Nos, pont ebből indult ki két hónapja a kis "vita", hogy valójában saját magadon kívül mindenki más ívben, magasról szarja telibe a "képességeidet". Lehetsz te a világ leggéppuskakezűbb klikkelőbajnoka, ha fasz vagy hozzá, hogy összehangoltan támadj a csapattársaiddal.
Ennyi. És ez benne a szép.
Battlefieldet nem 1v1 miatt hoztam fel, hanem hogy ugyanez a motiváció részemről. Hogy a CSAPAT legyen fasza, ne az én K/D-m, mert ez utóbbi senkit nem érdekel. Úgyis vannak ehhez a pöcsfejhez hasonló agyatlan faszkalapok, akik felteszik az életüket arra, hogy ez a senkit nem érdeklő statisztika-részlet legyen szép, csak amit művelnek, arra én a "játék" szót nem használnám. (üres szerveren fejbelövi a haverját, másik haverja feléleszti, fejbelövi megint... napi soksok órán át... elmebeteg aberrált fasz)
Ne tudd meg, hogy mit össze faszkodnak tagjelöltek TS-en, hogy "jaj, már csak ennyi meg annyi kill", meg hogy "apicsába lelőttek, mennyi lesz a káperdém erre a körre". Látom, hogy egy ideggörcs a csávó. Na, most ezért játszik, ez a "kikapcsolódás"?