2367
-
#1247 Egyébként akkor kicsit foglaljuk is össze a dolgokat:
1. Mi leírtunk egy pár gyanús esetet.
2. Te közölted, hogy az kizárt dolog, mert nem tudod, mert te még soha nem láttál ilyet.
3. Aztán közlöd, hogy sokkal kevesebbet játszottál nálunk, és főleg 1v1-et, nem is 3v3-at.
4. Aztán elkezded verni magad itt a kozmetikázott statodra, ami egyébként rajtad kívül a kutyát nem érdekli.
1+2+3ból egyértelműen látszik mekkora egy ostoba fasz is vagy, szerinted amit nem láttál, az nem létezik, ráadásul a sokkal kevesebb játékidőddel te szerinted többet láttál a játékból mint mi.
Hát gratulálok, faszkalap, ennél sokkal nagyobb seggfejt én még asszem nem is láttam. -
KingPunisher #1246 Irtam urmyhun..
LEhet meglehet nézni valahol hogy mikor csináltam de aki ismer megmondja ezzel toltam mikor megvettem, 3 game után ts 11 volt 1v1-be..
De mondom nem hozzám hasonlitgassátok magatokat mert komoly csalodások érnek . Én rendelkezem egy átlagos értelemmel ami ehhez a bonyolult játékhoz kell meg megtudok nyomni 2 gombot az egéren ha látom hogy nyomni kell..
Kb ez a ts 25. Ha még esetleg néha gondolkodsz akkor már az 30.
E fölött pedig tehetség értelem kérdése..
A ts 20 körül leforditva kb : ön fogyatékos vagy nem tölötte be az 5. életévét esetleg lábbal játszik vagy monitor nélkül..
Te melyik vagy ?
Ts 20 alatt Zerokának : Sync Error nem értelmezhető.. ;) -
#1245 Ez továbbra is csak téged érdekel, és minősít. Erre csak buzik gerjednek.
Mit érsz a 34-es trueskilleddel, ha egy ekkora faszkalap idióta vagy? -
uwu #1244 Ja tényleg, nézzük már meg a legelső accontodat, ha már itt tartunk:)
Nem mintha azzal reálisan össze lehetne hasonlítani, csak kíváncsiságból. -
KingPunisher #1243 Mire kitanultátok le is álltatok ? Lol azt irtad 1 honap után köpted vágtad ujat nem tudott mutatni..
Kicsit keveregsz mint cigánygyerek a gárdisták közt.
Nekem is az az első accom amit látsz te nyomorék csak nekem elég volt 3 nap hogy inkább nyerjek mint veszítsek..
Az ujabb accokon már ilyen 80-90%-os győzelmi arányaim vannak..
Nézd meg 5-öd annyi teamet toltam mint te életemben , és joval felettetek vagyok. Szedett vedett összevissza csapattal..
Meg megnéztem statotok hogy jokat röhögjek :) van olyan hogy hero kill meg lose..
Tesokáim nektek többet halt mint amennyit öltetek.. Nem láttok ? :) LOL
Ha kevés a hp futni kell nem bonyolult de egy fontos tipp neketek még ez is..
-
#1242 Mi is volt a neved újraregisztrálás előtt? -
KingPunisher #1241 LOL ne idegeskedj. Te 100/0-t akkor sem tudnál csinálni ha csak te meg egy félkaru csimpánz játszana ezzel a játékkal. :)
AMugy látom fejlödsz jössz fel mint a talajviz már ts 19 vagy 3v3-ba is :)
Bár ilyen okos gyerekeknek kell a folyamatos játék ha kihagynak 2 hetet már megy vissza a rettenetesen magas 21-es TS..
Nehéz észben tartani ezt a komplexitást értem én..
-
uwu #1240 Egyébként van az az érdekesség, hogy hármónk közül én vagyok a legbénább, mégis nekem a legmagasabb a true skillem. Na most ezt vetídsd ki magadra is
-
uwu #1239 A sync error mindenki számára a játék végét jelenti, nem csak egy embert basz ki.
