ orbital bombardment/drop pod/stb)..
Fegyver és páncél esetén mindenképpen különleges, történelmi fontosságú cuccok azok amiket nem lehet kiszórni. Nem sok ilyen akad.
A felvehető cuccosok terén nekem összesen 2 feladat jött elő, amikor nem tudtam felkapni az elhulló boss által dobott tárgyat. Az egyik a legvége, a másik meg az astronomican array pályáján a Lictor kinyírásakor (ott azonnal végetér a feladat). Az összes többi esetben bőven elegendő idő maradt a dobott eszközök felvételére. -
SaGa Jr #439 Ez például tactical egységre nem feltétlen igaz. Ott ha például felfejleszti őket veteránná az ember, akkor 2 kísérőnél plazma lesz, a harmadiknál marad a bolter, míg a főnöknek azt adsz amit akarsz. Mondjuk ha kapnak terminátor páncélt, akkor viszont fix lesz a fegyverzetük (storm bolter + power fist).
A többieknél persze nem befolyásol sokat a főnök fegyverzete, legfeljebb ha alapvető típusváltás történik (például a lövőssé fejlesztett assault marine csapat vezetője ha valamilyen puskát kap, akkor a kíséret is lecseréli a közelharci henteseszközöket bolterre). -
#438 ja, félreértettem..úgy csak a csapatfőnököknek..szal hiába adsz 1ik kezébe plazmapuskát, a többi sima puskával rohangál.. -
#437 minden csapattagnak lelehet cserélni a teljes felszerelését.. -
Ari18 #436 csak a csapat "főnöknek" lehet a fegyvereit lecserélni, vagy a többi tagnak is ? mert, ha nem akkor eléggé elcseszték. -
#435 a wicked nekem tökéletesen müxik...kicsomagolom és megy.. -
#434 wazze..mellik idióta találta ki, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 3 ellenséges faj főgenyái is dobnak cuccot, csak épp nem lehet felvenni, mert átveszi a gém a kamera fölött az irányítást, és pofáznak az emberkék..legalább pár másodpercet hagyna, hogy felvegye az ember...a leguccsó küldi is ad cuccot, aminek alapból nem sok értelme lenne, de gondolom innen lehet majd folytatni a kiegekben... -
ricsa008 #433 hátha majd jön egy reloaded vagy valami normális verzió asszem várok -
#432 szerintem a fő küldi szálat kell nyomatni, (a zöld questek, melyek nem időre mennek) és akkor meglesz hamar.. nekem lvl 19-en lett meg -.- -
#431 és valami javulást észleltél ? nekem vannak olyan cuccok, amiket nem tudtam kiszórni -.- -
Traky70 #430 Azt tudja valaki, hogy Dreadhought mikor lesz ? Páncáljaim már vannak hozzá, csak nincsen mire aggatni. Jelenleg 14-es szinten vagyok és 17. napnál járok. -
Janoooo #429 Végre végigvittem! :D
39 nap volt, több mint 60 pálya, és 20. szint a max.
Hát, volt kb. 3-4 pálya ami jó volt, a többi ugyan az. Nagyon unalmas!
Pályák közötti videók is ismétlődnek. :(
Amikor 1ik bolygóról megyünk a másikra, az a videó nagyon tetszett.
Nekem kb. ennyi volt ez a játék, várom a kiegészítőket. :D
Csinálhatnának 1 filmet is ebből történetből. Jó kis sci-fi lenne. -
#428 áhá, köszi! -
#427 én felraktam, nekem megy. nekem eleve olyan tört verzióm van amit már nem kell telepíteni, a patchet is csak bele kellett másolni, mivel az sem telepíthetős volt:) -
#426 nekem nagyon bejön a játék, 10. szintű vagyok, megkaptam a lépegetőt. nekem nem unalmas, wh40k rajongó vagyok:) -
#425 ti felraktátok már a patchet? és aki igen és törttel játszik annak megy? -
#424 semmi nem történik, én úgy vettem észre..arról lemaradsz és kész..
assault marine-ok mindig gyorsan halnak, bármekkora a páncéljuk :D
szerintem osztódik 3fele a hp-juk vagy nem tom miért..
-
lammaer #423 Ja, tegnap tunt fel nekem is, hogy a story kuldetesek kozott akadnak egesz korrektek is - persze van ellen pelda is, amikor ilyen 0/3 kuldetesek vannak, azaz 3x kell letolni egy majdnem azonos palyat.
Viszont amit emlitesz a spoilerben az tenyleg jo volt (meg az utana kovetkezo eldas is).
Azt tudja valaki, mi tortenik ha egy hataridos kuldetest nem csinalok meg es lejar a 3 nap?
Mas: a terminator armor teleporttal nagyon gonosz. Igaz, az a 130+ Armor rating valahogy nem tunik sokkal erosebbnek mint az eddigi 70 koruli (az assault marineokat panceloztam fel, azokat szeretem kozelharcban hasznalni) - igy is ugyanolyan gyorsan halnak az assault marineok mint terminator armor nelkul. -
#422 úgy vettem észre, az X napos küldik töltelék-küldik, azok a totál unalmasak, 1 kaptafára megy az egész (öld meg a boss-t vagy védd meg a generátort).. egyik töltés közben írta is, hogy úgysem lesz időd mindet megcsinálni, választanod kell.. sok különbséget nem vettem észre azzal, hogy lejárt pár.. aminek nincs ideje, az mondhatni a főkampány, az viszi előre a történetet.. ezek közt mondjuk vannak hangulatosak, nem 1 kaptafa az összes, ha ilyen lenne az egész, akkor istenkirály gém lenne..
pár példa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor megkellett szerezni a trutymót, vagy mikor bekellett zárni a város kapuit, közbe megmenteni katonákat..utána meg bónusz küldi volt tán, hogy a betörni készülő eldákat kellett elintézni, mert felakarták robbantani a bolygót vagy mi..
