-
Masakari #1217 uwu,zero,urmy(punisher) köszi ezt a fél órát!! szakadtam a röhögéstől mire végig olvastam ezt az észosztást ami itt ment!!! 
Kitérek 2 részletbe a csoportokra,kezdem urmy-val:lehet hogy itt valóban 1 köcsög fasznak tűnik aki 1 stat buzi és arra veri ha nő a ts-e 1el.Eleinte én is utáltam mert a dow2 oldalon ontotta a faszságot mint itt,csak azóta rájöttem hogy nem akkora idióta mint a postjaiból látszik.(csak hülyék vagytok ezt felismerni)
és most a világbajnok bagázs(uwu,zero és a többiek):WTF???
na szóval komolyabban.a játékhoz az iq-tok kb annyi lehet mint nekem a szinkronúszáshoz(nulla azaz 0) 
"Egyébként képzeld, jellemzően tudni szoktam, mit baszok/basztunk el" ezt azt hiszem te írtad zero,hát rep vissza nézés nélkül kötve hiszem hogy tudnád mit basztok el de mind1,csak a te oldaladról látod a dolgokat,de tudod van 1 ellenfél is(bár lehet ezt jobban ki kéne fejtenem hogy megérsd)
"Ha neked még nem volt sinc error, akkor csak egy noob lehetsz."
uwu gratulálok,világbajnok beszólás!
mi köze a sync errornak a noobságoz?
"Aki gyorsabban klikkel, meg több szerencséje van az győz."
uwu újabb grat!!!!!
ehhez nem tudok mint hozzá fűzni!(headshot,csak hogy érsd mit akarok mondani)
"Téged, meg mint játékost azért nem tartalak semmire, mert te ki azt hiszi attól vagy valaki a játékosok közt, hogy a legprimitívebb kategória(rts) legprimitívebb játékában(DOW2) a legprimitívebb játékmódban(1v1) tolod folyamatosan."
te uwu ezt most komolyan,ha az 1v1 primitív akkor te miért nem vagy profi 1v1-ben?:D ja bocs tudom mert az sm nem jó 1v1-re lol,jó az csak ahhoz is hülye vagy hogy megtanulj 1v1-be játszani sm-el,pedig nemsokkal különbözik a dolog a 3v3-tól,továbbá ha primitiv rts akkor újfent nem értem miért vagytok TS 20 körül(ja tudom,mert bénák vagyok?!)
És mért nem álltok ki 2v2 vagy 3v3-ra??ha ennyire profik vagytok akkor nem kéne félnetek,vagy nem akartok kikapni urmy-tól aki csal?lol
tipikus magyar dolog,ha ki vannak hívva akkor szarás van mert le lesznek alázva:) GOGO BF úgyis most fog kijönni a BC2 talán ott jobbak lesztek!!