• dronkZero
    Nekem viszont a foglalgatós-védekezős pályák hiányoztak. Az alapjáték kampányát meg lehet csinálni akár 15 nap alatt, meg el lehet húzni 100 napra is, feltápolni a karaktereket maximum szintre, begyűjteni a játékban található összes wargeart, aztán vigyorogni, amikor a félistenek gyalulják az orkokat.
    Chaos Rising ezzel szemben meg totál lineáris, van x db küldetés, megcsinálod, vége. A küldetések tényleg sokkal változatosabbak és jobbak, de valahogy nekem kevés...
    A kettő kombinációja lett volna talán a legjobb, ezek közé a küldetések közé beszórni a támadós-védekezős pályákat.

Az új kiegben játszható lesz kampányban az összes faj, szal azzal szerintem ilyen tartóssági gondok nem lesznek.

Ja, Chaos Risingban próbáljátok ki a "sötét oldalt", Tádé valami iszonyat nagy hentessé válik a felturbózott, chaos powerekkel megtámogatott skilljeivel... Meg a lövöldözésre tápolt force commander is elég aranyos. Az eleje szopás, amíg meg nem lesznek a terminator páncélok, de aztán amit Avitussal ketten assault cannonokkal művelnek, az nem mindennapi.