WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sárga pontok azt jelentik hogy õ hányszor tolta ki az adott heroval végig a Last Standet.. Tehát megcsinálta a 20. pályát is.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

dronkZero
Hát, Last Stand elég unalmas egy idõ után... Fõleg, ha feszt bénákkal kerülsz össze, akikkel esélytelen 12-15 szintnél tovább jutni...

A másik kérdést nem értem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Last stand-el szokott még más is játszani?

másik játékosoknál, mit jelent a level feletti sárga pont(ok)?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

steam automatikusan frissíti, h be van állítva.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Helló! Megvettem a gamát. :)

Az lenne a kérdésem, hogy hol találok patchot a Chaos Risinghoz?

Én nem akarok witchhunter lenni. Démonvadász egy kib*szott nagy pöröllyel.:(
Amúgy érdekes lesz a SM sztori, tekintve, hogy Diomédész tudja, hogy Kyras áruló, mégsem oldja fel a kiközösítést Force Commanderékrõl, hadd szenvedjenek. Viszont akkor õ hogy vadászhatja Eliphast legálisan, ha Kyras káoszfertõzte? Vagy õ még nem tud arról, hogy mi tudjuk hogy õ káoszhívõ? Zavaros ez az egész...
A kampányban lehet majd egységeket gyártani, de ugye a hõsök is megmaradnak. A pálya végén elvileg eldöntheted, hogy a hõseidet fejleszted(mint az alap játékban), vagy pedig az egységeidet. Így aki rpgsen akar játszani az a hõseit tuningolja, aki meg nem az pedig az egységeit. Ezek persze ilyen elõ infók, lehet variálnak rajta még valamit.
dronkZero
Ja, és ez lesz az utolsó kiegészítõ a DoW2höz, aztán jön a DoW3. De ha az is elkezdi full elõrõl, hogy SM kampány only, akkor tökön szúrom magam. :P Végre kezd egész kellemes számú nép kerülni a játékba (mondjuk a dow1 9 fajához képest ez egy erõs kétharmad), nagyon remélem, hogy nem nulláról kezdik újra...

dronkZero
Ja, és akkor az most kiderült már, hogy a Chaos Rising sokféle lefolyása közül melyik lesz a kanonikus? Cyrus és Martellus szerepel a folytatásban is, mint Blood Raven, a Force Commander nem lehet áruló, tehát akkor marad Tarkus, Avitus és Tádé. Én Avitusra tippelek...
Ha káosz módban fejezzük be, akkor az egész banda lelép a Rettenet Szemébe, úgyhogy az a befejezés is kilõve. Azért marad pár lehetõség.

Errõl jut eszembe, még csak Martellust és Cyrust láttam, ahogy átállt, lehet, hogy kipróbálom a többiekkel is. Egész érdekes magyarázatokat adnak arra, hogy miért is teszik ezt.

Ahogy nézem, egyébként, ez a kampány nem teljesen olyan lesz, mint az eddigiek, pl Martellusnak van olyan képessége, hogy venerable drenyát hív. Az viszont azt jelenti, hogy nem csak négy karakter plusz a squadjuk jön egy-egy küldetésre, mint eddig. Nagyon úgy tûnik, hogy ilyen gép elleni multi jellegû skirmish beütése lesz...

Offense: Inkvizítor
Defense: General
Support: Commisar Lord

Mivel az egyik képen 3-4 commisar is van ezért szinte biztos, hogy vagy IG squad mellé vagy mini hõsként min a librarian is szerepelni fog
dronkZero
Az sztem Diomédesz.

IG akár kaphat kommandernek inkvizítort is akár... Õrmester szerintem biztos nem lesz parancsnok, az túl alacsony rang, még SMéknél is, nemhogy a gárdistáknál. Komisszár szintén túl alap egység, ezeket az IG squadok pluszban vásárolható egységeinek tudom elképzelni.
Tábornok-pap/psyker-inkvizítor?

Tényleg, kapnak most akkor a fajok +1 kommandert, vagy nem? Négy lesz, vagy marad a három?

Most olvasom, a Land Raidert ki lehet majd jelölni visszavonulásra, és lehet majd reinforszolni a közelében. Táp. Mondjuk tier3ban már általában úgyis eldõlt egy meccs, fõleg a ranked...

Az IG-s squad leaderekre leszek kíváncsi. Tábornok, komisszár, pap, õrmester? És akkor hol marad az Inkvizíció?(németül nem tudok, bocsi:/)
Ki a fene az ott az ûrgárdistáknál?
dronkZero
Megfogadtam a tanácsot, olvasom a DoW könyveket. Érdekes, fõleg a csavar a végén, a démonnal kapcsolatban, ami nincs benne a játékban...

