WH40k - Dawn of War 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szarügy,elmúlt 2 évben 2 játékot vettem meg(dow2+kieg) ennyi😊
cod6-ra meg 1 forintot nem költenék nem hogy 16ezret..dlcirõl meg ne is beszéljünk
cikasz
Igen, csakhogy az eredetiben nincs benne az alapjáték!

http://www.akciofigura.hu

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Nem mindenki teheti meg, hogy minden szaros játékért fizessen 15 ezret.
Ottvan pl. a cod6. 14ezer forint, 6 óra single. 14/6=2333 forint/óra. Ahozképest az apám 750ft-os órabérrel dolgozik.
Vannak játékok, amiért szívesen fizetek. Pl. Guild Wars. 600órát húztam le vele, de még mindig egy senki vagyok a játékban.

-tRs-Landor

landor egy féreg.
cikasz
<#gunyos1>

#facepalm

-tRs-Landor

cikasz
Hét megint csak cáfolok bár nem volt róla szó, hogy eredeti-e 😊
nekem ez van : Warhammer_40000_Dawn_Of_War_II_Chaos_Rising-Razor1911
és a betöltés után megkérdi, hogy mivel szeretnék játszani. Az alappal vagy a kieggel.

csak abban az esetben tudja ha az alap játék is megvan neki
cikasz
igen

NEM
KollerN
Hello
Én úgy hallottam, hogy a Chaos Risingel végig lehet játszani a DoW2 kampányát is. Ez igaz?

Köszi, így világos minden.

TSW: Tunderke

Blacksheep333
Teljesen mindegy honnan veszed, Steamen kell aktiválni, az meg globális. Te választod ki milyen nyelven fusson.
(Angol, Francia, Német, Olasz, Spanyol, Orosz, Cseh, Lengyel, Kínai)

Az operációs rendszeren is túl...

Gondolom ha honosítva van, akkor az rá van írva a dobozára, olvassa el.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy hány féle verzió van a játékból? Egy ismerõsöm német nyelvterületen tartózkodik és hozna nekem egy példányt a kiegbõl (az alap az megvan), lehet nekem ebbõl vmiféle problémám (pl hogy német nyelvû a játék és én nem beszélem azt a nyelvet😊 )?

TSW: Tunderke

Blacksheep333
Ha a Chaos Rising-ot veszed meg akkor csak Chaos-al lehetsz multiba, és csak a Chaos kampányt tudod játszani.

Kell.

Kérdés: CSAK a Chaos Rising megvétele esetén multiban tudom az összes armyt használni? Vagy kell hozzá az alap DoW2-is?

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Van valami kieg. betervezve?Jó lenne már a többi fajjal is tolni .)

Nem tudom miért van ez.

1.9-re vagyok felpatchelve, mert nincs meg a chaos rising.
A leaderboard-ot meg látom, tehát tudok kapcsolódni a szerverhez.
dronkZero
És azt hogy? Public vagy ranked meccs? Ranked a Multiplayer-Find game menübõl megy. Ott gyakorlatilag a nap 24 órájában talál ellenfelet.

Illetve 1v1-rõl fogalmam sincs, azt soha nem játszok, de 2v2-t és 3v3-at naponta többet is, és egyáltalán nincs gond az ellenfelek megtalálásával.

Public az kicsit más téma, ott csinálsz egy lobbit, aztán megvárod, míg megtelik. Csak ugye a sok köcsög idióta lobbihuszár belépkilépbelépkilép... Nem tetszik nekik a pálya, az ellenfél, a csapattárs, stb. De ez sem szokott pár percnél tovább tartani, egy idõ után elfoglalják a seggfejek helyét olyanok, akik játszani is akarnak, nem csak a lobbiban baszakodni.

Szal abszolút nem lehetetlen játszani, vagy a te készülékedben van a hiba, vagy valamit rosszul csinálsz, esetleg extrém türelmetlen vagy.

Meg az is lehet, hogy korán van még, próbáld este.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jó, csak neten meg nem talál ellenfelet. :/
dronkZero
Nézõpont kérdése, szerintem ezzel a programmal kevés unalmasabb dolgot lehet mûvelni, mint a botok elleni skirmish... Akkor már inkább a kampány 625.jére is.

Nem beszélve arról, hogy totál másképp kell játszani gépek ellen, mint emberek ellen, szal gyakorlásra nemhogy nem alkalmas, hanem kifejezetten lerontja "a szkill"-t.

Játsszál 3v1-et botokkal! Jó móka, sokat lehet ölni.
Még csak normal botokkal próbáltam, az se volt könnyû.

