WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A másik kérdést nem értem...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
másik játékosoknál, mit jelent a level feletti sárga pont(ok)?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Az lenne a kérdésem, hogy hol találok patchot a Chaos Risinghoz?
Amúgy érdekes lesz a SM sztori, tekintve, hogy Diomédész tudja, hogy Kyras áruló, mégsem oldja fel a kiközösítést Force Commanderékrõl, hadd szenvedjenek. Viszont akkor õ hogy vadászhatja Eliphast legálisan, ha Kyras káoszfertõzte? Vagy õ még nem tud arról, hogy mi tudjuk hogy õ káoszhívõ? Zavaros ez az egész...
Ha káosz módban fejezzük be, akkor az egész banda lelép a Rettenet Szemébe, úgyhogy az a befejezés is kilõve. Azért marad pár lehetõség.
Errõl jut eszembe, még csak Martellust és Cyrust láttam, ahogy átállt, lehet, hogy kipróbálom a többiekkel is. Egész érdekes magyarázatokat adnak arra, hogy miért is teszik ezt.
Ahogy nézem, egyébként, ez a kampány nem teljesen olyan lesz, mint az eddigiek, pl Martellusnak van olyan képessége, hogy venerable drenyát hív. Az viszont azt jelenti, hogy nem csak négy karakter plusz a squadjuk jön egy-egy küldetésre, mint eddig. Nagyon úgy tûnik, hogy ilyen gép elleni multi jellegû skirmish beütése lesz...
Defense: General
Support: Commisar Lord
Mivel az egyik képen 3-4 commisar is van ezért szinte biztos, hogy vagy IG squad mellé vagy mini hõsként min a librarian is szerepelni fog
IG akár kaphat kommandernek inkvizítort is akár... Õrmester szerintem biztos nem lesz parancsnok, az túl alacsony rang, még SMéknél is, nemhogy a gárdistáknál. Komisszár szintén túl alap egység, ezeket az IG squadok pluszban vásárolható egységeinek tudom elképzelni.
Tábornok-pap/psyker-inkvizítor?
Tényleg, kapnak most akkor a fajok +1 kommandert, vagy nem? Négy lesz, vagy marad a három?
Most olvasom, a Land Raidert ki lehet majd jelölni visszavonulásra, és lehet majd reinforszolni a közelében. Táp. Mondjuk tier3ban már általában úgyis eldõlt egy meccs, fõleg a ranked...
Ki a fene az ott az ûrgárdistáknál?
Na meg a DoW trilógiával együtt leszedtem vagy száz másik WH40k könyvet, asszem megvan az olvasnivalóm 2011-re... :P
http://rapidshare.com/files/439161224/VTS_01_1.VOB
VLC player lejátsza
Innen a teljes videó letölthetõ Land Raiderrel és egyébb finomságokkal
Szal tuti, hogy lesz gépük T1ben. Hm. Sentinel nem túl erõs, de ha javíthatják, meg vásárolhatja a pléjer orrba-szájba... hát nem tudom, mi lesz. Gép elleni fegyverei tier1ben max a commandereknek vannak, minden gép elleni cucc tier2ben jön.
Na mindegy, majd meglátjuk.
Biztos valami nem tul combos cucc amit bolterrel is szét lehet lõni de ugye ig osztagok mind tudnak javítani is igy majd ezzel kell trükközni gondolom.
Cover meg amolyan homokzsák szerû lesz, bárhol tudnak építeni zöld covert gondolom én..
Meg valami védelmi épületekrõl beszélnek..
Viszont a gyalogság meg igen lofasz hullanak mint a legyek..
Jo lesz ez , kiváncsian várom..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Mondjuk nem túl sok egységet tudok elképzelni IGnek tier1ben... Guard squad, telepíthetõ nehézfegyver, sentinel? Tier2ben basilisk, leman russ, kasrkin, tier3ban meg ogryn, baneblade?
Nem nagyon van melee egységük, az a baj.
Fedezéképítés gondolom olyan lesz, mint a guardiannak az energiapajzs.
De lehet ebbõl még picit el is fognak csalni, el fog férni az, csak majd beakad mindenhol, de hát ez egy ilyen játék.. így legalább lesz esély valami közelharci unittal és utolérni.
AMire viszont kíváncsi vagyok hogy sikerül megoldani ezt a defensiv taktikát amit elõre láthatólag képviselni fognak.
Turret és cover építõ nép akinek már t1-en lesz gépe, amolyan "Panzer Elite" stílusú..
Viszont ez nekem igen tetszik, ez is egy egyedi nép lesz nem csak kinézetében de játékstílusban is..
Persze hogy ezt hogy lehet balancba hozni ^^ kiderül.. várjuk a bétát.. remélem pár hét és tolhatjuk.

http://www.akciofigura.hu
Most már akkor elvileg minden káosz istennek lesz saját speciális csapata a káosz oldalán.
http://www.akciofigura.hu

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

gamespot vidi
És itt a kép az új chaos unitról: Noise marine

Szeretnék egy kis segítséget kérni Tõletek!
Tegnap megvettem a DoW2-t. De a magyar nyelvet sehogy nem tudom elõcsalni belõle, pedig a frissítés infóban olvasható, hogy elérhetõ. A steamem magyar nyelvû, és a letöltési régióm is magyar.
Elõjön angol, olasz, spanyol,német francia, orosz, lengyel, cseh csak a magyar nem akar.
Mit rontottam el?
Köszi a segítséget!
Van amikor vírusbombákat dobnak az adott bolygóra ami egy olyan vírust tartalmaz, ami nagyon gyorsan terjed és szapodorik, és hip-hopp elrothaszt minden biológiai életformát az adott égitesten, majd az emiatt felszabaduló gázok berobbannak, és az egészbõl egy kopár szikla marad.
Cyclonic torpedo pedig lefúrja magát a bolygó magjába, ott pedig felrobban és csõ :D
Van még valami atmospheric torpedo asszem, ami pedig berobbantja a bolygón az összes oxigént, ezt sem kell magyarázni :D
Másik fele a dolognak, hogy az a páncél olyan, hogy nem lehetséges benne a mozgás, mert összefeszül, meg magába akad. Pl fej fölé emelni a karjukat lehetetlen (mondjuk ez nem nagyon zavarja a sorcerert, õ csinálja gyakran a DoW2ben), de valamelyik kiadásnál teljesen átszabták a páncélt a táblás játékhoz is a figurákon, hogy legalább egy kicsit mozgatható legyen, mert a 3D-s számítógépes játékok fejlesztése közben kiderült, hogy mekkora gáz már a kialakítás.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
#2017nem kell úgy érteni, hülye akcentussal beszélnek a filmben és crank-nek lehet érteni de am. macragge
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)