Na meg a DoW trilógiával együtt leszedtem vagy száz másik WH40k könyvet, asszem megvan az olvasnivalóm 2011-re... :P

dronkZero
A HP-ját ha el tudjátok olvasni, szóljatok... :)

OMG :D Baneblade
Hoppá link lemaradt sorry:
http://rapidshare.com/files/439161224/VTS_01_1.VOB
VLC player lejátsza
Baneblade és Leman Russ:

Innen a teljes videó letölthetõ Land Raiderrel és egyébb finomságokkal
dronkZero
A védelmi épület az turret lesz, gondolom. Esetleg bunker, amibe be lehet pakolni a gárdistákat, de ez kevésbé valószínû.

Szal tuti, hogy lesz gépük T1ben. Hm. Sentinel nem túl erõs, de ha javíthatják, meg vásárolhatja a pléjer orrba-szájba... hát nem tudom, mi lesz. Gép elleni fegyverei tier1ben max a commandereknek vannak, minden gép elleni cucc tier2ben jön.

Na mindegy, majd meglátjuk.

Hát a Gamestar leírása szerint lesz nekik gépük egyedül t1-be..
Biztos valami nem tul combos cucc amit bolterrel is szét lehet lõni de ugye ig osztagok mind tudnak javítani is igy majd ezzel kell trükközni gondolom.
Cover meg amolyan homokzsák szerû lesz, bárhol tudnak építeni zöld covert gondolom én..
Meg valami védelmi épületekrõl beszélnek..
Viszont a gyalogság meg igen lofasz hullanak mint a legyek..
Jo lesz ez , kiváncsian várom..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

dronkZero
Ez tuti, hogy tier1ben gépük lesz? Csak mert azt egyik népnek sincs mivel megölni... Ha meg olyan gyenge, hogy bolterrel szét lehet lõni, vagy cultisttal, hormagaunttal szétverni, akkor meg az a baj.

Mondjuk nem túl sok egységet tudok elképzelni IGnek tier1ben... Guard squad, telepíthetõ nehézfegyver, sentinel? Tier2ben basilisk, leman russ, kasrkin, tier3ban meg ogryn, baneblade?
Nem nagyon van melee egységük, az a baj.

Fedezéképítés gondolom olyan lesz, mint a guardiannak az energiapajzs.

Durván 2x olyan hosszú és 1.5x olyan széles mint egy Predator.
De lehet ebbõl még picit el is fognak csalni, el fog férni az, csak majd beakad mindenhol, de hát ez egy ilyen játék.. így legalább lesz esély valami közelharci unittal és utolérni.

AMire viszont kíváncsi vagyok hogy sikerül megoldani ezt a defensiv taktikát amit elõre láthatólag képviselni fognak.
Turret és cover építõ nép akinek már t1-en lesz gépe, amolyan "Panzer Elite" stílusú..
Viszont ez nekem igen tetszik, ez is egy egyedi nép lesz nem csak kinézetében de játékstílusban is..
Persze hogy ezt hogy lehet balancba hozni ^^ kiderül.. várjuk a bétát.. remélem pár hét és tolhatjuk.

dronkZero
Várható volt, hogy IG lesz a hatodik... Az már kevésbé, hogy a Baneblade-et is megkapják. :P DoW1ben is iszonyat baromi nagy volt az a vas, itt el fog férni egyáltalán a pályákon? :)

OliApa
Köcce! Heppi Krisztmöszt Mindenkinek! <#law>
Mégiscsak az IG lesz az új faj :)
cikasz
Ne vedd meg mert Márciusban jön a Retribution és ezzel már senki sem fog játszani ha az kijön!

http://www.akciofigura.hu

OliApa
Sziasztok! Most pár hónapig Ausztráliában leszek és a Steam-en akciósan megvásárolhatom a DoW II-t. Ha hazamegyek, otthon szeretném letölteni, ugye mûködni fog? A vásárláshoz át kell állítanom a Steam-et Ausztrál lakhelyre, de a nyelv marad magyar a Steam-ben továbbra is. Thx!
dronkZero
Slaneesh commander sincs még. :)

dronkZero
Az már alapból benne van. Amikor tier2ben lövöldözõssé tápolod a chaos space marine-okat, akkor rubric marine-ná válnak.

