• Blacksheep333
    Nem tartottam ésszerűnek ezt a döntést a fejlesztők/kiadó részéről, hisz így az alap játék és a ChaosR (a kampányain kívül) _semmit_ nem fog érni. Ezzel szvsz maguk alatt is vágták a fát, és én (mint eddigi termékeik vásárlója) is hátba támadva érzem magam.

Aztán közben rájöttem, hogy ezt azért kellett, hisz az egész Live rendszert le akarták cserélni Steam Works -re. De mivel már az alap+kieg Live-os, ezt már nem tudják levakarni róla (gondolom jogi okok miatt), a két rendszert nem lehet keverni, ezért az egész játékot "újra kellett adniuk".

#sanyiiiii #2137
    Én pont nem ilyen ember vagyok.
    A #2136-os hozzászólást leszámítva, egy nem egyértelmű marketing-szagú mondat volt a választható fajokról a játék borítójáról.
    "6 Playable Races – Choose from 6 multiplayer races, each with their own unique super heavy units"
    Bocs, hogy ezt nem vettem tényként.

A Live rendszerről még annyit, hogy nekem totálisan lehetetlenné tette a DOW-os pályafutásomat. Örültem is mikor megtudtam, hogy elvetik az egészet, de annak már nem hogy 6 ropit kell kipengetnem érte, hogy az eddigi megvett játékaim is tudjak játszani.