WH40k - Dawn of War 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cod6-ra meg 1 forintot nem költenék nem hogy 16ezret..dlcirõl meg ne is beszéljünk
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ottvan pl. a cod6. 14ezer forint, 6 óra single. 14/6=2333 forint/óra. Ahozképest az apám 750ft-os órabérrel dolgozik.
Vannak játékok, amiért szívesen fizetek. Pl. Guild Wars. 600órát húztam le vele, de még mindig egy senki vagyok a játékban.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
nekem ez van : Warhammer_40000_Dawn_Of_War_II_Chaos_Rising-Razor1911
és a betöltés után megkérdi, hogy mivel szeretnék játszani. Az alappal vagy a kieggel.
http://www.akciofigura.hu
Én úgy hallottam, hogy a Chaos Risingel végig lehet játszani a DoW2 kampányát is. Ez igaz?
TSW: Tunderke
(Angol, Francia, Német, Olasz, Spanyol, Orosz, Cseh, Lengyel, Kínai)
Az operációs rendszeren is túl...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TSW: Tunderke
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
1.9-re vagyok felpatchelve, mert nincs meg a chaos rising.
A leaderboard-ot meg látom, tehát tudok kapcsolódni a szerverhez.
Illetve 1v1-rõl fogalmam sincs, azt soha nem játszok, de 2v2-t és 3v3-at naponta többet is, és egyáltalán nincs gond az ellenfelek megtalálásával.
Public az kicsit más téma, ott csinálsz egy lobbit, aztán megvárod, míg megtelik. Csak ugye a sok köcsög idióta lobbihuszár belépkilépbelépkilép... Nem tetszik nekik a pálya, az ellenfél, a csapattárs, stb. De ez sem szokott pár percnél tovább tartani, egy idõ után elfoglalják a seggfejek helyét olyanok, akik játszani is akarnak, nem csak a lobbiban baszakodni.
Szal abszolút nem lehetetlen játszani, vagy a te készülékedben van a hiba, vagy valamit rosszul csinálsz, esetleg extrém türelmetlen vagy.
Meg az is lehet, hogy korán van még, próbáld este.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem beszélve arról, hogy totál másképp kell játszani gépek ellen, mint emberek ellen, szal gyakorlásra nemhogy nem alkalmas, hanem kifejezetten lerontja "a szkill"-t.
Még csak normal botokkal próbáltam, az se volt könnyû.
Expertet csináltunk többet is 2v3-ba, az se rossz, de az túl könnyû.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
http://www.akciofigura.hu
-tRs-Landor
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
-tRs-Landor
Ha nem eredeti, akkor meg neked sincs meg, pont úgy, mint Uwuéknak... 😛
Nagyon király a kampányban az, hogy az lesz az áruló, aki a leginkább korrupt. Múltkor Cyrus volt az, most Jonah... Jonah is egy vadállat, amikor teljesen áttér a sötét oldalra. Sõt, úgy összességében a sötét oldal erõsebb.
Kipróbáltam azt, hogy a kommanderemet is lövésre képeztem, nem közelharcra. A kampány közepéig, amíg nem kaptam terminátor páncélt, addig szopás volt, de utána valami brutális lett. Két terminator assault cannon(kommander+Avitus) rettenetes pusztítást végez. A végén Ulcair nem is okozott túl nagy problémát.
Na meg a káosz képességek is nagyon durvák, fõleg az, amelyik felszedi a hullákat, gyógyít, és kiegészíti a squadokat.
Kár, hogy alig adagolt terminator fegyvereket a kampány. Nagyjából mindenkinek jutott egy elsõdleges fegyver, aztán annyi. Csak a kommanderemnek volt terminator power fistje mellé, a többinek egyszerûen nem adott.
Na, jó volt ez... 😊
Valakinek van kedve koopban tolni? Haveroknak nincs meg a Chaos Rising... 😞
A sarokkal van baj, nem a ráccsal. Mindig a föld alá teszi a tornyot, és építés közben emelkedik ki, akkor is, amikor csak úgy a földre teszem, annyi a különbség, hogy a rácsnál látszik is ez. De az a sarok bugos.
Átneveztem õket, de az se segített.
Ez a Gold Edition, ebbe benne van az alap és a Chaos Rising is.
-tRs-Landor