2367
  • Masakari
    szarügy,elmúlt 2 évben 2 játékot vettem meg(dow2+kieg) ennyi:)
    cod6-ra meg 1 forintot nem költenék nem hogy 16ezret..dlciről meg ne is beszéljünk
  • cikasz
    Igen, csakhogy az eredetiben nincs benne az alapjáték!
  • vegytek
    Warhammer 40K DoW 2 CR - 15 font postával., ami nincs 5500Ft.
  • Dobronski
    Nem mindenki teheti meg, hogy minden szaros játékért fizessen 15 ezret.
    Ottvan pl. a cod6. 14ezer forint, 6 óra single. 14/6=2333 forint/óra. Ahozképest az apám 750ft-os órabérrel dolgozik.
    Vannak játékok, amiért szívesen fizetek. Pl. Guild Wars. 600órát húztam le vele, de még mindig egy senki vagyok a játékban.
  • Landor
    warezpisták

• Dobronski
    landor egy féreg.
  • cikasz
  • Landor
    #facepalm
  • cikasz
    Hét megint csak cáfolok bár nem volt róla szó, hogy eredeti-e :)
    nekem ez van : Warhammer_40000_Dawn_Of_War_II_Chaos_Rising-Razor1911
    és a betöltés után megkérdi, hogy mivel szeretnék játszani. Az alappal vagy a kieggel.
  • Masakari
    csak abban az esetben tudja ha az alap játék is megvan neki
  • cikasz
    igen
  • Masakari
    NEM
  • KollerN
    Hello
    Én úgy hallottam, hogy a Chaos Risingel végig lehet játszani a DoW2 kampányát is. Ez igaz?
  • Orgi
    Köszi, így világos minden.
  • Blacksheep333
    Teljesen mindegy honnan veszed, Steamen kell aktiválni, az meg globális. Te választod ki milyen nyelven fusson.
    (Angol, Francia, Német, Olasz, Spanyol, Orosz, Cseh, Lengyel, Kínai)
  • MaRee
    Gondolom ha honosítva van, akkor az rá van írva a dobozára, olvassa el.
  • Orgi
    Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy hány féle verzió van a játékból? Egy ismerősöm német nyelvterületen tartózkodik és hozna nekem egy példányt a kiegből (az alap az megvan), lehet nekem ebből vmiféle problémám (pl hogy német nyelvű a játék és én nem beszélem azt a nyelvet:) )?
  • Blacksheep333
    Ha a Chaos Rising-ot veszed meg akkor csak Chaos-al lehetsz multiba, és csak a Chaos kampányt tudod játszani.
  • MaRee
    Kell.
  • faber
    Kérdés: CSAK a Chaos Rising megvétele esetén multiban tudom az összes armyt használni? Vagy kell hozzá az alap DoW2-is?
  • MaRee
    Van valami kieg. betervezve?Jó lenne már a többi fajjal is tolni .)
  • Dobronski
    Nem tudom miért van ez.

1.9-re vagyok felpatchelve, mert nincs meg a chaos rising.
    A leaderboard-ot meg látom, tehát tudok kapcsolódni a szerverhez.
  • dronkZero
    És azt hogy? Public vagy ranked meccs? Ranked a Multiplayer-Find game menüből megy. Ott gyakorlatilag a nap 24 órájában talál ellenfelet.

Illetve 1v1-ről fogalmam sincs, azt soha nem játszok, de 2v2-t és 3v3-at naponta többet is, és egyáltalán nincs gond az ellenfelek megtalálásával.

Public az kicsit más téma, ott csinálsz egy lobbit, aztán megvárod, míg megtelik. Csak ugye a sok köcsög idióta lobbihuszár belépkilépbelépkilép... Nem tetszik nekik a pálya, az ellenfél, a csapattárs, stb. De ez sem szokott pár percnél tovább tartani, egy idő után elfoglalják a seggfejek helyét olyanok, akik játszani is akarnak, nem csak a lobbiban baszakodni.

Szal abszolút nem lehetetlen játszani, vagy a te készülékedben van a hiba, vagy valamit rosszul csinálsz, esetleg extrém türelmetlen vagy.

Meg az is lehet, hogy korán van még, próbáld este.
  • Dobronski
    Jó, csak neten meg nem talál ellenfelet. :/
  • dronkZero
    Nézőpont kérdése, szerintem ezzel a programmal kevés unalmasabb dolgot lehet művelni, mint a botok elleni skirmish... Akkor már inkább a kampány 625.jére is.

Nem beszélve arról, hogy totál másképp kell játszani gépek ellen, mint emberek ellen, szal gyakorlásra nemhogy nem alkalmas, hanem kifejezetten lerontja "a szkill"-t.
  • uwu
    Játsszál 3v1-et botokkal! Jó móka, sokat lehet ölni.
    Még csak normal botokkal próbáltam, az se volt könnyű.

Expertet csináltunk többet is 2v3-ba, az se rossz, de az túl könnyű.
  • Dobronski
    A botok nagyon bénák. Az ellenfél meg a haver is normal, de mégis 4x annyi pontja van a haver botnak. :/
  • dronkZero
    Ez teljesen egyértelmű volt. Relic többször egyértelműen kijelentette, hogy elsődleges platformnak tekintik a PC-t, és fontosnak tartják a PC-s játékosokat.
  • cikasz
    PC-re is jön a Warhammer 40K: Space Marine
  • Dobronski
    Felpatchelt, de nem találok ellenfelet. 10 perc alatt semmi. :/
  • Dobronski
  • Landor
  • Dobronski
    Valaki benézne a warez topikba, pls.
  • Szaruman
    Ez van. Úgyis szarul fut, nem akartam kiadni így 1xxxx forintot.
  • Landor
    lol
  • Szaruman
    Hát... ööö... nem eredeti :D
  • dronkZero
    Hát, elvileg ha eredeti, akkor megy.
    Ha nem eredeti, akkor meg neked sincs meg, pont úgy, mint Uwuéknak... :P
  • Szaruman
    Ha segítesz beállítani, h menjen multiban...
  • dronkZero
    Kampányt káosz és korrupció módban csinálni nagyon buli. Most fejeztem be. Sajnos a végén az értékelésnél nem kaptam maximális pontot a korrupcióra, valószínűleg Cyrus miatt, őt nem használtam, és nem volt kimaxolva a korrupciós csík.

Nagyon király a kampányban az, hogy az lesz az áruló, aki a leginkább korrupt. Múltkor Cyrus volt az, most Jonah... Jonah is egy vadállat, amikor teljesen áttér a sötét oldalra. Sőt, úgy összességében a sötét oldal erősebb.

Kipróbáltam azt, hogy a kommanderemet is lövésre képeztem, nem közelharcra. A kampány közepéig, amíg nem kaptam terminátor páncélt, addig szopás volt, de utána valami brutális lett. Két terminator assault cannon(kommander+Avitus) rettenetes pusztítást végez. A végén Ulcair nem is okozott túl nagy problémát.

Na meg a káosz képességek is nagyon durvák, főleg az, amelyik felszedi a hullákat, gyógyít, és kiegészíti a squadokat.

Kár, hogy alig adagolt terminator fegyvereket a kampány. Nagyjából mindenkinek jutott egy elsődleges fegyver, aztán annyi. Csak a kommanderemnek volt terminator power fistje mellé, a többinek egyszerűen nem adott.

Na, jó volt ez... :)

Valakinek van kedve koopban tolni? Haveroknak nincs meg a Chaos Rising... :(
  • Masakari
    http://www.gamestar.hu/warhammer-40000-dark-millenium-online-e3-trailer.html