Ha lenne egy kis eszed, és tisztába lennél a szó jelentésével magadtól is rájöhetnél, hogy a sync error esélye 6 ember esetén pontosan 15-szöröse mint 2 ember esetén. És ez lehet az oka annak, hogy mi sűrűbben tapasztalunk ilyesmit.
Tehát ebben a témába zöldfülű vagy, nem lehet adni a véleményedre.
Egyébként azért nem játszunk olyan jól mint régen, mert mikor megvettük volt olyan hétvége aminek jelentős részét feláldoztuk a DOW2 oltárán. Biztos hogy volt több olyan hétvége amelyiken több mint 10 órát is játszottunk. Bár még tanultuk a játékot, mégis jobban ment mint most. Mostanában jó ha van 2-3 nap egy héten amikor játszunk, és akkor is általában csak 1-et.
A multunkból következően ismerjük a játékot. Egyébként 3-an sokkal gyorsabb a fejlődés, mer ha valaki lát vagy tapasztal valami újat azt megosztja a többiakkel. A ts-ünk tehát azért nem magas, mert mire megtanultunk játszani, nagyjából le is álltunk vele, és nem tettünk lépéseket a látszat növelésére mint egyesek. Sajnos csak addig volt érdekes amíg kiismertük a játékot. Most, hogy jön a kieg, valszeg újra elő fogjuk venni.
És te a pro gyerek hozzánk hasonlítgatod magad, ez az ami szánalmas. Mi sose gyúrtunk ts-re, te meg igen, mi már alig játszunk, te meg rendszeresen. Vedd már észre magad!
Csak egy gondolat zárásként (az is a te hibád, hogy ilyen gondolatokat generálsz bennem):
Mivel hiányoltad a tehetőséget a verekedésre neten keresztül, és az eredményesség szellemével vagy átitatva, gondolom nyugdíjasokkal is szoktál verekedni, hogy jobban érezd magad. -
#1238 Na figyelj köcsög. FOGALMAD SINCS, hogy hogyan játszok. Van egy statom, ami a legelső szerencsétlenkedéseim óta ugyanaz, nem úgy, mint a kis buzeráns haverodnak, aki új accot csinált csak emiatt, hogy a kezdeti bénázásai ne látsszanak bele.
Ezután te ne osztd nekem az észt, hogy milyen kurvakirályok vagytok, mert kibaszottul súlytalan. Én is tudnék 100/0 ás win/loss-t csinálni, ha ez lenne az életcélom, meg minden kis aljas köcsögséget bevetnék, hogy szépek legyenek a számaim.
De szerintem ez a legalja, a legszánalmasan gusztustalanabb gémer hozzáállás. Aztán jöttök ide nagyarccal megmondani a tutit, mer' nektek nagyobb a számotok. Na takarodjatok a gecibe, jó? -
KingPunisher #1237 Bazd meg hát ne beszéld már belém :) .. Estem ki netszakadás miatt lagg miatt volt hogy másé volt hogy én netem szakadt meg.
Sync error nekem nem volt fagyás talán 5x de sync errort Dark Crusadéba láttam utoljára.
Szerintem drága szar a géped kérd meg anyut vegyen jobbat, tulterheli ez a primitiv játék..
-
KingPunisher #1236 Majd minden nap igen bő fél vagy van mikor 1 orát kedv és idő függő.
De neked van 500 játszott gamed ami mind szinte 3v3 ami joval hosszabb mint 1v1 , nekem meg lehet vagy 1000 gamem max, főként 1v1 és akkor a te publicod nem számoltuk..
Napi 2-3 game 1v1 be kb fél 1 ora szorozd ki mérnök ur kb te többet toltál időben mint én.
Haha nem bonyolult rTS ?? LOL olyan hülye vagy hozzá mint a fasz nálam szarabb mikroja az 52-es kezemmel meg a 120 kilommal csak félkaruaknak van..
