2367
-
#2127 Csak azokkal a fajokkal játszhatsz multiban, ami játékok megvannak neked.
Alap játék: Space Marine, Ork, Eldar, Tyranid
Chaos Rising: Chaos
Retribution: Imperial Guard
Egyik "kiegészítőhöz" sem szükséges a másik, ill. az alapjáték. -
KondorKhan #2126 Itt olcsóbb:
g2play
Megveszed, ők emailben elküldik a serialt, amit steamen aktiválsz... -
#2125 Előrendelhetö ,semmi extra nincs benne de az ára lehetne egy kicsit kevesebb. -
KondorKhan #2124 jó kis videó :D thx -
Vardar #2123 huh akkor megnyugodtam, a korábbi eszmecsere egy kicsit elbizonytalanított:S -
#2122 Semmit. Egy darabig bétát kaptál az előrendelésért, de azt most már mindenki megkapja, ha megvan neki bármelyik DoW.
Igen, játszhatsz majd minden fajjal. A különböző kiadásokhoz járó faji bónuszok csak a szinglire vonatkoznak, néhány extra wargear a kampányban az adott fajnak, amit kezdéskor megkapsz. -
Vardar #2121 Aki előrendeli a játékot az mi pluszt kap? És most akkor játszhatok minden fajjal ha csak a Retributiont veszem meg? -
#2120 -
kev #2119
Várunk minden játékost, aki szeret a Dawn of War 2-vel multiplayerben játszani, és szeretne hozzáértő társakat találni a játékához a Steamen.
Dawn of War 2 HUN közösség a Steamen -
#2118 Na közben felvilágosítottak, hogy hülye vagyok az orkhoz, a battlewagonba bele kell pakolni sqaudokat, és akkor fasza lesz.
Lassan kezd értelme lenni a public játéknak, a rankedek szinte soha nem tartanak addig, hogy a tier3-as egységekre összegyűljön a cucc. -
#2117 Akkor, ha már így szóbajött, és valaki nem tudná:
_Teljes_ multi béta, minden multis játékmód benne van, mint a fulldow2-ben, privát meccs, meg ranked is. Új faj az Imperial Guard, plusz minden meglévő nép is kapott egy-egy új egységet. Egy új pálya van a Chaos Risinghoz képest (minden méretben), meg a White Walls Of Calderis pálya is bekerült a 3v3 pályák közé.
IG egységei (már amennyire emlékszem, nincs előttem a játék):
Tier1
Guard: sima IG, upgradelhető tier1ben lángszóróval és őrmesterrel(+2 sima IG-t is ad a squadhoz), tier2ben meg plazmával és komisszárral(+2IG szintén). Tud fedezéket és turretet építeni(nem szuppresszelős!), meg javítani.
Heavy: telepíthető fegyver, alapból szupresszel, upgradelhető tier2-ben (asszem)lascannonná és autocannonná.
Catachan Devil: "kommandós" IG banda, sörétesekkel, meg asszem gránáttal. Nem nagyon használtam őket, nem vágom az upgrade-eket.
Sentinel: Gép, de borzalmasan puha, szét lehet lőni bolterrel, vagy agyonütni cultisttal/sluggával. Gyorstüzelő lasgun van rajta, meg taposós képessége van ami stunnol. Nem kerül áramba!
Tier2:
Chimera: transport, gyorstüzelő lasgunnal
Manticore: rakétás tank, alapból nem tud lőni, csak képességből bombardolni
Ogryn: brutál melee gyalogság, rohamozós-szétszórós képességgel
Tier3:
Leman russ. Kemény tank, kétféle ágyút lehet neki venni.
Baneblade. Ismerjük, kemény. 1000req, 220power.
Az összes gépre lehet "extra armor" upgrade-eket venni, ami gyakorlatilag olyan plusz HP, amit javítani nem lehet, de ha lőnek, akkor az fogy előbb, nem a gép HPja.