-
#421 ami lehoz egy menüt, és ott láccik hogy nincs mentés küldi közben.. egyszer prócáltam úgy kilépni, s úgy vette, hogy eltelt 1 nap -
Brother Caine #420 Szerintem Lan + Hamachi-n menne a dolog. -
#419 a küldetéseknél az van hogy 2 days left. tehát ha két -játék beli- napon át nem csinálom meg, akkor mi történik, nő egyet a tyrandia fertőzés? és ha az is betelik, akkor vége a világnak? -
Brother Caine #418 Lehet a küldetések között menteni, jobb felül nagy fehér X gomb. -
wendi1106 #417 engem az érdelelne hogy hogyan tudnék esetleg multizni vele vagy lanozni mert az eőző részeknél nem volt probléma ez a kérdés :D -
Traky70 #416 Én csak tegnap álltam neki a játéknak. Az első rész és a kiegészítők a kedvenc játékaim között voltak és nem igazán örültem, hogy ez is harcközpontúvá vált, de egyenlőre bejön a játék. Most még csak 6-os szintnél járok.
Közben lenne egy kérdésem is, hátha csak én vagyok figyelmetlen ? A küldetések közben nem lehet menteni? -
Kindred Blades #415 Hm, az első terminator páncélért melyik bolygón kell ügyködnöm? Próbálom tudatos irányban összeszedni a felszereléseket, nem csak, ahogy jön.
Avitus és Term páncél hibás AI-ja miben jelentkezik? Teljesen használhatatlanná teszi? -
#414 elvileg nem kéne hogy gond legyen, nálam is hulltak el bossmonstátol...nem csak kikerültek a csapatból valamiért ? mikor megszereztem az első terminator páncélt (igen, végre megvan, sőt azóta egy másik küldi is adott, szal 2 van) akkor a 4 főből kettőt kitett a csapatból, tehettem vissza őket.. -
#413 *vannak -
#412 en is normalon kezdtem, es kabe 10 szintnel vanak az embereim, viszont en mar ott is talaltam raketavetot, 6-7 szint kornyeken dobta valami dog...jut eszembe, ha a palya vegenel a fomonszta lenyomja valamelyik emberemet es nem tudom eleszteni akkor azt az embert elveszitem? csak mert kovetkezo mapnal nem volt a listaban csorikam -
lammaer #411 >milyen nehezsegen tolod?
masodik (azt tekintettem normalnak :) )
>de nem nagy szam ranezesre, 4-5 szintu cuccok
az elso raketavetot valami 14. szint kornyeken kaptam, szoval ha te mar kaptal 4-5. szinten, az sztem igen elonyos. Bar azon a szinten a nagy tyranidak meg tankok meg nem jellemzoek, ugy meg annyira lehet nem hatekonyak a raketak.
-
#410 milyen nehezsegen tolod?
en par napja szereztem be egyet a femdobozos verziobol, faszan nagy dobozban volt kirakva a polcra, rajta a force commander meg par kutyu hozza, namondom kira ez koll mert legalabb lesz figuram is...asziszed...mondjuk furan neztem amikor a csavo csak egy dvd-t adott, tokban persze, plusz egy kartyat, sebaj, gondoltam, biztos majd vissza kell kuldenem es kuldik postan...azt a faszt, ez egy Destroyer Wargear Set volt amit unlockolni lehet a live marketplacen...mar maga a live is leszopatott kegyetlenul, vagy ket orat baszakodtam vele mire onlany lettem, erre mikor probalom aktivalni a cuccost, hamondom ha mar van...kiirja hogy az orszagomban nem tamogatott...anyad...aztan feltelepitettem a marketplace valamit, es ugy mar ment...ugyhogy most boldog tulajdonosa vagyok egy:
"Armor of the Destroyer"-nek egy "Purge of Victory bay" nevu heavy bolternek es egy "Unnering Thunderbolt" nevu missile launchernek...nemtom alapbol ezeket dobjak-e az enemyk, de nem nagy szam ranezesre, 4-5 szintu cuccok...persze csak akkor hasznalhatom ha uj kampayt kezdek...szal sziiiiivas -
lammaer #409 Olvasd el az NFO-t, nem atomfizika :P
Este megint toltam 2-3 oracskat, ugy a 16. szint kornyeken jarok, es valahogy tegnap nagyon jot szorakoztam vele, pedig elvben mar unnom kene a folyton ismetloto kuldeteseket.
Csak valahogy ahogy kapom az uj cuccokat, egyre brutalisabb a jatek - tegnap jutottam hozza pl. raketavetohoz. Bar sebzesben - papiron - nem olyan jok mint a heavy bolterek, megis sokkal jobban lehet vele irtani, kulonosen a nagyobb dogoket/tankokat amik eddig okoztak nemi fejfajast, foleg ha nem volt nalam a Melta bomb.
Remelem ma meg lesz vegre a terminator armor :)
Masodszor biztos nem fogom vegigjatszani, de elegge eletben tartja nekem a jatekot a szintlepes meg a veletlenszeru targy dobalas a kuldetesekben.
ui: ugy olvastam a hiv forumon, lehet tobb terminator armor is, valaki azt irta neki random dobtak a kuldetes soran leolt ellenfelek kettot. -
#408 terminátor-páncélból hányat lehet összeszedni ? csak 1et vagy többet is ?