• Magh
    A kapkodós résszel egyetértek, az első patchben visszavesznek a sebzésekből, valamint jól benerfelték a pár OP egységet (pl Banshee) is. Az szerintem nem baj, hogy az erősebb csapatok pillanatok alatt szétcsapják a gyengébbeket, mert ez a dolguk, emlékezzünk DoW-ból egy fejlesztett Terminator squadra, a legtöbb infantry armor egységet szétfújták.
    Különösen fontos ez a stationary csapatoknál, amelyek ellen igenis kelljen a jump/infiltrate vagy simán megkerülés, vagy masszív túlerő. Legalább van mire figyelni és fontos a minimap, egy kis kihagyás, és egy Guardian vagy gyengébb csapat már el is tűnt, ami magasabb szinten szinte biztos vereség (hiszen csak 1 helyről gyárthatunk, ráadásul a reinforce az új csapathoz képest sokkal olcsóbb). Épp ezért én pl. örülnék, ha az elfoglalt pontok kicsit nagyobb látóteret adnának.

Szerintem néhány plusz képesség mindneképp kéne, én SM-el játszok, nekik pl. upgrade a Predatorra (páncél és/vagy speciális fegyver), a TSM csapatot flexibilisebbé kéne tenni (több és cserélgethető upgrade), a plazma squadot meg használhatóbbá, Scout gránátnak meg rendes sebzés.

Én most úgy vagyok vele, hogy tetszik a beta, elvagyok vele, de nem hiszem, hogy ezért kiadnék tízezret, hacsak nem turbózzák NAGYON fel az online felületet (SP hidegen hagy).