Kampányt káosz és korrupció módban csinálni nagyon buli. Most fejeztem be. Sajnos a végén az értékelésnél nem kaptam maximális pontot a korrupcióra, valószínűleg Cyrus miatt, őt nem használtam, és nem volt kimaxolva a korrupciós csík.
Nagyon király a kampányban az, hogy az lesz az áruló, aki a leginkább korrupt. Múltkor Cyrus volt az, most Jonah... Jonah is egy vadállat, amikor teljesen áttér a sötét oldalra. Sőt, úgy összességében a sötét oldal erősebb.
Kipróbáltam azt, hogy a kommanderemet is lövésre képeztem, nem közelharcra. A kampány közepéig, amíg nem kaptam terminátor páncélt, addig szopás volt, de utána valami brutális lett. Két terminator assault cannon(kommander+Avitus) rettenetes pusztítást végez. A végén Ulcair nem is okozott túl nagy problémát.
Na meg a káosz képességek is nagyon durvák, főleg az, amelyik felszedi a hullákat, gyógyít, és kiegészíti a squadokat.
Kár, hogy alig adagolt terminator fegyvereket a kampány. Nagyjából mindenkinek jutott egy elsődleges fegyver, aztán annyi. Csak a kommanderemnek volt terminator power fistje mellé, a többinek egyszerűen nem adott.
Na, jó volt ez... :)
Valakinek van kedve koopban tolni? Haveroknak nincs meg a Chaos Rising... :(