• PAtr0n
    No de a védekezős küldiket határozott napon belül el kell kezdeni, mert különben automatikusan elveszíted nem? Vagy a patchelt verzióban már nem így van? Nem figyeltem, annyira kevés a védekezős.
    Erről jut eszembe, jóval nehezebbek lettek azok is. Kezdéskor hamarabb támadnak, és agresszívabbak (jobban össze vannak válogatva az egységek). Eddig 4 védekezésből 1-et már el is veszítettem. Bár lehet, hogy még nem elég tápos a csapatom, azért nehezebb védeni.
    A damage resistance-et adó itemek itt az elején még elég ratyik, de jó ötletet adtál, ki fogom próbálni. Avitusnak alapból olyanokat itemeket adok, amik a range damage-t, vagy a pontosságot növelik (na meg armor ratingot)
    Igazából az armorokból mindig olyanokat részesítek előnyben amik adnak a páncél értékre pluszban. Azokat a páncélokat nem is értem amik negatív páncél értéket csinálnak (pl -51), nevetséges plusszért cserébe (minden tulajdonsághoz ad 1-et, pfff). Rádásul nem lehet kidobni sem őket. Az előző játékomban sikerült a commander armorját 100 fölé tolni, úgy már elég bivaly volt, főleg a kék aurával.
    Azt nem tudtam, hogy a CR átemeli a lootot, majd megfogadom amit írtál.
    De én nem értem ezt a a patch-et. Annyira összesűritette a küldiket, hogy mindenbe bele lehet kezdeni szinte azonnal. Teljesen más a játék. Nehezebb, az biztos. Most sztem megcsinálom a mocsárban a küldit, és már meg is kapom Thule-t, a Dreadnought-tal. Imádtam használni, de csakis gépágyúval. Meele egységnek lassú, nem is sebez eleget. Ellenben a robbanótöltényes kaszálás igen brutál. Rendesen radírozni lehet a pályát vele.

ratgab, Blacksheep köszi, de majd csak találok egy bótot ahol megvehetem :)