• lammaer
    No, elszantam magam hogy kiprobaljam.

Hat sztem: NAGGYON JOOO. Alapvetoen nem erzem ordasan elteronek az elozo resztol (hogy nem kell tokolni az epuletekkel sztem nem valt hatranyara, kb minden megvan az extra helyfoglalas nelkul is), nyersanyaggyujtest sem hianyolom :)

Ha annyit beletesznek hogy single playerben lehet a jatek sebesseget allitani (multiban nyilvan nincs ilyen), nekem tokeletes lesz (nem vagyok az a klikkelek 120at percenkent es tudom az osszes hotkeyt fajta :) ). Nem muszaj benne rusholni (easy AI ellen jatszottam csak), kisebb terkepeken jol be lehet vedeni a teruletet, aztan ha ugy erzem itt az ido, nyomulok megint elore.

Tetszik benne a fajonkenti 3 eltero leader is, akik hatassal vannak a jatekstilusra (csak marinet probaltam, en oket szeretem).

Elsosorban szingliben leszek erdekelt, remelem osszeraknak valami jo sztorit es olyasmi lesz a szingle kampany mint a DoW I alapjatekban illetve az elso kiegeszitoben.

Technikailag (grafika/hang) teljesen korrekt jatek, igen jól elkaptak a warhammer brutal hangulatat, animaciok rendben, trancsir rendben, henteles is helyen van ahogy az warhammerben kell. Kulon orom, hogy mar a betaban is van intro, nekem nagyon bejottek az elozo resz introi es ez is jo lett. El tudnek viselni mar egy ilyesmi minosegu rendes filmet is warhammerbol.

Osszessegeben tehat nagyon jo velemennyel vagyok a jatekrol :)