Rubric Marinest akarok. Zúzzák az embereket:D
Most már akkor elvileg minden káosz istennek lesz saját speciális csapata a káosz oldalán.
cikasz
Mert nincs hozzá hivatalos forditás. Csak fan forditás, de azt nem tudom, hogy a steameshez jó-e.

http://www.akciofigura.hu

LOL összefosom magam. Görgess lentebb és nézd már meg, hogy 2 képet sikeresen linkeltem. Most is ua csináltam mégsem jelenítette meg. Lehet, hogy a photobucket.com olyan oldal amit nem szeret. Amelyik fórumban meg nincs elõnézet és hozzászólás szerkesztése gomb az igen is szar(ja de van jó pénzért). Na de ne offuljunk tovább, hogy tetszik a noise mariska emberek?
Ott van a kép beszúrása gomb, arra kell rányomni.Másnak érdekes módon megy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hmm érdekes. Gamestaron tudok linkelni, dow2 communityn is csak a szar sg-n nem jön össze mindig. Land Raider link lentebb ment, noise marine nem akart pedig ua csináltam. Csak próbaképpen ami itt nem mûködött link, átmásoltam gamestarra és láss csodát gyönyörûen megjelenítette...
Lehet, csak

Mekkora fos ez a fórum. Miért nem lehet képet beilleszteni? A többi fórumon tudok csak itt nem. Mindegy benne van a linkelt vidiben is a noise marine
Na itt egy új gamespotos video. Benne a káoszos cimboráinkkal.
gamespot vidi

És itt a kép az új chaos unitról: Noise marine
Üdv!

Szeretnék egy kis segítséget kérni Tõletek!
Tegnap megvettem a DoW2-t. De a magyar nyelvet sehogy nem tudom elõcsalni belõle, pedig a frissítés infóban olvasható, hogy elérhetõ. A steamem magyar nyelvû, és a letöltési régióm is magyar.
Elõjön angol, olasz, spanyol,német francia, orosz, lengyel, cseh csak a magyar nem akar.
Mit rontottam el?
Köszi a segítséget!
dronkZero
Jó hosszú intrója van a Space Marine-nak... :P :D

Az exterminatus nem kapja szét a bolygót, legalábbis több fajtája van.

Van amikor vírusbombákat dobnak az adott bolygóra ami egy olyan vírust tartalmaz, ami nagyon gyorsan terjed és szapodorik, és hip-hopp elrothaszt minden biológiai életformát az adott égitesten, majd az emiatt felszabaduló gázok berobbannak, és az egészbõl egy kopár szikla marad.

Cyclonic torpedo pedig lefúrja magát a bolygó magjába, ott pedig felrobban és csõ :D

Van még valami atmospheric torpedo asszem, ami pedig berobbantja a bolygón az összes oxigént, ezt sem kell magyarázni :D

A Fire Warriorban a sima Exterminatus is szétkapta a bolygót.
dronkZero
Nem, az, hogy szuperemberek meg nagyok, az nem magyarázza meg azt, hogy az arányaik miért olyan elcseszettek.

Másik fele a dolognak, hogy az a páncél olyan, hogy nem lehetséges benne a mozgás, mert összefeszül, meg magába akad. Pl fej fölé emelni a karjukat lehetetlen (mondjuk ez nem nagyon zavarja a sorcerert, õ csinálja gyakran a DoW2ben), de valamelyik kiadásnál teljesen átszabták a páncélt a táblás játékhoz is a figurákon, hogy legalább egy kicsit mozgatható legyen, mert a 3D-s számítógépes játékok fejlesztése közben kiderült, hogy mekkora gáz már a kialakítás.

Bizony hogy van itt is olyan eszköz amivel bolygót is meg lehet semmisíteni (nem csak úgy ímmel ámmal ahogy egy exterminatus teszi, hanem totálisan). Erre való hajót (Planet Killer) sikerült szerválnia a 13th Black Crusade során Abaddon bácsinak. <#eplus2><#taps>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Szaruman
Ok, de az, h hol ~30k kmre van a földtõl, azért durva. A marine még ok, mert megmagyarázzák, h miért :D

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

dronkZero
Sosem a tudományos pontossága miatt szerettük a WH40k-t. :D A marineok sem túlságosan hihetõek anatómiailag...

Szaruman
A hold tudtommal kb 300k km távolságra van a földtõl, vagyis a föld átmérõjének 25xösére. Az a kis golyó ott balra egy köpésnyire van. Vagy túl nagy, vagy túl közel van :)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

dronkZero
Már legfeljebb a rá telepített védelmet. Nem sztárwársz ez, nem tud senki egy egész égitestet elpusztítani. A Warp beszippanthatja, de ugye akkor sem elpusztul...

Brolly28
a teljes univerzum inkvizítor részében mintha azt írták volna hogy hórusz elpusztította amikor megtámadta a császárt
#2017nem kell úgy érteni, hülye akcentussal beszélnek a filmben és crank-nek lehet érteni de am. macragge

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

dronkZero
Ja tényleg, sry. Na az tényleg érdekes, hogy miért írta.

Brolly írta a kép alá, hogy a Hold már régen nincs ott.