Régi fajok új egységei:
SM: Land Raider Redeemer. Oldalsó fegyverfelfüggesztéseken durva lángszóró, elöl egy dupla assault cannon, a tetején meg toronyként lascannon. Plusz belefér egy rakás SM, vagy akár terminátorok is.
700req, 220power.
Káosz: Noise marine. Tier1ben lángszórós, Tier2-ben "plazmássá" fejleszthető. Nagyon hiányzott mindkét típusú egység a káosznak.
Elda: Autarch. Idegesítő kis geci, röpködős, nagyon gyors másodlagos commander egység. Eddig sem használtam ilyesmit, ezután sem fogok. Eldák amúgy is buzik. :P De legalább 40 pirosat ér a kinyírása. :)
Ork: Battlewaggon. Jó szar cucc, de legalább drága. Van az elején egy henger, amit be lehet izzítani, és akkor szétszórja a gyalogságot, de ahogy néztem, ez nem sebez. Meg tud baszottnagyot lőni területre hatósat. Talán emiatt a képessége miatt megéri.
Tyranid: Szintén valami másodlagos commandert kap, de ezt még csak nem is láttam csatában ellenségként sem, foggalmam sincs, mit tud.
Nincs előttem a játék, emlékezetből írtam, ha vannak benne hülyeségek, akkor bocs. Gondolom azé' több, mint a semmi. :)
Menjetek, töltsétek a bétát, jóez! :D -
KondorKhan #2116 Na, akkor meglesem én is a steamet.....:D -
#2115 Nem. Én nem rendeltem elő. Csak úgy megjelent a steamen a játéklistámban, mint meglévő, de fel nem telepített játék. -
KondorKhan #2114 Ugye a béta csak az azoknak elérhető akik előrendelték a Retribution-t? -
#2113 Béta tegnap megjelent a steam játékok közt, gyorsan fel is telepítettem.
Jó lesz ez. Nem sok, egy pálya meg egy új nép, de az IG elég rendesen fel fogja borítani az eddigi erőviszonyokat. Tier2ben az Ogryn az valami brutális, a bunker nagyon hasznos lehet, a gépek meg kemények. -
#2112 -
KingPunisher #2111 Ezt viccen kívűl írtam. Nézegettem a képeket a singléből és tisztán látszik , hogy van adott pálya ahol van adott feladat ami minden népnek ugyan az csak másik sarokból indul.
Figy elején ilyenket ígértek hogy nidával visszahódíthatom majd a szektort , eldarokkal az ősi világukban harcolhatok stb..
Erre lett ez az inkvicício lebombázza a szektort azt meneküljön mindeki..
Hát nekem ez egy lófasz.
Multit meg már meguntam, ujdonság meg egy nagy 0.
-
Masakari #2110 "annyi a különbség a fajoknál hogy melyik sarokból indulsz."
Szerintem is gyenge amúgy,elég kicsi az esélye számomra is hogy megveszem. -
KingPunisher #2109 Valóban nincs köze, meg tudnák csinálni hogy hogy csak az tudjon Retriben minden fajjal játszani akinek minda 3 rész megvan.
De nem fogják, tudjátok miért nem ?
MErt ez egy rakás szar, egy lófasz, egy lehúzás. Csináltak egy uj fajt aminek a modelljei megvoltak pár gépet hozzá és ennyi.
A kampány pár skirmish map , annyi a különbség a fajoknál hogy melyik sarokból indulsz.
Semmiféle ujdonságot nem hoz egy veterán playernek, sőőt itt még nem állok meg, rengeteg területen szarabb lett a game , legalábbis nekem nem tetszik.
Részemről felejtős nekem lezárult a dow2 egy gyenge modért nem fogok fizetni, elvből sem.
Szégyen amit a Relic csinál az utobbi időben.
Tales of Valor most meg ez... Ez kimeríti a lopás fogalmát.