Nézd masakari türelmesen összefoglalta nektek a kérdéseit neki még van türelme hozzátok.. Arra válaszolj nem kell személyeskedni maradjunk a topicnál. DOW 2
Miért vagytok ilyen szarok ?? olyan kb 200-300 ora game után ?
Neked nem lehet ujat mondani ? Haha, komolyan tegnap 2 orát röhögtünk rajtatok kihivni sem én akartalak amugy :) én tudtam nem állsz ki ahhoz te nem vagy férfi.
Látod a srác itt full random társakkal ts 23 mint te és 3-al jobb mint a tehetséges Zeroka, azt szinte csak noobokat kap nincsenek társai.. ami nem mind1.
Nézd nem tudom máshogy mondani fogyatékos vagy ehhez a játékhoz ez tisztán lejön írásaidból. Hozhatnék neked csomo jo playert akik kirögöhnének de legtöbb szót sem vesztegetne rád.
1 bejárt ut van ? LOL olyanokat irsz komolyan magad sem hiszed.. végtelen ut van de ezt neked elmagyarázni lehetetlen.. -
uwu #1235 LOL
Te mondtad korábban, hogy mindennap játszol.
Mondjuk nem vagyok meglepve azon, hogy egy ilyen ember mint te hazudik. -
uwu #1234 A pro gyereknek azért voltak érdekes kijelentései a sync errorra vonatkozóan.
Nyilván hazudott, csak hogy ellenkezzen. Azért tegye már fel a kezét akinek még nem volt olyan! -
uwu #1233 Ehhez nem nehéz érteni -
uwu #1232 Tévedés ne essék. Mi egyáltalán nem vagyunk profik, nem játszunk vele annyit.
Viszont eléggé ismerjük a játékot, semmi újat nem tanultam az első 1-2 hónap után.
Ez is csak egy rts, nem is bonyolult. Ebből kifolyólag a játékmenet nem túl változatos. Már rég megvannak a bevett módszerek. Mindennek megvan az ellenszere.
Az egész játék kő papír olló jellegű a csapat összeállításától a csapatmozgásig.
Más játékokkal összevetve a játékmenet borzasztó egyhangú.
Ha nem azt csinálod amit kell meghalsz, nincs több út, nincs választás. Ha ez van, akkor azt kell csinálni kapcsolatok vannak, nem kell dönteni, csak tudni kell mi a teendő. Innentől kezdev csak a mikrón múlik minden. Nyilván aki sokat játszik rutinosabb, ügyesebb. Ilyen játékot én sosem fogok magas szinten játszani, mert egyszerűen gagyi. Csak a fíling miatt szoktuk elővenni. Versenyszinten maradok az olyan játéknál ahol az esetlegesen ügyes ellenfelet egy jó taktikai húzással is meg lehet szívatni, és nem a mikrón dől el a játék. -
KingPunisher #1231 Hát a kezdőket nem számolja semminek mint irtam.. Olyan sötét lónak veszi.. Neked meg nincs szerencséd velük.
Persze tolhatunk ha masa is jön akkor mehet egy pár 3v3 bár rég toltam teamet de kicsit nem árt szocializálodom :)
urmyhun néven vok vegyél fel meg irj egy időpontot nekem olyan 6-8 közt jo este.
-
#1230 Én mindig ilyen 10+ al nagyobbakat kopok ilyen kezdő csapat társakkal.....
Dél után valakinek van kedve kicsit gamelni?.. -
KingPunisher #1229 Az alapján hogy épp milyen csapat van. Igy nem kell orákat várnod.
Ha belegondolsz épp játékot kezdő ember(ek) nincsenek mindig 500-an ahhoz több 10.000 player kellene mindig.
Ha több csapat is vár akkor a nektek megfelelőt dobja ha nem akkor ami jön.
De ugy tudom 10 ts-nél nagyobb különbség nem lehet (átlagban) kivétel az első pár game ahol felméri mit tudsz minél gyorsabban. -
KingPunisher #1228 Nézd olvass vissza én segitő szándékkal irtam nekik a stilus csak válasz volt az övékre. Nekik ott a két felkiáltójel nekem nincs.
