KingPunisher#1236
Majd minden nap igen bő fél vagy van mikor 1 orát kedv és idő függő.
De neked van 500 játszott gamed ami mind szinte 3v3 ami joval hosszabb mint 1v1 , nekem meg lehet vagy 1000 gamem max, főként 1v1 és akkor a te publicod nem számoltuk..
Napi 2-3 game 1v1 be kb fél 1 ora szorozd ki mérnök ur kb te többet toltál időben mint én.
Haha nem bonyolult rTS ?? LOL olyan hülye vagy hozzá mint a fasz nálam szarabb mikroja az 52-es kezemmel meg a 120 kilommal csak félkaruaknak van..
Nézd masakari türelmesen összefoglalta nektek a kérdéseit neki még van türelme hozzátok.. Arra válaszolj nem kell személyeskedni maradjunk a topicnál. DOW 2
Miért vagytok ilyen szarok ?? olyan kb 200-300 ora game után ?
Neked nem lehet ujat mondani ? Haha, komolyan tegnap 2 orát röhögtünk rajtatok kihivni sem én akartalak amugy :) én tudtam nem állsz ki ahhoz te nem vagy férfi.
Látod a srác itt full random társakkal ts 23 mint te és 3-al jobb mint a tehetséges Zeroka, azt szinte csak noobokat kap nincsenek társai.. ami nem mind1.
Nézd nem tudom máshogy mondani fogyatékos vagy ehhez a játékhoz ez tisztán lejön írásaidból. Hozhatnék neked csomo jo playert akik kirögöhnének de legtöbb szót sem vesztegetne rád.
1 bejárt ut van ? LOL olyanokat irsz komolyan magad sem hiszed.. végtelen ut van de ezt neked elmagyarázni lehetetlen..