• dronkZero
    Akkor, ha már így szóbajött, és valaki nem tudná:
    _Teljes_ multi béta, minden multis játékmód benne van, mint a fulldow2-ben, privát meccs, meg ranked is. Új faj az Imperial Guard, plusz minden meglévő nép is kapott egy-egy új egységet. Egy új pálya van a Chaos Risinghoz képest (minden méretben), meg a White Walls Of Calderis pálya is bekerült a 3v3 pályák közé.

IG egységei (már amennyire emlékszem, nincs előttem a játék):
    Tier1
    Guard: sima IG, upgradelhető tier1ben lángszóróval és őrmesterrel(+2 sima IG-t is ad a squadhoz), tier2ben meg plazmával és komisszárral(+2IG szintén). Tud fedezéket és turretet építeni(nem szuppresszelős!), meg javítani.
    Heavy: telepíthető fegyver, alapból szupresszel, upgradelhető tier2-ben (asszem)lascannonná és autocannonná.
    Catachan Devil: "kommandós" IG banda, sörétesekkel, meg asszem gránáttal. Nem nagyon használtam őket, nem vágom az upgrade-eket.
    Sentinel: Gép, de borzalmasan puha, szét lehet lőni bolterrel, vagy agyonütni cultisttal/sluggával. Gyorstüzelő lasgun van rajta, meg taposós képessége van ami stunnol. Nem kerül áramba!
    Tier2:
    Chimera: transport, gyorstüzelő lasgunnal
    Manticore: rakétás tank, alapból nem tud lőni, csak képességből bombardolni
    Ogryn: brutál melee gyalogság, rohamozós-szétszórós képességgel
    Tier3:
    Leman russ. Kemény tank, kétféle ágyút lehet neki venni.
    Baneblade. Ismerjük, kemény. 1000req, 220power.

Az összes gépre lehet "extra armor" upgrade-eket venni, ami gyakorlatilag olyan plusz HP, amit javítani nem lehet, de ha lőnek, akkor az fogy előbb, nem a gép HPja.

Régi fajok új egységei:
    SM: Land Raider Redeemer. Oldalsó fegyverfelfüggesztéseken durva lángszóró, elöl egy dupla assault cannon, a tetején meg toronyként lascannon. Plusz belefér egy rakás SM, vagy akár terminátorok is.
    700req, 220power.
    Káosz: Noise marine. Tier1ben lángszórós, Tier2-ben "plazmássá" fejleszthető. Nagyon hiányzott mindkét típusú egység a káosznak.
    Elda: Autarch. Idegesítő kis geci, röpködős, nagyon gyors másodlagos commander egység. Eddig sem használtam ilyesmit, ezután sem fogok. Eldák amúgy is buzik. :P De legalább 40 pirosat ér a kinyírása. :)
    Ork: Battlewaggon. Jó szar cucc, de legalább drága. Van az elején egy henger, amit be lehet izzítani, és akkor szétszórja a gyalogságot, de ahogy néztem, ez nem sebez. Meg tud baszottnagyot lőni területre hatósat. Talán emiatt a képessége miatt megéri.
    Tyranid: Szintén valami másodlagos commandert kap, de ezt még csak nem is láttam csatában ellenségként sem, foggalmam sincs, mit tud.

Nincs előttem a játék, emlékezetből írtam, ha vannak benne hülyeségek, akkor bocs. Gondolom azé' több, mint a semmi. :)
    Menjetek, töltsétek a bétát, jóez! :D