Érted ez nem véletlen az már más dolog hogy elég hülye vagyok hogy barmokkal leálljak vitázni.
Masakari ért a játékhoz nem véletlen ts 30+ ő is ,ott kezdődik aki átlátja a gamet. Pronak sosem gondoltam magam irtam is az ts 36+..
Fun player vagyok aki nem azért játszik hogy megnézze a modelleket hanem keresi a kihívást is a játékban, ha pro akarnék lenni tolnám napi 3-4 orát,megtehetném de annyira már nem érdekel.
Viszont kb. annyit toltam mint ők mivel soha nem publicozom amit nem számol ők meg igen és ebből tisztán lejön hogy idioták hozzá (mivel ua. idő alatt 5x jobb player lettem) valamint a hozzászólások "tartalmábol".
De izlés dolga én amit csinálok abban jo akarok lenni azaz mindig jobb, legyen az sport játék munka stb.. Nekem igy öröm ha van benne kihívás. -
#1227 Ezzel én is egyet értek!Egyébként valaki magyarázza már el nekem hogy mi alapján válassza ki a game a csapat és az ellent 3v3-ban?mert hogy ts alapján tuti nem az fix .23 Vagyok erre 10 16 embereket kapok magam mellé ellenbe meg 32 26 25 meg hasonlók... -
Masakari #1226 ezzel teljesen egyet értek!
de ha megnézed zero #1150 és uwu #1151(most az oldal legalján van) kommentjét láthatod hogy ők kezdték el az észosztást és nem urmy!!!(és itt utalnék a vérpistikés megjegyzésemre a #1223 kommentemben),én is utálom ha valaki osztja az észt és nincs igaza csak itt ez a személy most pont nem urmy hanem a másik 2 delikvens! a kihívós dolgot meg nem kommentálnám -
Landor #1225 -
#1224 annyira nem mozgat ez az egész téma, hogy elemzően válaszoljak a postra. engem speciel gecire nem érdekel a dow2 multi, kizárólag a single, és az érkező kieg miatt van csak favban a topik. összességében a témához azt tehetem hozzá, hogy mindenki úgy, és azért játszik (a jó izlés határain belül), ahogy jól esik neki. ha valakinek az jön be, hogy egy játékban nagyon jó, tegyen úgy. ha valaki játszik 3-4/5/10 játékot egy kényelmes, számára szórakoztató szinten, akkor tegyen úgy. ami viszont gecire gusztustalan, amikor valaki aki pro, vagy valamilyen statisztika alapján pronak képzeli magát, és ezen pörög, azt csak szánni tudom, mert túl komolyan veszi a dolgot és túl sokat képzel magáról.
mellesleg ez a gyere ki a hóra mentalitás is tünet, és szvsz cigánysorra való, vagy kocsmába esetleg. -
Masakari #1223 Valamennyire értenek?? ne nevettes:)))) ts20-as ember annyira ért hozzá hogy tudja melyik egysége mire jó de komolyabb dolgokat kivitelezni már képtelen!!!!!!(főleg ha ez a ts 3v3-ra értendő,mivel az no skill játék mód),és ahogy mondod tényleg különbözik a hc és a casual(uwu és zero) szint mint itt is látod(urmyt nem mondom hc-nak mert tényleg nap 1 órát tolja és ígyis jóval jobb mint a sztárbagázs).És vérpisitike lenne?? valamilyen szinten igen,de itt uwu és zero a vérpistike mert ők azok akik gyakorlatilag semmit nem értenek a játékhoz és jobban osztják az észt 1 olyannak aki jóval tapasztaltabb az adott játékban( és tudtommal a vérpistike sose az aki tapasztaltabb hanem aki bénább),és urmy nem mondta meg mit kéne csinálniuk mivel repet se tesznek fel hogy elmondhassa/elmondhassuk hogy mit hol basznak el,szóval erről ennyit:) (és még kiállni se mernek!) -
#1222 mert valamennyire értenek is hozzá. általában elmondtható szerintem, hogy minden játékban különbözik a metagame hc szinten és casual szinten is. a gond akkor van, ha jön valaki, aki túl komolyan veszi a dolgot, és fejből vágja, hogy ez miért nem jó, ezt miért így kell, és miért hülye mindenki aki nem úgy csinálja, és egyébként is, ő a Jani, mert X ratingen van / Y a k/dje / Z a w/l aránya. -
Masakari #1221 ezzel nincs baj:) nem csak ők vannak így,de akkor minek osztják az észt mintha értenének hozzá?:) -
#1220 sokkoló, tudom, de mi van ha csak szórakozni szeretnének, nem jobbak lenni? -
Masakari #1219 írtam én hogy szar??szövegértelmezés 1es:) -
#1218 Na na bc 2 nem szidni jó game lesz az is. -
Masakari #1217 uwu,zero,urmy(punisher) köszi ezt a fél órát!! szakadtam a röhögéstől mire végig olvastam ezt az észosztást ami itt ment!!!