Expertet csináltunk többet is 2v3-ba, az se rossz, de az túl könnyû.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

A botok nagyon bénák. Az ellenfél meg a haver is normal, de mégis 4x annyi pontja van a haver botnak. :/
dronkZero
Ez teljesen egyértelmû volt. Relic többször egyértelmûen kijelentette, hogy elsõdleges platformnak tekintik a PC-t, és fontosnak tartják a PC-s játékosokat.

cikasz
Felpatchelt, de nem találok ellenfelet. 10 perc alatt semmi. :/

-tRs-Landor

Valaki benézne a warez topikba, pls. <#vigyor5>
Szaruman
Ez van. Úgyis szarul fut, nem akartam kiadni így 1xxxx forintot.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

lol <#levele>

-tRs-Landor

Szaruman
Hát... ööö... nem eredeti 😄

dronkZero
Hát, elvileg ha eredeti, akkor megy.
Ha nem eredeti, akkor meg neked sincs meg, pont úgy, mint Uwuéknak... 😛

Szaruman
Ha segítesz beállítani, h menjen multiban...

dronkZero
Kampányt káosz és korrupció módban csinálni nagyon buli. Most fejeztem be. Sajnos a végén az értékelésnél nem kaptam maximális pontot a korrupcióra, valószínûleg Cyrus miatt, õt nem használtam, és nem volt kimaxolva a korrupciós csík.

Nagyon király a kampányban az, hogy az lesz az áruló, aki a leginkább korrupt. Múltkor Cyrus volt az, most Jonah... Jonah is egy vadállat, amikor teljesen áttér a sötét oldalra. Sõt, úgy összességében a sötét oldal erõsebb.

Kipróbáltam azt, hogy a kommanderemet is lövésre képeztem, nem közelharcra. A kampány közepéig, amíg nem kaptam terminátor páncélt, addig szopás volt, de utána valami brutális lett. Két terminator assault cannon(kommander+Avitus) rettenetes pusztítást végez. A végén Ulcair nem is okozott túl nagy problémát.

Na meg a káosz képességek is nagyon durvák, fõleg az, amelyik felszedi a hullákat, gyógyít, és kiegészíti a squadokat.

Kár, hogy alig adagolt terminator fegyvereket a kampány. Nagyjából mindenkinek jutott egy elsõdleges fegyver, aztán annyi. Csak a kommanderemnek volt terminator power fistje mellé, a többinek egyszerûen nem adott.

Na, jó volt ez... 😊

Valakinek van kedve koopban tolni? Haveroknak nincs meg a Chaos Rising... 😞

http://www.gamestar.hu/warhammer-40000-dark-millenium-online-e3-trailer.html
reméljük köv patchre javítják,szerintem sok ember bosszankodik miatta
dronkZero
Megnéztem privátban, csináltam róla replayt. A 3v3-as Judgement of Carrion-on az 1-es pléjer oldalán a szélsõ áramnál lévõ sarokba _tényleg_ nem lehet turretet építeni. Odaáll a híró, aztán nem építi fel.

A sarokkal van baj, nem a ráccsal. Mindig a föld alá teszi a tornyot, és építés közben emelkedik ki, akkor is, amikor csak úgy a földre teszem, annyi a különbség, hogy a rácsnál látszik is ez. De az a sarok bugos.

Még nem,private gamebe nézd meg hogy ha oda rakod mindig lentre kerül-e.ha igen akkor azt a pontot kerülni kell😊
dronkZero
Találkoztam egy olyan buggal, hogy a Judgement of Carrion(asszem ez a neve, a spacehulkos új) 3v3 pályán tornyot akartam építeni a rácsos padlóra, és a szerencsétlen kommanderem a rács ALÁ rakta a tornyot, aztán csak nézett rá megszeppenve, hogy ott nem tudja felépíteni. Reqt és áramot persze levette, felépíteni nem lehetett, abbahagyatni szintén nem. Találkoztatok már ilyesmivel?

akkor az bizony nem v2.2 hanem régebbi
Blacksheep333
Töltöttem le replayeket (v2.2 -est), betettem õket a megfelelõ mappába, de a 80%-át nem látom a játékban. Tudtok rá valami okosságot?
Átneveztem õket, de az se segített.

Értem, köszi szépen

Végre volt 1 kis idõm úgyhogy bele néztem a repekbe és az jött le hogy csak arra figyelsz ami a képernyõdön történik,minimapot egyáltalán nem nézed.simán hagyod meghalni az egységeidet(x-et se használsz ha menekülni kéne),se fedezék se szervezett támadás.szerintem menj fel a gamereplays.org-ra és tölcs le pár ork 1v1 repet és nézd meg mit hogy kell mert így 1 jó ideig csak veszíteni fogsz
Blacksheep333
Én zavvi.com-ról rendeltem. Házhoz szállítással együtt £27 (~8,500 HUF, árfolyamtól függ.)
Ez a Gold Edition, ebbe benne van az alap és a Chaos Rising is.

-tRs-Landor