-
#2108 A két dolognak az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz. -
sanyiiiii #2107 Az alapvető, kiegészítőkhöz ősidők óta legtöbbet használt módszerhez (meg kell hogy legyen az alapjáték hogy egyáltalán használhasd) ez még mindig kedvezmény, szóval nem értem mi a probléma vele? -
Tomipapa86 #2106 A sok okoska. Minden nap valami retard felteszi a hivatalos fórumon ezt a kérdést, és mindennap ua. a válasz: Minden faj benne lesz!!!!
Régen igaz volt ami mondotok, de ugyan mégis, józan paraszti ésszel, hogy a bánatba lennének kompatibilisek egymással amikor a régiek Gflw-t használnak ez meg nem. Akinek retri van az csak a többi retri tulajjal tud játszani. -
bgabor #2105 Ez a Relic politikája évek óta, minden játékukban így van, a Company of Heroes részeiben is. Az alapjáték fajaival csak akkor játszhatsz a kiegben, ha megadod az érvényes CD kulcsát. -
#2104 Anélkül is bétázhacc én is bétázom !
-
#2103 Én tuti megveszem, de majd dobozosan. Lehetne steames előrendeléssel már most bétázni, de ráér. -
#2102 Nekem meg van mind 2 ő ! Tehát nekem tök 8! Erősen gondolkodom ,hogy megvegyem e .. -
#2101 Sztem itt is simán megjátszhatják azt, sőt, talán még egyszerűbben is, hogy a Steam figyeli, hogy megvan-e az alap DoW2 meg a Chaos Rising, és az alap fajokkal, vagy a káosszal csak úgy enged multizni, egyébként meg csak IG-t kapsz. Mint ahogy a Chaos Rising is benne van ugyan az alap DoW2-ben, de nem választhatod ki. Mondjuk elég patkány húzás lenne, de hát eddig is az volt.
De én is úgy hallottam, hogy minden faj játszható lesz... Csak nem lepődnék meg, ha végül mégsem. -
#2100 Dehogy használt. Dow EGYről beszélek. Annak nem online védelme volt, hanem cdkulcs-ellenőrzés volt benne, meg lemeznek bent kellett lenni a meghajtóban.
Soulstormnak pl a sajátján kívül még három CD-kulcsot be kellett pötyögni, ha minden fajjal akartál multizni. -
#2099 Igen de ezt azért tudták meg csinálni mert mind a 2 játék game for winfost használt de itt nem fog ! Én ezt olvastam ! -
#2098 A DoW1 kiegjei sem voltak kompatibilisek egymással, és mégis kellett az előző összes, ha minden fajjal akartál multizni. Be kellett írni az előző játék CDkeyét, hogy unluckolódjanak a fajok. -
#2097 Nem ennél a kiegnél mindent megkapod legalább is ezt olvastam mert full steamos lesz és nem fos game for wines ...
-
#2096 Én nem így ismerem Relicéket, de állítólag igen. -
Peakman #2095 Aki majd csak a Retri kieget veszi meg az megkap minden fajt multiban vagy továbbra is kell majd az alap játék cd kulcsa, stb .. ? -
#2094 Retribution beta -
landor00 #2093 Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy a játék account-ra ment vagy gépre? -
#2092 ott van:) Djuree:) a steam is ez meg a gfwl is:) -
vegytek #2091 steam vagy gfwl -os a nick? -
#2090 aki szeretne last standezni vegyen fel friendnek: Djuree
most van egy 12-es nydám, meg egy 4-es kájosz:)
ez a nyda nagyon durva, mindig nekem van a legtöbb killem:) -
KingPunisher #2089 Nha nekem is sikerült. Chaossal tényleg nem olyan kemény, 3 Sorci lemásol 3 Chaos Lordot az utolsó pályán és onnatol csak gyönyörködni kell az abszolut fölényben..
Mind1 legalább ezt is kitoltam :) -
vegytek #2088 mind2szer 3chaos-al toltuk végig. (én lvl 19-n: warp, doombolt, piros ikon, energy visszanyerő)
először a klónokat kell kinyírni, innentől nálunk nem élesztették fel egymást a hősök, utána meg szépen egyesével a többit.