Kitérek 2 részletbe a csoportokra,kezdem urmy-val:lehet hogy itt valóban 1 köcsög fasznak tűnik aki 1 stat buzi és arra veri ha nő a ts-e 1el.Eleinte én is utáltam mert a dow2 oldalon ontotta a faszságot mint itt,csak azóta rájöttem hogy nem akkora idióta mint a postjaiból látszik.(csak hülyék vagytok ezt felismerni)
és most a világbajnok bagázs(uwu,zero és a többiek):WTF??? na szóval komolyabban.a játékhoz az iq-tok kb annyi lehet mint nekem a szinkronúszáshoz(nulla azaz 0)
"Egyébként képzeld, jellemzően tudni szoktam, mit baszok/basztunk el" ezt azt hiszem te írtad zero,hát rep vissza nézés nélkül kötve hiszem hogy tudnád mit basztok el de mind1,csak a te oldaladról látod a dolgokat,de tudod van 1 ellenfél is(bár lehet ezt jobban ki kéne fejtenem hogy megérsd)
"Ha neked még nem volt sinc error, akkor csak egy noob lehetsz."
uwu gratulálok,világbajnok beszólás! mi köze a sync errornak a noobságoz?
"Aki gyorsabban klikkel, meg több szerencséje van az győz."
uwu újabb grat!!!!! ehhez nem tudok mint hozzá fűzni!(headshot,csak hogy érsd mit akarok mondani)
"Téged, meg mint játékost azért nem tartalak semmire, mert te ki azt hiszi attól vagy valaki a játékosok közt, hogy a legprimitívebb kategória(rts) legprimitívebb játékában(DOW2) a legprimitívebb játékmódban(1v1) tolod folyamatosan."
te uwu ezt most komolyan,ha az 1v1 primitív akkor te miért nem vagy profi 1v1-ben?:D ja bocs tudom mert az sm nem jó 1v1-re lol,jó az csak ahhoz is hülye vagy hogy megtanulj 1v1-be játszani sm-el,pedig nemsokkal különbözik a dolog a 3v3-tól,továbbá ha primitiv rts akkor újfent nem értem miért vagytok TS 20 körül(ja tudom,mert bénák vagyok?!)
És mért nem álltok ki 2v2 vagy 3v3-ra??ha ennyire profik vagytok akkor nem kéne félnetek,vagy nem akartok kikapni urmy-tól aki csal?lol
tipikus magyar dolog,ha ki vannak hívva akkor szarás van mert le lesznek alázva:) GOGO BF úgyis most fog kijönni a BC2 talán ott jobbak lesztek!!
-
KingPunisher #1216 Ez a dow2 topic majd ha a civ 4 topicba irkálok bölcsességeket akkor kihivhatsz te is.
Örülök hogy vannak virtuális barátaid viruális nőd és igazi anyukád.
Boldog életed lehet..
Meg kemény is vagy msn-re is felvettél meg kihívást is elfogadtad..
AMugy tudok civ 4-ezni bár kb 2 éve toltam vele de nekem lassu volt mert nem kell 10 perc sem két egyszerű mondat megfogalmazására sem..
-
uwu #1215 Szeretnélek meghívni egy barátságos civ4 mérkőzésre.
Mivel tudom, hogy nem tudsz civezni, és biztosan győznék, én ezt a megoldást javallom.
Mivel azt is tudom, hogy ez téged nem érdekel, mert rövid életed alatt sem tudnál megtanulni vele játszani, csak azt tudom hozzáfűzni, hogy játtszál a képzeletbeli barátaiddal. Nekünk van kivel eltölteni a szabadidőnket. -
KingPunisher #1214 Szeretnélek kihívni benneteket egy barátságos 2v2-re vagy 3v3-ra..
Tudok hozni én is két embert bár nem ekkora "tehetségek" nem világbajnokok de talán leereszkedtek hozzánk.
Kicsit visszakanyarodva a topic témájához..
Tudom nem vagytok kokckák funplayerek vagytok de érted ez egy primitiv játék egy világbajnok csapatnak akik Bf-be kilövik ez ellen szemét is a micro sem gond..
Mivel neten pofozkodni ugysem lehet (sajnos) ezt a megoldást javallom.. -
uwu #1213 Igazából te kezdtél róla beszélni miután elküldtünk a picsába.
Mi csak kihozzuk belőled a maximumot, hogy ki ide betéved objektív képet alkothasson rólad.
Legalább "híres" leszel, szerintem legalább 10-en olvasták mi folyik itt, és léptek le szó nélkül. Az ő emlékezetükben hagyott nyomon munkálkodunk, és segítünk neked halhatatlanná válni.
Most már az örökkévalóságban a nickneved egybeforrt egy szánalmas kis buzeráns képével aki a 34 pontjára recskázik napi rendszerességgel. -
#1212 Egyelőre te beszélsz folyamatosan a faszról, meg érdeklődsz, hogy van-e barátnőnk... Engem azzal úgy megijesztettél, hogy inkább azóta nem is szólok hozzád. Rám egy buzi ne nyomuljon, keress mást magadnak! -
KingPunisher #1211 A kor nem dicsőség mert a hülyék is megöregszenek :)
Mint ahogy ez esetedben világosan látszik is.
Azon agyaltam ;) hogy volt -e olyan hozzá szólásotok ahol nem szerepelt a férfi nemi szerv valamilyen formában..
arra jutottam hogy azért vagytok szarok a dow2-be mert egymás faszán jár az eszetek.. de beirom azért, nehogy a rózsaszín meleg büszkeség tüntetést szervezzen a házam elött ,hogy nincs nekem ezzel gondom én tolerálom a másságot, ha egymás faszát szopkodjátok engem nem zavar.
-
uwu #1210 Igazából tudtam, hogy egy kis pöcs vagy, csak azt akartam, hogy magad írd le.
Nagyon könnyen manipulálható vagy ám -
KingPunisher #1209 Hát kicsit tanultál valóban.. 30 alatt vagyok joval. A többi sem telitalálat de a te képességeiddel azért nem olyan rossz :)
Nha megyek Replayt postolgatni volt egy kurva jo 1v1-em..
Anyádat puszilom és részvétem neki, ha nem lenne olyan rut megdugnám hogy legyen egy jo napja.. ;) melletted ráférne szegényre.
-
uwu #1208 Csak ittam egy kávét, meg elolvastam egy cikket.
Aztán eszembe jutott mért ne írjak ennek a kreténnek még pár sort.
Én szeretem ezt csinálni, írj még magadról, lássuk fekete lelked bugyrait!
Hobbiból tanultam egy kis pszichológiát, a tanultak alapján egyenlőre az arra lehet következtetni, hogy anyáddal élsz mint egy gyerek annak ellenére, hogy túl vagy a harmincon, és anyád csak azért úszta meg a nemi erőszakot, mert homoszexuális vagy.